Незабравима(Unutulmaz)-тема 24

• 27 932
  • 718
  •   1
Отговори
# 345
Форбес,благодаря ти за резюметата. Hug Hug HugВпоследната част какво каза Мелдището на Харун?(последната и реплика)

и аз това исках да питам, последният разговор между харун и оная отврат

# 346
  • Sofia, Bulgaria
Освен това,много ме дразни при него това,което искате да изкарате като bon ton,а на него просто не му достига куража.Не може да си на 30 години и да чакаш какво ще ти каже едно девойче на 19,на чиято сестра си предложил да ти стане жена,викаш по телефона,караш и се за решенията ,които взима за детето,но ти си бащата,а не майката,не знаеш през какво е преминала тя или поне знаеш една частичка от това.Не искам да я оправдавам,много трески за дялане има в Еда,но тя е по-разумната ,защото го прави в името на любовта ,любов към мъжа,любов към детето си ,любов към семейството-като не вижда обаче възможност да бъде с човека,когото обича е готова да даде и живота си- ееее кажете има ли на планетата Земя все още такива хора?За тая кучка МЕЛДА ,ПРОСТО НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА-ТАКЪВ ФОРМЕН  ЕГОИСТ-АДА и е малко!Еда=АД!

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 03:11 от aterg2

# 347
  • София
Освен това,много ме дразни при него това,което искате да изкарате като bon ton,а на него просто не му достига куража.Не може да си на 30 години и да чакаш какво ще ти каже едно девойче на 19,на чиято сестра си предложил да ти стане жена,викаш по телефона,караш и се за решенията ,които взима за детето,но ти си бащата,а не майката,не знаеш през какво е преминала тя или поне знаеш една частичка от това.Не искам да я оправдавам,много трески за дялане има в Еда,но тя е по-разумната ,защото го прави в името на любовта ,любов към мъжа,любов към детето си ,любов към семейството-като не вижда обаче възможност да бъде с човека,когото обича е готова да даде и живота си- ееее кажете има ли на планетата Земя все още такива хора?За тая кучка МЕЛДА ,ПРОСТО НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА-ТАКЪВ ФОРМЕН  ЕГОИСТ-АДА и е малко!Еда=АД!

Здравейте скъпи дами! Пак съм най-ранобуден, а и снощи до 2 часа гледах и после не можах да заспя. То снощи нищо не беше като хората - ни филма, ни ШЛ, каквато се оказа, че въобще няма. А аз в стихове възпях и двете. Е, преживяхме и сватбата, но пак се замислих защо в крайна сметка допуснаха да се стигне дотам. Така и не мога още да схвана Еда заради честта на семейството си ли прави тази велика саможертва или сестра й да е щастлива. Все пак двете неща доста се различават и първото не води автоматично до второто, както добре се видя снощи. Защо трябваше Харун да подписва, за да каже истината на Мелда, тоест че не може и не иска да я прави щастлива? А пък Мелда как може да се е надявала, че с един подпис и по задължение можеш да накараш някого да те направи щастлива. За подписа можеш да го притиснеш и изнудиш, но за другото просто няма как да стане, даже и Харун да го иска.

Все въпроси без отговор, а за Мелда и нейната съдба ето едно стихче:

Грях

Легло покрито със цветя
А на него си сама
Любовта ли отлетя
или ти уби я със лъжа?

Бащата на дете отне
на сестра си – любовта
Господ вече те прокле
да тънеш в вечна самота

Лек ден на всички.

# 348
Добро утро !
Много точно за Мелда.
Дано по-скоро пуснат новия фрагмент, да разберем какво става с Еда. Rolling Eyes
Пожелавам хубав и усмихнат ден !

# 349
  • София
Стига, стегнете се! Какъвто и ИЗРОД да е Мелда, та Еда й е сестра - досега може да се бориха за един мъж, сега вече става въпрос за живота на Еда и детето й!  Не вярвам дори сценаристите, турския СЕМ, Господ, Алах или който и да е там да толерират ТАКАВА ЖЕСТОКОСТ!  Няма да стане - ще видите! Твърдо съм убедена!

За малко да те пропусна и забравя след снощния сватбен екшън. Ако ще за светица да я обявят Мелда накрая, ето какво заслужава:

Ще видим кой ще победи накрая
Но дано поне да мога да изтрая
да видя как Харун забива дузпа
и вратарката в бяло отвява като люспа

или

За едно се моля само най-накрая
За него съм готов и аз да заиграя
Харун да ритне топката във тъч
А на Мелда в г..а да тегли къч

Това е алтернативният финал на снощния мач, който написах специално за теб и за други, ако повече им харесва.

