Незабравима(Unutulmaz)-тема 24

• 27 954
  • 718
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia, Bulgaria
Супер настроение настана,така ви искам!Колко ни трябва ,5-6 преведени изречения и сме на върха на щастието.Затова Господ е дал речта на хората,а ние какво?-само картинки гледаме.Благодаря от сърце на момичетата ,които не ни оставят да сме в неведение!

# 421
  • София
Добър ден незабравими!

Виждам, че всички са на линия до 3.00 през нощта и от 7-00 сутринта, а това особено ме вдъхновява.

Специални благодарности на Форбес и другите преводачи , че без тях се чувствам като глух на концерт.

bganio, пак ми водиш поне с 200 метра преднина с хубавите си 4-5 стихотворения. Особено съм впечатлена от това за дупките.
Ако ти не го направиш да знаеш ,че аз ще го изпратя в битивито на моята градска да го прочете някоя сутрин за настроение.
За пореден път БРАВО! Искам да ти кажа ,че миналия април за  Цветница моят мъж ми подари чисто нова кола , която в момента просто ме е яд да изкарам от гаража.Много точно си изразил всичко, което и аз мисля.

А сега ,както всяка сутрин поздрава от мен е за тези, които снощи бодуваха и  се вълнуваха :

В този свят на девици и грешници,
в който душата е уязвима,
забързани в своите делници
сплотява ни филма "Незабравима".

Снощи бяхме на сватба и без покани,
гледахме стреснато с очи нажалени,
хвърляхме на Мелда люти закани,
но въпреки всичко Харун се ожени.

Успяха с измама да го прилъжат
млад съпруг на абла да стане,
но дори и с въже да го вържат
някой ден на Еда ще пристане.

Бяхме смирено застанали до вратата
и кротко изгледахме този сеир.
Е, успя да се сдобие Мелдата
с ново лозе, но на баир.

Мои нежни сладурани
и ти момче едничко,
не ближете тежки рани,
не мислете пак за всичко.

Знам, че дружно ще успеем
гадните да победим,
след това ще пием и ще пеем,
с фойерверки ще гърмим!

Браво на теб! Вече ми стопи преднината и си с едни гърди пред мен само с едно стихче. Страхотно е. А стиха за дупките ти давам разрешение из цяла България да се рецитира и на всички крайпътни дървета да се разлепи като некролог на неосъществената ни мечта за същата тази България - да я видим без дупки и всичко свързано с тях и с много обич между хората. Белким ни уврат дебелите глави...

# 422
  • Sofia, Bulgaria
Скъпи момичета и момчета като гледам в момента във форума сме близо 70 човека,браво на нас!Но моля ви гласувайте за Серхан и Йозлем,едва 10-15 гласа имат от сутринта.Особено след снощната серия го заслужават!

# 423
Цитат
Аз ако бях, щях да им я върна и с червеното поясче здраво стегното около нежното й вратле - не много, колкото да спре притока на кръв в главата, която можа да роди всичко това. Бял примерно мерцедес с червено клупче - като мартеничка ще е.
bganio много ми допада садистичния момент в изказванията ти днес, напърно отговарят на мойте! Може да вмъкнем и някое средновековно мъчение за цвят!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Joy Joy Joy
Не, днес наистина се събуди садиста в мене. Снощи си легнах като мазохист, а днес се гледам в огледалото садист. Егати трансформацията за една само нощ...
Ами в правилна насока ти е трансформацията - като може да измъчваш разни Тъпи крави, защо да се самонаказваш!  Joy Joy Joy

# 424
Харун се прибра в хотела
Мелда изникна от някъде,
той само,като я видя и му причерня !
Завря се в банята и пред огледалото се
кордиса ,а нас взе да ни втриса ! #Crazy
Облечен със синя риза на Клайн
много е окаян той !
Всичко му се струпа , но мускулите не оставя.
Показа гола плът ,
а на нас ни текна кръв.
Гранитогресът наредил
яко го е залепил ! hahaha hahaha hahaha hahaha
После влезе под душа -
водата се стече по него
ние чакахме нещо по така ! Crazy Crazy
Ама тоз Хару забрави шампоана -
нали трябва да има пяна ?
Мелда в другата стая се суети
мисли пак за сплетни !
А Хару въобще не я отразява
Време й е да се разкара !

# 425
Благодаря   :bouquet:forbes

Цитат
Мелда  много добре разбра за какво става въпрос и че животът на Еда и бебето са в опасност - най-вече на Еда

и я пусна да си тръгне, #2gunfire ритниците са и малко на нея, чакам татко Джамил да разбере що за дъщеря има и тогава боя и е сигурен на Мелдата  smile3508

# 426
  • Sofia, Bulgaria
Накой от момичетата с турски влизал ли е в техния форум след серията снощи?Интересна ми е тяхната реакция!

# 427
  • София
Сега пак да кажа нещо за Мелда като мъж и да я заровим засега (и темата, и Мелда имам предвид). Виждам, че вие като жени сте бесни меко казано от делата й. Но от мъжка гледна точка това е нещо, което един мъж никога не може да прости на една жена. Може да й прости лъжа, дори изневяра, обида и т.н., но да вкараш мъж в леглото си, като го напиеш и после да му броиш тази нощ е нещо, което никой нормален мъж не може да понесе и да изтърпи. Той автоматично намразва съответната жена и тя повече няма никакви шансове пред него. Ако преди му е била поне безразлична и е можел дори да легне с нея при определени обсотятелства, след подобно изпълнение това става немислимо.

И затова се чудя на акъла на Мелда. Тя може за много ума и пресметлива да се има, но явно хал хабер си няма от, както казах снощи, доста просто устроените ни мъжки мозъци. Те такова извращение със себе си не прощават на никоя и за нищо на света.  

# 428
когато всички разберат какви ги върши и колко лъжи изрече , ми се струва ,че с Гюляй двете цял живот ще си останат сами , а пък знае ли човек , може и да се заобичат.......... smile3532

# 429
  • Под звездите
ДОБЪР ДЕН! Всичко ,което се случи в снощната серия ние всички го очаквахме.Това,което мен ме обезпокои най много са думите на ЕДА към ХАРУН,че той трябвало да продължи животът си дори ако тя и детенцето ги няма.Дали е трик на сценаристите или наистина са замислили нещо гадно?Вие на какво мнение сте?

# 430
ДОБЪР ДЕН! Всичко ,което се случи в снощната серия ние всички го очаквахме.Това,което мен ме обезпокои най много са думите на ЕДА към ХАРУН,че той трябвало да продължи животът си дори ако тя и детенцето ги няма.Дали е трик на сценаристите или наистина са замислили нещо гадно?Вие на какво мнение сте?

просто ни дразнят, всичко ще е наред, сигурно ще има борба за живота им, и съм по склонна да мисля че, за живота на Еда но накрая ще са щастливи заедно

# 431
  • Sofia, Bulgaria
[/qСпоко,няма да е най-лошото.Ще има опастност за живота на Еда,но ще я спасят.Нали чакаме моделиера от Лондон да дойде,ако я няма Еда той за какво ще идва?

# 432
да чакаме най рано фрагмент утре привечер как мислите?

# 433
Интервю с Дявола
(след 37 епизод)

Защо помогна на Мелда?
За да реализира своята мечта.
И Харун имаше мечта,
защо  не избра него,а Мелда?
Харун се бранеше,бягаше,
не ме допусна до себе си.
Какво те накара
да хвърлиш Еда в огъня?
За да покажа на всички,
че не от всеки божи дар
се изпитва наслада.
Как убеди Тюркян
да погуби Еда и Мелда?
Помогнах и да пренебрегне
своите деца,като избра честта.
Защо Джамил те отблъсна,
и не ти стана приятел?
Джамил бе верен на Бога.
Кой е твоя най добър приятел?
Бату, защото и той като мен
е на гнева е подвластен.
Ще успеят ли да те прогонят
далеч от себе си Еда и Харун?
Не зависи от тях, а само
ако се отрекат от мен
Тюркян и Мелда.
А ще се отрекат ли?
Трудно ще стане това,
ако в битката не ме победи
Джамил верния божи служител. 

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 15:57 от bghelp

# 434
Момичета понеже съм пропуснала май някои неща...Кажете ми какъв е проблема с бебето на Еда?? ooooh!Нещо с белите дробове така ли?

Общи условия

Активация на акаунт