Незабравима(Unutulmaz)-тема 24

• 27 926
  • 718
  •   1
Отговори
# 360
Следващата серия ще бъде страшно!

# 361
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро сладури!Снощи стоях до ....какво ти снощи ,тази сутрин до 3 часа.Да ви кажа тази серия колкото разбиваща да беше/щото не стават нещата според нашите очаквания/,толкова и удовлетворителна е-явно трябваше да се стигне до заветното ДА,за да се вземат в ръце някои хора,а други да разберат какво ги очаква в бъдеще.Единственото ,за което се моля е сценаристите да не уморят нашето момиче,а да има щастлив край.За Мелда вече си казах мнението,тя никога няма да изпита угризения спрямо сестра си,единственото ,което я вълнува е самата тя-невероятен образ са създали сценаристите в тази героиня,образ който за съжаление е по-често срещан като типаж,отколкото този на Еда.Хубав и усмихнат ден ви пожелавам!

# 362
Следващата серия ще бъде страшно!

най вероятно,
докато намерят Еда и се свържат със семейството и,
но ще я спасят и нея и бебето,
 е сигурно ще ни скъсат нервите поне още два епизода най малко с това....

# 363
  • София
Много искам да видя реакцията на Харун като разбере,4е Мелда не е бремена.Представям си само как ще я изгони с ретници.

Снощи на кого разправях, че тази работа само с шутове ще стане и то яки. Искам да съм в отбора на Харун, дето ще рита Мелда!

А сега едно малко лиричнсо отклонение или по-скоро продължение на някои теми от вчера:

Дупки

С дупки е пълна нашта родина
Дупки съдбовни ни дебнат отвред
На някои са сложили даже върлина
Но другите скрити са просто безчет

Някои са тесни, други пък кръгли
И вечно запълват ги с плюнка и кал
С колата пропадаш под всякакви ъгли
И псуваш ли псуваш, че си се пр..бал

Всеки на власт когато пристига
почва на дупките да търси чалъм
Но все мандата не му достига
да сложи поне един калдъръм

Най е върховно когато напролет
дупките мили цъфнат навред
Душата ми пак готова за полет
Но гледа на пистата дупки отпред

Мечтая си тайно понякога как
запълват в държавата всичките ями
но после се будя и мисля си пак
а къде ще започват любовните драми

Нека оставим поне една едничка
малка и спретната дупка със кал
А до нея момиче със бяла якичка
да чака своя Харун с мерцедес бял

# 364
Цитат
Единственото ,за което се моля е сценаристите да не уморят нашето момиче,а да има щастлив край

подкрепям напълно, но както извъртяха нещата сценаристите нямат много варианти оттук нататък, най вероятно Еда ще трябва да роди преждевременно колкото и да не иска и ще има опастност за живота и, и Харун ще бъде непрекъснато до нея в болницата.....но този вариант сме го обсъждали и сме единодушни, за мен по интересно е как и по точно кой ще открие Еда за да я закарат в болница...може да са случайни хора, все пак е на пътя почти, или Харун да и звъни по тел  и някой случайно виждайки я да вдигне , може и да я закарат в болница и оттам да наберът първия номер с който е разговоряла и какво ли още не....хиляди варианти newsm78 newsm78 newsm78

да не споменавам че харун с неговите връзки - как я откри в Ава? веднага намери човек в мобилния оператор да му каже откъде излъчва сигнал тел Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 09:41 от elma

# 365
Цитат
Много искам да видя реакцията на Харун като разбере,4е Мелда не е бремена.Представям си само как ще я изгони с ретници.

ами реакцията на татко Джамил Shocked той смята че Мелдата е добре възпитана и даже през ум не му минава, че тя е способна да бъде такава

# 366
  • Sofia, Bulgaria
Чудесни стихове редиш,радваш ми душата.Най-хубавото на този сериал сме ние,че ни срещна ,че се опознаваме чрез написаното от всеки от нас,че за много от вас отприщи талант знаен и незнаен.Между другото са подготвили 38 фрагман,но още не е пуснат,ще чакаме!

# 367
Цитат

ами реакцията на татко Джамил Shocked той смята че Мелдата е добре възпитана и даже през ум не му минава, че тя е способна да бъде такава

да татко Джамил когато научи ще се развихри argue и без това не беше съгласен с тази сватба
ще е весело hahaha hahaha hahaha

# 368
Абееее...хораааа слезте  на земята... Joy Joy Joy
Все пак тва е само филм. Joy Joy..
Лелелеле, немога да повярвам че така сте се вживели. ooooh! ooooh! ooooh!

Да обобщя...незнам колко са психясали сценаристите, но КУКУ-РУКУ съм аз че гледам този филм.Ама нема как...кат съм стигнала до ту ще продължа.Кой ме би по главата да почвам. Mr. Green
А дано свърши по скоро че ми писна вече... #Crazy #Crazy #Crazy
ЕГАТИ БОЗАТА ...ЕГАТИ ЧУДОТО... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
мОЖЕ ДА МЕ ЗАМЕРЯТЕ С КАМЪНИ ...СЕ МИ Е ТАЯ. bowuu bowuu bowuu bowuu

smile3521 smile3521 smile3501 smile3501

# 369
  • Sofia, Bulgaria
Абееее...хораааа слезте  на земята... Joy Joy Joy
Все пак тва е само филм. Joy Joy..
Лелелеле, немога да повярвам че така сте се вживели. ooooh! ooooh! ooooh!

Да обобщя...незнам колко са психясали сценаристите, но КУКУ-РУКУ съм аз че гледам този филм.Ама нема как...кат съм стигнала до ту ще продължа.Кой ме би по главата да почвам. Mr. Green
А дано свърши по скоро че ми писна вече... #Crazy #Crazy #Crazy
ЕГАТИ БОЗАТА ...ЕГАТИ ЧУДОТО... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
мОЖЕ ДА МЕ ЗАМЕРЯТЕ С КАМЪНИ ...СЕ МИ Е ТАЯ. bowuu bowuu bowuu bowuu

smile3521 smile3521 smile3501 smile3501

Скъпа Зизу,нали не съжаляваш,че си в такава хубава компания като нашата?Ами този филм ни събра,някои се вживяват повече,но всеки е различен,аз пък се кефя на написаното от всички,на прекрасните стихове,на хитроумните заключения,на шегичките и закачките-с една дума ВЕСЕЛБА!

# 370
Представяте ли си какво обезщетение ще има когато Харун им върне Мелда чиста и неопетнена? Гюлерови ще станат богати hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
то ще има скъпоцени камъни, мерцедеси и какво ли не ,то това съкровище Мелда е безценно

# 371
 Joy Joy Joy Мелда май се беше взела на сериозно, че ще има първа брачна нощ.  Laughing
Намам търпение да я разкрият.  Twisted Evil
Искам да видя и физиономията на Тюркян като разбере че е жертвала Еда за едно голямо нищо.  Twisted Evil

# 372
  • Sofia, Bulgaria
Представяте ли си какво обезщетение ще има когато Харун им върне Мелда чиста и неопетнена? Гюлерови ще станат богати hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
Май на Харун трябва да му дадат обезщетение,ама татко Джамил е беден като църковна мишка,така че ще си остане само с големия позор от постъпките на дъщеря си Мелда.Не знам дали ви направи впечатление погледа и на сутринта ,когато като п.....но мушкато се прибираше от "първата брачна нощ"-влизайки в имението на Арсланлъ как огледа къщата с мисълта,че тя е вече част от тази фамилия и тово богатство-направо ми се повдига от нея.

# 373
Разговор с Господ
(след 37 епизод)

Господи, защо не попречи на това безумие?
В своя живот всеки сам избира пътя си.
Какво те изненада и най силно те възмути?
Възмутен съм от лудостта на Харун и Мелда.
Какъв грях според теб извършиха те?
Подвластни на лъжата бяха и двамата?
Кой има по голяма вина?
Харун,че не разкри истината.
Какво ще кажеш за Еда?
Не по малка грешница е и тя.
Какъв е нейния грях?
Не намери сили сама да разкаже
истината на своя баща.
Но нали майка й знаеше истината?
Тюркян ще си плати за това,
че не остави избор на своите деца.
Защо остави Мелда да обрече
това още не родено дете?
Не съм я оставял сама,
бях с нея,знаци й давах,
но тя сама си избра
цял живот да тъне в самота.
Какво най силно те изненада?
Че моите деца най безотговорно
се отклоняват от пътя,
който съм им начертал.
Ще бъдеш ли милостив
и ще можеш ли да им простиш?
Разбира се,че ще им простя,
когато те изкупят греха си.
Ще бъдат ли щастливи
след това те?
От тях зависи,има грехове,
които се изкупуват и след смъртта си.

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 10:26 от bghelp

# 374
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фиииииууууууууу...чшшшшшшш....опсссссссссс...паркирах НЛО-то. Mr. Green
Сегаааа...измъквам се...фффффффссссссс...люка се отваря...туп,туп...слизам по стълбата....оооопппссс...дум, дум,дум,...изпързалях се по задник от стълбите в темата...офффффф...спрях накрая. Crazy Crazy
Така...сега да се поотупам оттук-оттам...ГОТОВО!!! Разгеле!!!

Ха, сега Гюнайдън Харунови ханъми!!! Hug Hug Hug
Желая Ви приятен ден!  bouquet  bouquet  bouquet
Пак съм станала рано да наберем китките. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт