Незабравима(Unutulmaz)-тема 24

• 27 941
  • 718
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia, Bulgaria
Браво bghelp,както винаги на ниво и с дълбок смисъл.В предните теми бях писала,че виждам Еда сама,неомъжена да отглежда детето си.Успяла в кариерата,красива млада жена и мисля,че така ще стане.Защо иначе ще вкарват този нов актьор във филма-значи Еда ще живее.Не забравям и думите на Харун от снощната серия,че те ще бъдат заедно един ден ,че това е поредното изпитание на съдбата!

# 376
Добро утро, Незабравки!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
След снощната серия съм много обнадеждена - развитието е налице! Събудиха се сценаристите! Grinning Grinning Grinning
Цитат
Снощи на кого разправях, че тази работа само с шутове ще стане и то яки. Искам да съм в отбора на Харун, дето ще рита Мелда!
Присъединявам се към групата дет ще ритат Мелда!  Joy Joy Joy Joy Колкото и злокобно да звучи!

А сега да питам - някой забеляза ли плочките на Харунчо мамин под душа! Мале котьо - тоя не е за изпускане!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 377

А сега да питам - някой забеляза ли плочките на Харунчо мамин под душа! Мале котьо - тоя не е за изпускане!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 378
Браво bghelp,както винаги на ниво и с дълбок смисъл.В предните теми бях писала,че виждам Еда сама,неомъжена да отглежда детето си.Успяла в кариерата,красива млада жена и мисля,че така ще стане.Защо иначе ще вкарват този нов актьор във филма-значи Еда ще живее.Не забравям и думите на Харун от снощната серия,че те ще бъдат заедно един ден ,че това е поредното изпитание на съдбата!

Благодаря ти.

Със сигурност ще успее в кариерата си. Със сигурност няма да се омъжи за Толга.

# 379

ВСИЧКИ newsm03

# 380
Незнам за вас , но си мислех до вчера да кача Аблата на самолета, но сега се отказах !
Малко й е това, затова ще й немеря една ферма с краварник, козарник и овцарник в Диарбекира и Толгето заедно с нея !!
Всеки ден да дои кози,овце, биволици и какво ли не - да няма време да прилича на човек ,та да й дойде акълът в главата,
а после в някоя клиника - Лечение на Абли -Мазохистки ! Толгето пак да наглежда кравите и да гледа зеленко за успокоение на душата !

# 381
А сега да питам - някой забеляза ли плочките на Харунчо мамин под душа! Мале котьо - тоя не е за изпускане!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ВСИЧКИ newsm03
Нещо откакто се ожени Душата си възвърна мъжестеността!!! пак ще ми стане фаворит май, май!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
вчера като каза та Мелда, че този брак и фиктивен ми идваше да вляза в компа да го разцелувам, така енергия излъчваше!  Grinning Grinning Grinning Crazy Crazy Crazy

# 382
  • Sofia, Bulgaria
Моя музикален поздрав към всички!

http://vbox7.com/play:4c6cb72a&al=1&vid=149106

# 383
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Незнам за вас , но си мислех до вчера да кача Аблата на самолета, но сега се отказах !
Малко й е това, затова ще й немеря една ферма с краварник, козарник и овцарник в Диарбекира и Толгето заедно с нея !!
Всеки ден да дои кози,овце, биволици и какво ли не - да няма време да прилича на човек ,та да й дойде акълът в главата,
а после в някоя клиника - Лечение на Абли -Мазохистки ! Толгето пак да наглежда кравите и да гледа зеленко за успокоение на душата !

smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001  love001

# 384
А сега да питам - някой забеляза ли плочките на Харунчо мамин под душа! Мале котьо - тоя не е за изпускане!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ВСИЧКИ newsm03
Нещо откакто се ожени Душата си възвърна мъжестеността!!! пак ще ми стане фаворит май, май!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
вчера като каза та Мелда, че този брак и фиктивен ми идваше да вляза в компа да го разцелувам, така енергия излъчваше!  Grinning Grinning Grinning Crazy Crazy Crazy

Мелда - Харун ние прекрахме една нощ ! Онази нощ !
Харун - Няма такава нощ  ! Каква нощ ?!Аз досега не съм ти казвал никога ,че те обичам, желая ! Сърцето ми никога няма да ти принадлежи ! Този брак е само на хартия ! Дадох ти фамилията си ,но не й душата си, сърцето си !Този брак няма да бъде истинки !
Ние никога няма да бъдем истински мъж и жена !

# 385

Joy Joy Joy Joy Joy
Миличка, много одобрявам плановете за стиковане на кукумявки!!!!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 386

Е, Толга е друга бира.Бях му насъбрала и на него, но си давам сметка,че все пак той не е наясно,че Харун и Хъкъ са едно и също лице и всъщност се опитва да е опора на Еда.Даже в последните серии е много дискретен и се опитва да не досажда на Еда.Дава и необходимото /доколкото е възможно в ситуацията/ спокойствие и я оставя сама със себе си.Мисля,че няма база за сравнение между него и Мелдището./проклето да е /

# 387
Цитат
Харун - Няма такава нощ  ! Каква нощ !Аз досега не съм ти казвал никога ,че те обичам, желая ! Сърцето ми никога няма да ти принадлежи ! Този брак е само на хартия ! Дадох ти фамилията си ,но не й душата си, сърцето си !Този брак няма да бъде истинки !
ей за тоз момент не спах снощи!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 10:36 от gery_dobreva

# 388
Здравейте , сега гледах серията, най тежката за мен до момента, но много се изкефих на Харунчо , как я режи тъпата Мелда" щяла да му помогне да забрави миналото", егати овцата тая.
Ама така и се пада , сега ще види какво е да живееш без любов, да няма кой да те подкрепи, да си отхвърляна и пренебрегвана постоянно, а  не ми се мисли какво ще стане когато Всички научат , че кравата не е бременна......., тази серийка чакам с голямо нетърпение.

# 389
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ВСИЧКИ newsm03

Харун - Няма такава нощ  ! Каква нощ ?!Аз досега не съм ти казвал никога ,че те обичам, желая ! Сърцето ми никога няма да ти принадлежи ! Този брак е само на хартия ! Дадох ти фамилията си ,но не й душата си, сърцето си !Този брак няма да бъде истинки !

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501    love001  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт