МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 112
  • 882
  •   1
Отговори
# 360
Морген, бъдещи мами!
Честито на обебилите се!  bouquet
Сайки Heart Eyes, можеш ли да ми кажеш как е графика за Снежа за тази седмица, че ни е време за консултация? Heart Eyes Данке предварително!

п.п. Неделино ма, още ли не си родила! Имам усещането, че си бременна вече от една година Joy Heart Eyes  bouquet
smile3521 Аз като конете по една година ги нося  smile3534 Още малко остана на финала съм   love001 Надявам се да сваря Гери още на работа  Hug

Я кажете къде да отида на алерголог?  newsm78

# 361
Неделина тъкмо щях да те питам дали си направила изследванията вече.На мен вчера ми дадоха направленията.
Дадох кръв за ПКК и утре ще ходя при кардиолог и анестезиолог.Толкова.Питах алерголог,казаха няма нужда.Дали защото съм за нормално  Thinking За анестезиологът акушерката каза че за да мина с направлението трябва да отида в Литос.

Честито бебенца на родилите!  Heart Eyes

# 362
Ренка днес ще си взема талоните от д-р Ризова. Аз също съм за нормално раждане, но все пак мисля че консултацията с алерголог е необходима всичко става пази боже. Много мами бяха за нормално, но родиха с операция  Naughty

# 363
Здравейте мамчета!Току що открих тази прекрасна тема и мисля да я следя редовно,аз съм в началото на 7 месец и мисля да раждам в Дева Мария.Цяла зима бях в  София и там си следих бремеността до сега и тепърва трябва да си търся лекар в Бургас,ориентирала съм се към др Георгиев

# 364
  • Бургас

Сайки Heart Eyes, можеш ли да ми кажеш как е графика за Снежа за тази седмица, че ни е време за консултация? Heart Eyes Данке предварително!

Д-р Згурова е на работа дневна - 7,8,9,10,13,14,15,19,20,21,25,27,28,29 и нощна - 11,16,23

# 365
Момичета, имаме две нови мами родили, които не се обаждат. Сесил е родила в неделя - момченце - Янко 3,000кг. и е висок 50см. и Плами НП - момиченце - Симона 3,050кг. и също 50см., тя е родила вчера.  nbirthday Tada

Честито на новите мами, да са им живи и здрави малките сладури!  newsm59

# 366
  • Бургас
Момичета,официално обявявам,че ако не ми мине котка път ще раждам в Девата.
Така че ако има мами за края на юли,може да се засечем.
Въпреки че се надявам да не се срещна с Добрева по време на престоя си там,взех решение да родя поне последното си дете в нормална болница.
Гери,не знам дали ще останеш в болницата,но много се надявам.
Честито на всички майчета които са се видяли със своите съкровища ,да са им живи и здрави бебчетата.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 12:28 от Mira 1919

# 367
Честита дъщеричка tedy spqда ти е жива и здрава и да ви радва много newsm51.Информацията ти наистина е доста изчерпателна и вдъхва надежда на нас които ни предстои този щастлив момент.Искам да те питам ти ли си избра екип или те си бяха на смяна.

# 368
  • Бургас
Не съм избирала екип те си бяха на смяна,но впечатленията ми от лекарите и акушерките,които след това минаваха на визитация са чудесни!Смятам,че сте в добри ръце ,при който и да се паднете!
Успех на всички!
Поздрави   bouquet

# 369
  • Бургас
Имам въпрос към psycology:искам да заведа малката при д-р Згурова.Необходимо ли е да се записва час предварително или като е на смяна да дойдем и ще ни приеме?
Благодаря предварително!

# 370
Честито на всички родили мами  newsm59 newsm59 Да са им жив и здрави бебоците и много да ги радват.

# 371
Неделина моят съвет е да отидеш в Окръжна болница при алерголог. Аз отидох в Света София но там за да се изследваш трябва доста да почакаш. И двете алерголожки в Окръжна са добри още повече, че едната всъщност работи и в Света София - това е д-р Иванова. В Окръжна не се чака ред нито се запазва час отиваш в 9.00 часа грам човек няма те ти правят изследванията пращаш мъжа да плати и след половин час се вижда резултата. Успех и скоро да ни зарадваш.

# 372
Честито на новите мами. Да са им живи и здрави бебешоците. И на мен ми предстоят изследванията,ама за анестизиолог нямало да ми дадат направление,само за кардиолог и ПКК. Като съм без направление сигурно ще мога да мина анестизиолог в Девата???? От къде да ги почвам не знам, а вече така ми е тежко. Голям мързел ме е налегнал.....С нетърпение чакам май месец. Уф,  отплеснах се. Thinking

# 373
Таничка анестезиологът се минава последно.Може в Девата и в Св.София да се мине.Аз ще ходя в Литос по ЗК.

Неделина направленията ми ги даде сестрата на Др Дорийска.Щом казва че няма нужда от алерголог,не мисля да го правя.Аз утре пак ще я питам де..

# 374
  • Бургас
Имам въпрос към psycology:искам да заведа малката при д-р Згурова.Необходимо ли е да се записва час предварително или като е на смяна да дойдем и ще ни приеме?
Благодаря предварително!

Здравей Теди, в по-горният пост написах кога са смените на д-р Згурога. Можеш да дойдеш без да си записваш час, само на рецепция кажи, че идваш за преглед при нея. Съжалявам, че не сме се засекли. Sad Бях в болнични. Hug

Общи условия

Активация на акаунт