Незабравима(Unutulmaz)-тема 24

• 27 943
  • 718
  •   1
Отговори
# 330
Незнам ,но Еда е най-тъпото детско парче ,което съм срещала по сериалите ! ooooh!
Тя щяла да реши ,кога да роди- ужас - най-егоистичното и егоцентрично същество наречено ЕДА !
Пука ми за Хару ,че постъпи мъжки и как нареди Аблата- Козата ! Какви й ги наговори и как се държа с нея ....
Ама тази има биволско спокойствие ! Аблата ми разби мечтите - Моят пример е тя - Пълен МАЗОХИСТ !
Толгето се притеснява човечето , но Абито е във вихърът си- не може да се мери с него ! Sunglasses
Ама важното е Мерцала - Новата C kласа си кара Хару и му дреме на патката... hahaha hahaha hahaha
А за десерт - Как се къпе и пак се разгърди ....

# 331
Това е най тежката серия,която съм гледала до сега.Играта на всички е безупречна. Тази любов е даже по силно въздействаща и от тази на Ромео и Жулиета. Хвала на сценаристите.

# 332
  • Sofia, Bulgaria
Стига, стегнете се! Какъвто и ИЗРОД да е Мелда, та Еда й е сестра - досега може да се бориха за един мъж, сега вече става въпрос за живота на Еда и детето й!  Не вярвам дори сценаристите, турския СЕМ, Господ, Алах или който и да е там да толерират ТАКАВА ЖЕСТОКОСТ!  Няма да стане - ще видите! Твърдо съм убедена!

Да те са сестри ,но вече само по документ.Нима мислиш,че след всичко това,което Мелда причини на Еда и продължава да го прави те ще са истински сестри-съмнявам се.Може би ,ако още в началото си бяха казали истината,щяха да съхранят някакви сестрински чувства.Мелда откакто знае истината не се държи с Еда като сестра ,а като съперница.Но толкова злонамерено" вещество "като Мелда рядко се появява на бял свят,всячески и показват ,че е натрапница,но тя продължава да се вживява в ролята на жена,която обичат-ееее такова перде нямам думи.Аз понеже не вярвам в метаморфозата на човека гласувах,че ще се пържи в АДА и така ще стане!

# 333
Лека нощ, любими мои! smile3524 newsm46
И огромно благодаря, Forbes!  smile3525 smile3525 smile3525  love001

# 334
Хару каза заветното" Да"
пристана на Абла !
Тя си мислеше ,че е нейн,
но не я огря.
Хару от пътя си я разкара
и й наприказва едни- чак аз се изчервих ! Crazy
Ама то дебилът си е дебил...
Хич не се е променил..
Тъпо гледа Мелдата - като малък слон
стъпил върху клон , а накрая спукал балон.
Еда пак се вживява и на светица се прави..
Аман от тези две  патки ,които доказаха ,че
са шматки !
То да бяха неземно красиви и диви , а то
селянки от покрайнините - от махалите !

# 335
  • София
Стига, стегнете се! Какъвто и ИЗРОД да е Мелда, та Еда й е сестра - досега може да се бориха за един мъж, сега вече става въпрос за живота на Еда и детето й!  Не вярвам дори сценаристите, турския СЕМ, Господ, Алах или който и да е там да толерират ТАКАВА ЖЕСТОКОСТ!  Няма да стане - ще видите! Твърдо съм убедена!

Да те са сестри ,но вече само по документ.Нима мислиш,че след всичко това,което Мелда причини на Еда и продължава да го прави те ще са истински сестри-съмнявам се.Може би ,ако още в началото си бяха казали истината,щяха да съхранят някакви сестрински чувства.Мелда откакто знае истината не се държи с Еда като сестра ,а като съперница.Но толкова злонамерено" вещество "като Мелда рядко се появява на бял свят,всячески и показват ,че е натрапница,но тя продължава да се вживява в ролята на жена,която обичат-ееее такова перде нямам думи.Аз понеже не вярвам в метаморфозата на човека гласувах,че ще се пържи в АДА и така ще стане!

На Мелдището Ада й е в кърпа вързан - хич и не я мисля! Тя там ще кандидаства за златен медал за гадории! Но какво е Ада? - това е изгарящата СЪВЕСТ, разкъсващата ВИНА! И за това прошка няма -никой не може да й я даде! Ще я носи докато мърда!

# 336
  • Sofia, Bulgaria
Незнам ,но Еда е най-тъпото детско парче ,което съм срещала по сериалите ! ooooh!
Тя щяла да реши ,кога да роди- ужас - най-егоистичното и егоцентрично същество наречено ЕДА !
Пука ми за Хару ,че постъпи мъжки и как нареди Аблата- Козата ! Какви й ги наговори и как се държа с нея ....
Ама тази има биволско спокойствие ! Аблата ми разби мечтите - Моят пример е тя - Пълен МАЗОХИСТ !
Толгето се притеснява човечето , но Абито е във вихърът си- не може да се мери с него ! Sunglasses
Ама важното е Мерцала - Новата C kласа си кара Хару и му дреме на патката... hahaha hahaha hahaha

Не съм много съгласна с теб,че е дечко спор няма,но тук отново виждам пръста на Шекспир-Еда е готова да умре,не случайно казват на няколко пъти,че сърцето на бебето е добре,ТЯ/Еда/просто не иска да живее,каза го и на майка си-какво повече искаме да направи,за нея живот без Харун НЯМА.Аз лично познавам такива жени,които дори и децата нямат такова значение за тях,както мъжа,когото обичат.

# 337
Хару каза заветното" Да"
пристана на Абла !
Тя си мислеше ,че е нейн,
но не я огря.
Хару от пътя си я разкара
и й наприказва едни- чак аз се изчервих ! Crazy
Ама то дебилът си е дебил...
Хич не се е променил..
Тъпо гледа Мелдата - като малък слон
стъпил върху клон , а накрая спукал балон.
Еда пак се вживява и на светица се прави..
Аман от тези две  патки ,които доказаха ,че
са шматки !
То да бяха неземно красиви и диви , а то
селянки от покрайнините - от махалите !

СКЪПА НЕ СЕ ЯДОСВАЙ ТОЛКОВА ПРИ НИКЯХА - 1 АКО НЕ СТЕ КОНСУМИРАЛИ БРАКА, ТА ДОРИ И ДА СТЕ ИМА ПАЗАРЛЪК -ЦЕНА В ПАРИ БИЖУТА , ЗЛАТО И ТН... МЪЖЪТ СЕ ОТКАЗВА ОТ НЕЯ И И ДАВА САМО ОБЕЩАНОТО ОТ ТАЗИ СДЕЛКА С АЛЛАХОВА БЛАГОСЛОВИЯ.
2. НЯМАТ ОЩЕ ГРАЖДАНСКИ БРАК - ВСЕ ЕДНО СИ ВЗЕЛ ГАДЖЕТО СИ ОФИЦИАЛНО ДА ЖИВЕЕ С ТЕБ ОТ МАЙКА Й И БАЩА Й НА СКРОМНО ТЪРЖЕСТВО, ТОЗИ ДОКУМЕНТ ДЕТО ПОДПИСАХА НЯМА ПРАВНО ОСНОВАНИЕ, АКО ИСКА ЖЕНИХА ТОГАВА МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНИ ОБЕЩАНОТО ПРЕД АЛЛАХ, А МОЖЕ ДИРЕТНО ДА СИ Я ЗАВЕДЕ ПРИТЕХНИТЕ АКО Й НАМЕРИ КОСУР- НАПРИМЕР ДА НЕ Е ДЕТСТВЕНА- НЕ СЕ ШЕГУВАМ

# 338

Не съм много съгласна с теб,че е дечко спор няма,но тук отново виждам пръста на Шекспир-Еда е готова да умре,не случайно казват на няколко пъти,че сърцето на бебето е добре,ТЯ/Еда/просто не иска да живее,каза го и на майка си-какво повече искаме да направи,за нея живот без Харун НЯМА.Аз лично познавам такива жени,които дори и децата нямат такова значение за тях,както мъжа,когото обичат.

Еми това може само да говори за тях . Съжалявам ,ако съм малко груба , но вече знаете като се ядосам как пиша - чак прекалявам !
Детето е плод на тази любов късно осъзната. Това би трябвало да накара Еда да се замисли,че не е случайно ! При положение ,че има избор и може да спаси себе си и детето си , не виждам защо трябва да се прави на Атина Палада !
Тя има избор , а се обрича доброволно на гибел  ! И какво ...? Смята ,че ще спаси светът ,че другите ще спрат да живеят ?
Живеем в 21 век , а не в 17 - да ме извините  ! Има алтернатива Еда - а тя какво прави ?
Нищо не може да оправдае нестабилното й психично растройство пред мен( простете ,но не мога да го разбера)!

# 339
Добър вечер и от мен. Хиляди благодарности на forbes за резюметата на последната, така инфарктна серия   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.
Вече не знам какво по-лошо трябва да очакваме......................... Дано сценаристите пощадят Еда и детенцето.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 340
  • Sofia, Bulgaria
Това с така наречения НИКЯХ хубаво,но аз си мисля,че тук става дума за сватба от цивилизован тип,какъв ходжа,какви 5лева,нали искат в Европа да влизат,по колко пъти ще се женят?Освен това с тоя пояс на девствеността какво става -при сватба или при Никяхсе взима впредвид?

# 341

КАКВО ДА ПРАВИ ЕДА КАТО ПОЛЕКА ПОЛЕКА ЛЮБИМИЯ И СЕ ГУБИ И ОФИЦИАЛНО НЕ МОЖЕ ДА Е С НЕЯ. ЗА НЕЯ ЖИВОТА ВЕЧЕ Е САМО ЯМУР ТОВА И ОСТАНА ДА МОЖЕ ДА ИЗНОСИ БЕБЕТО СИ МИСЛЯ, ЧЕ И АЗ НА НЕЙНО МЯСТО БИХ ПОСТЪПИЛА ТАКА. ЗАЩО И Е ДА ЖИВЕЕ ... ТРУДНО МОЖЕ ДА НАМЕРИ СИЛИ ДА ПРОДЪЛЖИ ЖИВОТА СИ И ДА ОТГЛЕДА ДЕТЕТО, ДА МАЙ И ОТ ТОЛГА СЕ ОТКАЗВА ДОКОЛКОТО УСЕЩАМ,.... АКО ОСТАНЕ ЖИВА  МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ПЪТЯ СИ САМА.

# 342
  • Sofia, Bulgaria

КАКВО ДА ПРАВИ ЕДА КАТО ПОЛЕКА ПОЛЕКА ЛЮБИМИЯ И СЕ ГУБИ И ОФИЦИАЛНО НЕ МОЖЕ ДА Е С НЕЯ. ЗА НЕЯ ЖИВОТА ВЕЧЕ Е САМО ЯМУР ТОВА И ОСТАНА ДА МОЖЕ ДА ИЗНОСИ БЕБЕТО СИ МИСЛЯ, ЧЕ И АЗ НА НЕЙНО МЯСТО БИХ ПОСТЪПИЛА ТАКА. ЗАЩО И Е ДА ЖИВЕЕ ... ТРУДНО МОЖЕ ДА НАМЕРИ СИЛИ ДА ПРОДЪЛЖИ ЖИВОТА СИ И ДА ОТГЛЕДА ДЕТЕТО, ДА МАЙ И ОТ ТОЛГА СЕ ОТКАЗВА ДОКОЛКОТО УСЕЩАМ,.... АКО ОСТАНЕ ЖИВА  МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ПЪТЯ СИ САМА.

Абсолютно!forbes ти разсъждаваш като една еманципирана,съвременна жена от 21 век,но аз се опитвам да вляза в "кожата" на Еда и я разбирам напълно,вече няма такава жертвоготовност в любовта и обичта като нейната,а Харун отиде д а си тегли един душ-ба си м....а!

# 343
Това с така наречения НИКЯХ хубаво,но аз си мисля,че тук става дума за сватба от цивилизован тип,какъв ходжа,какви 5лева,нали искат в Европа да влизат,по колко пъти ще се женят?Освен това с тоя пояс на девствеността какво става -при сватба или при Никяхсе взима впредвид?

НЕ СИ В ЧАС ТОВА ЧЕ СА СЕ ОБЛЕКЛИ ТАКА НЕ ГИ ПРАВИ ПО ЦИВИЛИЗОВАНИ ТОВА СА ТРАДИЦИИ КОИТО ЩЕ МИНАТ ПОКОЛЕНИЯ ДА СЕ ОТХВЪРЛАТ...И МЛАДИТЕ ВСЕ ПО ЧЕСТО ГО ПРАВЯТ -ЕВАЛА ИМ.
НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КАКЪВ НАРОД ИМА С КАКЪВ МИРОГЛЕД   ФАНТАЗИЯТА ТИ Е БЕДНА....ЩЕ РАЗКАЗВАМ ПОДРОБНОСТИ САМО НА БОСФОРА   love001  love001 #Crazy newsm78 newsm78

БЛАГОДАРЯ НА ФОРБ И САМО ТАКА ЯДОСАЙ ИМ СЕ , НАПСУЙ ГИ -SORI  smile3514 smile3514 smile3534 smile3534 smile3534 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ОБИДИ ГИ КРИТИКУВАЙ ГИ НО ......?????
"АКО НЕ ПРИЕМЕШ ХОРАТА ТАКИВА КАКВИТО СА, ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ САМО ТИ ЩЕ СИ КЪСАШ НЕРВИТЕ" - ДУМИ НА МОЯ СКЪП СЪПРУГ КОГАТО МЕ УСПОКОЯВА - НЕ ПРИЕМАМ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА ВЪВ КАКВАТО И ФОРМА ДА Е - ПОБЕСНЯВАМ ....???? УДАР ЩЕ ПОЛУЧА НЯКОЙ ДЕН  ОТ "ЧОВЕШКА" НЕСПРАВЕДЛИВОСТ- ГЛЕДА ТЕ И ТЕ ЛЪЖЕ В ОЧИТЕ-МАМА МУ ....

# 344
  • И тук,и там
Форбес,благодаря ти за резюметата. Hug Hug HugВпоследната част какво каза Мелдището на Харун?(последната и реплика)

Общи условия

Активация на акаунт