# 350
Добро утро на всички,
знам че ,нещата изглеждат много зле след снощи, но всичко ще се оправи.....и дори да ме обявите за  луда ще кажа че, за мен снощната серия не беше чак толкова лоша - това беше първата серия от доста време в която реално имаше някакво развитие и действие не само като отрицателни неща /сватбата или така наречения " никях" който доста ме обнадежди когато разбрах какво е Hug/, а и положителни - Харун и каза истината в очите на Мелда, ПЪРВА МЪЖКА ПОСТЪПКА от него, Еда каза на майка се как се чувства, историята около Бату започва да се разплита, Ниса и Едже определено виждат че Харун е нещастен и в един момент ще го подкрепят.....може би подписа им даде сили за тези неща, но твърдо вярвам че ,вървим към добър финал

за Мелда-  КАКВОТО И ДА НАПИША ЩЕ Е МАЛКО и който вярва че при нея ще има осъзнаване - дълбоко греши

ТЯ Е ЗАВЪРШЕН ПСИХОПАТ  ТРЯБВА ДА Я ЗАТВОРЯТ В КЛИНИКА, пред нея Саадет е като дете...

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 08:49 от elma

# 351
  • София
Това с така наречения НИКЯХ хубаво,но аз си мисля,че тук става дума за сватба от цивилизован тип,какъв ходжа,какви 5лева,нали искат в Европа да влизат,по колко пъти ще се женят?Освен това с тоя пояс на девствеността какво става -при сватба или при Никяхсе взима впредвид?

НЕ СИ В ЧАС ТОВА ЧЕ СА СЕ ОБЛЕКЛИ ТАКА НЕ ГИ ПРАВИ ПО ЦИВИЛИЗОВАНИ ТОВА СА ТРАДИЦИИ КОИТО ЩЕ МИНАТ ПОКОЛЕНИЯ ДА СЕ ОТХВЪРЛАТ...И МЛАДИТЕ ВСЕ ПО ЧЕСТО ГО ПРАВЯТ -ЕВАЛА ИМ.
НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КАКЪВ НАРОД ИМА С КАКЪВ МИРОГЛЕД   ФАНТАЗИЯТА ТИ Е БЕДНА....ЩЕ РАЗКАЗВАМ ПОДРОБНОСТИ САМО НА БОСФОРА   love001  love001 #Crazy newsm78 newsm78

БЛАГОДАРЯ НА ФОРБ И САМО ТАКА ЯДОСАЙ ИМ СЕ , НАПСУЙ ГИ -SORI  smile3514 smile3514 smile3534 smile3534 smile3534 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

ОБИДИ ГИ КРИТИКУВАЙ ГИ НО ......?????
"АКО НЕ ПРИЕМЕШ ХОРАТА ТАКИВА КАКВИТО СА, ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ САМО ТИ ЩЕ СИ КЪСАШ НЕРВИТЕ" - ДУМИ НА МОЯ СКЪП СЪПРУГ КОГАТО МЕ УСПОКОЯВА - НЕ ПРИЕМАМ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА ВЪВ КАКВАТО И ФОРМА ДА Е - ПОБЕСНЯВАМ ....???? УДАР ЩЕ ПОЛУЧА НЯКОЙ ДЕН  ОТ "ЧОВЕШКА" НЕСПРАВЕДЛИВОСТ- ГЛЕДА ТЕ И ТЕ ЛЪЖЕ В ОЧИТЕ-МАМА МУ ....

Много умна приказка на мъжа ти. Но за съжаление и аз съм същия - като си наумя, че нещо е несправедливо и лудите ме хващат. Готов съм не знам какво да правя - имам чувството, че това вече и на здравето почна да ми се отразява. И си го водя малко болестно състояние - щото наоколо несправедливост бол и 300 години няма да ти стигнат да оправиш поне малко нещата.

Апропо, мъжа ти ще го взимаш ли на екскурзията, че да си правим компания - аз да псувам за всяка дупка по пътя и всичко, което символизира тя, а той да ме успокоява? Той нали особени мераци към Йозлем няма, да не се получи някое недоразумение?

# 352
  • София
Добро утро на всички,
знам че ,нещата изглеждат много зле след снощи, но всичко ще се оправи.....и дори да ме обявите за не луда ще кажа че, за мен снощната серия не беше чак толкова лоша - това беше първата серия от доста време в която реално имаше някакво развитие и действие не само като отрицателни неща /сватбата или така наречения " никях" който доста ме обнадежди когато разбрах какво е Hug/, а и положителни - Харун и каза истината в очите на Мелда, ПЪРВА МЪЖКА ПОСТЪПКА от него, Еда каза на майка се как се чувства, историята около Бату започва да се разплита, Ниса и Едже определено виждат че Харун е нещастен и в един момент ще го подкрепят.....може би подписа им даде сили за тези неща, но твърдо вярвам че ,вървим към добър финал

за Мелда-  КАКВОТО И ДА НАПИША ЩЕ Е МАЛКО и който вярва че при нея ще има осъзнаване - дълбоко греши

ТЯ Е ЗАВЪРШЕН ПСИХОПАТ  ТРЯБВА ДА Я ЗАТВОРЯТ В КЛИНИКА, пред нея Саадет е като дете...

Права си - това е началото на края. Не знам дали и колко щастлив ще е за Еда и Харун (оптимист съм все пак), но за Мелда би трябвало да е ужасен - да проклина деня, в който се е родила.

# 353
Ейй ожениха ги значи.  Sad
От тук нататък ще гледаме падението на Мелда.
Съвестта и и чувството на вина ще я мъчи жестоко, особенно след като живота на Еда и бебето ще е в опасност.

Добро утро на всички.   bouquet

# 354
  • София
Ейй ожениха ги значи.  Sad
От тук нататък ще гледаме падението на Мелда.
Съвестта и и чувството на вина ще я мъчи жестоко, особенно след като живота на Еда и бебето ще е в опасност.

Добро утро на всички.   bouquet

Аз тази сутрин на всяка манджа мерудия, но все някога ще спра. Не съм сигурен доколко вече у Мелда е останала съвест и ще се прояви чувство за вина. Да сториш това, което тя направи, означава да преминеш граница, от която връщане назад няма. И може би нея ще я погуби осъзнаването, че не може да има това, което е искала, защото то по такъв начин не се постига. Това ще й види сметката със сигурност.

# 355
Уау писали сте като за световно... ooooh!
Отивам да чета и гледам... Hug

# 356
Добро утро,

Това е най силната серия.Режисьорът и артистите в тази серия са си свършили перфектно работата. С малко думи
успяха да кажат много неща. Не случайно Незабравима ни вдъхновява. Такава силна любов нито съм прочела,нито гледала и нито съм срещала някъде. Ще е жалко и тя да има края на Ромео и Жулиета. Разбита съм след тази серия.

# 357
Добро утро,

Това е най силната серия.Режисьорът и артистите в тази серия са си свършили перфектно работата. С малко думи
успяха да кажат много неща. Не случайно Незабравима ни вдъхновява. Такава силна любов нито съм прочела,нито гледала и нито съм срещала някъде. Ще е жалко и тя да има края на Ромео и Жулиета. Разбита съм след тази серия.
newsm10 newsm10 newsm10

всичко ще се оправи Hug Hug Hug и ще бъдат щастлива накрая

# 358
Много искам да видя реакцията на Харун като разбере,4е Мелда не е бремена.Представям си само как ще я изгони с ретници.

# 359
  • И тук,и там
Добро утро на всички,
знам че ,нещата изглеждат много зле след снощи, но всичко ще се оправи.....и дори да ме обявите за  луда ще кажа че, за мен снощната серия не беше чак толкова лоша - това беше първата серия от доста време в която реално имаше някакво развитие и действие не само като отрицателни неща /сватбата или така наречения " никях" който доста ме обнадежди когато разбрах какво е Hug/, а и положителни - Харун и каза истината в очите на Мелда, ПЪРВА МЪЖКА ПОСТЪПКА от него, Еда каза на майка се как се чувства, историята около Бату започва да се разплита, Ниса и Едже определено виждат че Харун е нещастен и в един момент ще го подкрепят.....може би подписа им даде сили за тези неща, но твърдо вярвам че ,вървим към добър финал

newsm10 newsm10 newsm10
Много искам да видя реакцията на Харун като разбере,4е Мелда не е бремена.Представям си само как ще я изгони с ретници.
Да.Повече няма да я погледне. Grinning Чакам този момент с нетърпение. smile3508 smile3508

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 09:23 от BuBuLe4ka-Kle4ka

Общи условия

Активация на акаунт