Незабравима(Unutulmaz)-тема 24

• 27 961
  • 718
  •   1
Отговори
# 405
Края на 37 епизод
Мелда - Харун , какво става ? Мислех ,че си във фирма....
Харун - Тук съм
Мелда - Какво става ?
Харун - Трябва веднага да намеря Еда ! Къде е..( Харун се оглежда,като полудял)
Мелда-  Защо ти е Еда ? Каква работа имаш с нея ?
Харун - Дръпни се...Нямам време сега да ти обяснявам ! Къде е Еда ? Веднага трябва да я видя !
Мелда - Харун , Еда замина...
Харун - Къде ?
Мелда - Какво става ? Би ли ми обяснил ?
Харун - Май ще се наложи да разбереш....

Малееееееееее чак се развълнувах!!!!!! Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Тая коза дали паяк ще извърти нещата, че не иска да знаел Не смятам, Харун-супер пич си е нанизал вече Батман костюма и яката е изтрещял и май май няма да си намери спирачката скоро!!! Crazy Crazy Crazy newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 406
Forbes,мила, би ли казала в общи линии какво е съдържанието на разговора между Мелда и Еда вечерта на двора след подписването.Е няма ткава наглост.

Хаят - Успокой се Еда ! Сега трябва да мислиш за бебето...
Еда - Да...знам
Мелда - Търсехте Еда ! Кога заминавате за Америка ? Кога ще се върнете !
Хаят - Те да не заминават за удоволствие , че кога ще се връщат?! Отиват заради здравето не детето !
Мелда - Да ,аз само питах ,защото никога не сме се разделяли на толкова далеч и дълго...
Спомняш ли ,когато бяхме малки и започна да й говори на Еда за детсвото им.

# 407
Цитат
Аз ако бях, щях да им я върна и с червеното поясче здраво стегното около нежното й вратле - не много, колкото да спре притока на кръв в главата, която можа да роди всичко това. Бял примерно мерцедес с червено клупче - като мартеничка ще е.
bganio много ми допада садистичния момент в изказванията ти днес, напърно отговарят на мойте! Може да вмъкнем и някое средновековно мъчение за цвят!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Joy Joy Joy

# 408
Апропо, мъжа ти ще го взимаш ли на екскурзията, че да си правим компания - аз да псувам за всяка дупка по пътя и всичко, което символизира тя, а той да ме успокоява? Той нали особени мераци към Йозлем няма, да не се получи някое недоразумение?

DA VZIMAM GO

# 409
Добър ден незабравими!

Виждам, че всички са на линия до 3.00 през нощта и от 7-00 сутринта, а това особено ме вдъхновява.

Специални благодарности на Форбес и другите преводачи , че без тях се чувствам като глух на концерт.

bganio, пак ми водиш поне с 200 метра преднина с хубавите си 4-5 стихотворения. Особено съм впечатлена от това за дупките.
Ако ти не го направиш да знаеш ,че аз ще го изпратя в битивито на моята градска да го прочете някоя сутрин за настроение.
За пореден път БРАВО! Искам да ти кажа ,че миналия април за  Цветница моят мъж ми подари чисто нова кола , която в момента просто ме е яд да изкарам от гаража.Много точно си изразил всичко, което и аз мисля.

А сега ,както всяка сутрин поздрава от мен е за тези, които снощи бодуваха и  се вълнуваха :

В този свят на девици и грешници,
в който душата е уязвима,
забързани в своите делници
сплотява ни филма "Незабравима".

Снощи бяхме на сватба и без покани,
гледахме стреснато с очи нажалени,
хвърляхме на Мелда люти закани,
но въпреки всичко Харун се ожени.

Успяха с измама да го прилъжат
млад съпруг на абла да стане,
но дори и с въже да го вържат
някой ден на Еда ще пристане.

Бяхме смирено застанали до вратата
и кротко изгледахме този сеир.
Е, успя да се сдобие Мелдата
с ново лозе, но на баир.

Мои нежни сладурани
и ти момче едничко,
не ближете тежки рани,
не мислете пак за всичко.

Знам, че дружно ще успеем
гадните да победим,
след това ще пием и ще пеем,
с фойерверки ще гърмим!

# 410
някой разбра ли мама Саадет какво сгафи на закуската? да не обърка пак Мелда с Еда hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 411
Forbes Мелда като слуша разговора между Еда и Харун разбра ли че живота на сестра и този на детето е в опастност

# 412
IMAM PROBLEM S KOMPA -PO KASNO SHTE PISHA !   MERSI  love001  love001 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 BRAVO NA VSICHKI

# 413
Forbes,мила, би ли казала в общи линии какво е съдържанието на разговора между Мелда и Еда вечерта на двора след подписването.Е няма ткава наглост.

Хаят - Успокой се Еда ! Сега трябва да мислиш за бебето...
Еда - Да...знам
Мелда - Търсехте Еда ! Кога заминавате за Америка ? Кога ще се върнете !
Хаят - Те да не заминават за удоволствие , че кога ще се връщат?! Отиват заради здравето не детето !
Мелда - Да ,аз само питах ,защото никога не сме се разделяли на толкова далеч и дълго...
Спомняш ли ,когато бяхме малки и започна да й говори на Еда за детсвото им.

Благодаря!  bouquet

# 414
Цитат
някой разбра ли мама Саадет какво сгафи на закуската? да не обърка пак Мелда с Еда     

hahaha hahaha hahaha

# 415
Края на 37 епизод
Мелда - Харун , какво става ? Мислех ,че си във фирма....
Харун - Тук съм
Мелда - Какво става ?
Харун - Трябва веднага да намеря Еда ! Къде е..( Харун се оглежда,като полудял)
Мелда-  Защо ти е Еда ? Каква работа имаш с нея ?
Харун - Дръпни се...Нямам време сега да ти обяснявам ! Къде е Еда ? Веднага трябва да я видя !
Мелда - Харун , Еда замина...
Харун - Къде ?
Мелда - Какво става ? Би ли ми обяснил ?
Харун - Май ще се наложи да разбереш....

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Е Мецана ще си го получи.

# 416
Forbes Мелда като слуша разговора между Еда и Харун разбра ли че живота на сестра и този на детето е в опастност

Харун - Еда защо не вдигаш ? Както й да е...
Докторката ми се обади и ми каза всичко ! Ти кога смяташе да ми кажеш...Когато умреш ли ?
Еда - Харун , аз съм взела решение...
Харун - Еда, веднага трябва да отидем в болницата !
Еда - Аз съм взела решение... Ако ти си избрал мен пред детето, то аз избирам нея - Ямур
Харун - каза че ,ако сложат детето в ковьоз ще се оправи , за дробовете говориха

Мелда  много добре разбра за какво става въпрос и че животът на Еда и бебето са в опасност - най-вече на Еда .

# 417
  • София
Цитат
Аз ако бях, щях да им я върна и с червеното поясче здраво стегното около нежното й вратле - не много, колкото да спре притока на кръв в главата, която можа да роди всичко това. Бял примерно мерцедес с червено клупче - като мартеничка ще е.
bganio много ми допада садистичния момент в изказванията ти днес, напърно отговарят на мойте! Може да вмъкнем и някое средновековно мъчение за цвят!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Joy Joy Joy

Не, днес наистина се събуди садиста в мене. Снощи си легнах като мазохист, а днес се гледам в огледалото садист. Егати трансформацията за една само нощ...

# 418
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Цитат

Не, днес наистина се събуди садиста в мене. Снощи си легнах като мазохист, а днес се гледам в огледалото садист. Егати трансформацията за една само нощ...
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 419

Unutulmaz ödülünü aldı !

Siyaset Dergisi’nin 16. kuruluş yıldönümü nedeniyle “Siyasetin Ödülleri” töreni düzenlendi. Gecede diziler kategorisinde Unutulmaz dizisi yılın dizisi seçilerek ödüle layık görüldü. Ödülü dizinin oyuncuları ve yapımcısı Ahmet Bayram KKTC Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün’den aldı.

Siyaset Dergisi’nin 16. kuruluş yıldönümü nedeniyle Ankara Sheraton Otel’de ’Siyasetin Ödülleri’ töreni gerçekleştirildi. Törende siyaset, iş, sanat, medya, spor dünyasının temcileri ve yılın dizisi seçilen Unutulmaz dizisi ödülü aldılar. Sunuculuğunu Seray Sever ve Osmantan Erkır’ın yaptığı tören, Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçaslan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Siyaset Dergisi okuyucularının oylarıyla Türkiye’de kendi dallarında zirveye çıkan isimlerin ödüllendirildiği gecede KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, KKTC Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün, Ankara Valisi Kemal Önal, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Unutulmaz dizisi Yapımcısı Ahmet Bayram sanatçılar ve medya mensupları yer aldı.

Diziler kategorisinde en çok oyu alan ATV’nin sevilen dizisi Unutulmaz yılın dizisi seçildi. Unutulmaz dizisi Yapımcısı Ahmet Bayram, oyuncular Serhan Yavaş, Sinem Öztufan, Buğra Gülsoy, Aliye Uzunatağan, Ayla Algan, Deniz Gökçer, Ahmet Uz ve dizinin yönetmeni Cem Tabak  KKTC Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün’ün elinden ödülü aldılar.

Unutulmaz dizisi Yapımcısı Ahmet Bayram yaptığı açıklamada Unutulmaz izleyicilerine verdikleri oylardan dolayı teşekkür ederek, “Yaptığımız dizinin izleyici açısından takdir görmesi bizi mutlu ediyor. İzleyicilerimize verdikleri oylardan dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Sanatçı Emel Sayın ’Sanat Onur’ ödülüne, sanatçı Sibel Can ’Yılın Sanatçısı’ ödülüne, sanatçı Adnan Şenses ’Yılın Türk Sanat Müziği Erkek Sanatçısı’ ödülüne, sanatçı Ajda Pekkan ’Yılın Pop Müzik Kadın Sanatçısı’ ödülüne, sanatçı Selami Şahin ’Sanat Onur’ ödülüne, sanatçı Mustafa Sandal ’Yılın Pop Müzik Erkek Sanatçısı’ ödülüne, oyuncu Demet Akbağ ’Yılın Komedi Kadın Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü.

Gecede Rauf Denktaş ve Abdulkadir Aksu, ’Siyaset Onur Ödülü’ne layık görüldü. AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfükar İzol, ’Yılın Milletvekili’ ödülünü aldı.

Е  ПОМОЩ МИЛИЧКИ ТОВА ПЪК КАКВО Е НЕЩО ЩЕ ДА Е ЗА МЕЦАНКА И ХАРУ , ЧЕ ИМА ТЕХНА СНИМКА АМА ДАЛИ Е ВАЖНО НЕЗНАМ!!!!!!!!!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Нищо интересно ! За награди -кой какво е спчелил , създатели на филми, продуценти, телевизии и тнт.

Общи условия

Активация на акаунт