МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 4

• 53 248
  • 882
  •   1
Отговори
# 210
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!Нека светлината на неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!: easter

# 211
  • Бургас
Христос Воскресе!  easter
Пожелавам ви много здраве, щастие и едни здрави хубави бебчета. Hug
Болката в кръста силна, ми се появи вчера, но не ми се е стегнал корема. Да не вземе да ме изненада  Rolling Eyes

# 212
Честито Възкресение Христово!
Нека запалените свещи във Великденската нощ
осветят душите и сърцата ни.
Нека пламъкът на любовта и добротата изпълват живота ни! easter

# 213
Честито Възкресение Христово!  easter Много късмет и успех на кандидат мамите.  easter

# 214
Да Ви почерпя виртуално по случай именния ден на моето малко съкровище.

# 215
ЧЕСТИТО ВЪСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
БРЕЕЕЕЕ , ВЕЧЕ ВЗЕХ СЕРИОЗНО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ-ТАЯ МОЙТА БЕБКА УЖ С ТЕРМИН НА 2 АПРИЛ , А ОЩЕ НЯМА И МЕГДАН ДА ИЗЛИЗА МАЙ newsm78НИЩО НЕ МЕ БОЛИ И СЕ ЧУСТВАМ ДОБРЕ ИЗКЛЮЧАЕ ЧЕ НАСТИНАХ И МОЖЕ БИ БЕБЕТО УСЕЩА И ЧАКА ДА ОЗДРАВЕЯ ДА СА МИ ПО -МАЛКО МЪКИТЕ:)ХАЙДЕ НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ МАМЧЕТА ЛЕКО И УСПЕШНО РАЖДАНЕ! Hug
п.п.ГЕРИ И АЗ НЕ СЪМ Я ЧУВАЛА , НАДЯВАМ СЕ ВЪВ ВТОРНИК ДА Е В ДЕВАТА НА РАБОТА:)

# 216
anest_bg, честит двоен празник бъдете живи и здрави, а мъничето да ви носи много щастие  Hug
desirk, стискам ти палци всичко да е наред, а бебка си знае работата  Wink

# 217
  • Бургас
Христос Воскресе!

Привет, момичета! Искам и аз да се включа в "подписката" за Гери! Но, май закъснях...
Чак сега прочетох, не бях влизала в темата няколко дни.

Гали, за д-р Драгнева мога да кажа само суперлативи! Можеш да прочетеш моя пост някъде по-назад в темата.

# 218
  • Бургас
anest_bg, Честит имен ден на синчето. Много здраве му желая, да ви радва и да расте щастлив и послушен.

# 219
zlatomira, Честитат ти радост нека е здрава и ти носи много усмивки  Hug Heart Eyes
Честито възкресение Христово, момичета бъдетет здрави обичани и щастливи!
anest_bg, честитит ти именик, да му здраво името и с гордост да си го носи!

# 220
  • Бургас
Христос Возкресе!
Мили момичета, благодаря на всички за огромната подкрепа. Не съм успяла да изчета всичко, но днес съм на работа и ще се постарая!
ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ!

# 221
 Peace Явно и ние теб, Гери!
Кажи как си, какво се случва?

Д-р Драгнева е СТРАХОТНА!! Във всички отношения, със сигурност няма да съжаляваш за избора си. Ето и другите момичета са ти писали Гали, след като я препоръчах и те останаха повече от доволни Simple Smile И моята Боряна даже е щастлива, че се роди при д-р Драгнева  Joy

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 09:31 от by the sea

# 222
Гери, добре дошла сред нас отново и крепко здраве занапред! Hug

И да питам веднага-Дорийска какви смени е до към 10 април, че никъде не ги виждам!? newsm78

# 223
за др. Драгнева,аз вече съм писала в предната тема,но пак ще кажа,че си е изтински късмет ако ти се падне тя.аз съм изключително доволна от нея.птосто нямам думи да опиша какъв човек,какъв професионалист

# 224
За др. Драгнева само хубави неща мога да кажа , щаслива съм, че имах късмета на два пъти да се падна при нея, когато имах проблем в патологията и при раждането. Можеш да бъдеш спокойна за себеси и за бебето със нея.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт