Отговори
# 420
ели - 25.03.2010 г. 12:06:16
Най-късно утре трябва да са по банкоматите на всички.
Това ми казаха от кабинета на министъра.
Пуснати са всички пари вапрос на време е да бъдат обработени от банките и раионите.
това е от форума на дарик нюз

# 421
нещо знаете ли за помощите за чл 43

# 422
Плевен -няма да има до края на седмицата .Вече писах четете

неможе да си сигурна,че няма да има.Това,че си го написала не означава ,че ще е така Crossing Arms
Напротив , сигурна съм

# 423
олееееееееееееееееееееее обработват ги 20 дни newsm74

# 424
и аз чакам интеграции и чл,43 софия ама още няма

# 425
Аз мисля, че на републиканско ниво парите са наредени, а ги бавят териториалните дирекции.
Не е вярно това. Какъв мотив може да имат териториалните дирекции, за да бавят парите? Какво печелят от това?
Трябва им време да ги обработят.

# 426
и на мен така ми казаха за пловдив

# 427
какво време бе те са ги пратили по агенцийте на 10 03

# 428
разбира се, че технологично време за обработка трябва, но защо ни заблуждават, че отнема толкова време? в крайна сметка, тези пари се отпускат в продължение на 12 месеца и, като изключим новоподадените молби, се знае за година напред точно колко и по какви сметки има да се правят преводи  #Cussing out

# 429
Аз мисля, че на републиканско ниво парите са наредени, а ги бавят териториалните дирекции.
Не е вярно това. Какъв мотив може да имат териториалните дирекции, за да бавят парите? Какво печелят от това?
Трябва им време да ги обработят.
Аз не споря, разбира се. Но, доколкото знам, време за обработка трябва на банките. Защото териториалните социални дирекции са подали инфо за това кой трябва да вземе и т.н. преди това.

# 430
боже от нерви изпуших две кутии цигари направих си ги с машинката като ромите
Хайде да им искаме към детските докато ги бавят и по един стек цигари и кафе!?Аз съм ЗА!Друг навит? newsm53

# 431
За Пазарджик още нямаме

# 432
какво време бе те са ги пратили по агенцийте на 10 03
Агенция " Социално подпомагане"  е една, тези по райони са Териториални дирекции,в тях е проблема.

# 433
и аз сам за

# 434
Извинете ме за глупавия въпрос,но какви са тези интеграционни?Просто ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт