Незабравима(Unutulmaz)-тема 24

• 27 916
  • 718
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз се олях от приказки днес, но кво да направя като ме напира отвътре - забравих да спомена и другата си "любимка" - това подобие на майка - Тюркян! Тя май първа се запъти към Ада! Да си идат там с щерка й и да не се връщат! И трябваше ли Еда в прав текст да й каже, какво й причини, за да се тресне в тиквата, каква  ВИНА носи и да я загризе съвестта!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 466
[Благодаря. С това и има още едано някъде на 29 страница "Интервю с Дявола", исках да покажа моето мнение за развитието на филма.
Цитат
И то е страхотно. И в двете са ти много точни думите и оценките, когато говориш от името на дявола и на бога. Браво наистина!

Благодаря. В живота си не съм се вживявала никога така силно,както сега,може би затова се и получава.

# 467
  • София
[Благодаря. С това и има още едано някъде на 29 страница "Интервю с Дявола", исках да покажа моето мнение за развитието на филма.
Цитат
И то е страхотно. И в двете са ти много точни думите и оценките, когато говориш от името на дявола и на бога. Браво наистина!

Благодаря. В живота си не съм се вживявала никога така силно,както сега,може би затова се и получава.

Да, права си! Така става с всичко, в което влагаш цялото си същество - винаги се получава! Без значение дали е любов, работа, спорт или друго!  Браво!

# 468
Здравейте! Включвам се само да кажа едно закъсняло, но ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ  Hug Hug Hugна всички с помощта, на които вчера успяхме отново да се насладим на любимия си сериал...  bouquet  bouquet  bouquet
А сега отново да поработим Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 469
  • София

Достатъчно е да жертва себе си заради тях - дължи го и на тях, а само това може евентуално да даде покой и на самата нея! Нали все парадираше с достойнството си - еми ето й шанс поне малко да си го върне!
Въпреки, че въобще не ме напускат кръвожадните ми помисли към нея - да я разобличат публично и тогава / това което ти каза, че един мъж не може да прости такова нещо/ да види ОМРАЗАТА В ОЧИТЕ НА ХАРУН!
Ето затова си мечтая, но според мен сценаристите ще я пощадят и ще й дадат шанс да се спаси сама!
[/quote]

Да и знаеш ли аз после се замислих още защо наистина мъжете реагират по този начин. Ами това е част от мъжкия инстинкт, възпитание и т.н., тоест че мъжът избира жената, с която да спи или да не спи и която да му роди деца. Това е просто част от мъжката същност, а друг е въпросът доколко и как това се реализира на практика и дали понякога ролите не се разменят. Но истински умната жена би се постарала да внуши на един мъж, че тя е неговата избранница. А не като Мелда - пристига ти някакво подобие на мечка, напива те, приспива те, слуша ти цяла нощ бълнуванията за жената, която обичаш и после ти заявява - аз съм твоята избранница, аз направих избора вместо теб, аз съм и тази, която ще ти роди дете.  Е, това е най-сигурния и кратък път този мъж да те намрази и да избяга далеч от теб.

# 470
  • София
Явно вече ви досадих с "мъдрите" си размисли! Не можах да предизвикам дебат! Само bganio ми отговаря / и той сигурно от кавалерско чувство го прави/ ! Сигурно защото нищо смешно не ми идва на ум!

Добре де, млъквам! smile3505

# 471
  • София
Явно вече ви досадих с "мъдрите" си размисли! Не можах да предизвикам дебат! Само bganio ми отговаря / и той сигурно от кавалерско чувство го прави/ ! Сигурно защото нищо смешно не ми идва на ум!

Добре де, млъквам! smile3505

Е, чак пък само от кавалерско чувство...Тъкмо си влязла в добра форма днес и ми е интересно да си подаваме пасове. Дано не досадим на останалите. А от някой пас може и нещо смешно да излезе.

# 472
  • София

Достатъчно е да жертва себе си заради тях - дължи го и на тях, а само това може евентуално да даде покой и на самата нея! Нали все парадираше с достойнството си - еми ето й шанс поне малко да си го върне!
Въпреки, че въобще не ме напускат кръвожадните ми помисли към нея - да я разобличат публично и тогава / това което ти каза, че един мъж не може да прости такова нещо/ да види ОМРАЗАТА В ОЧИТЕ НА ХАРУН!
Ето затова си мечтая, но според мен сценаристите ще я пощадят и ще й дадат шанс да се спаси сама!

Да и знаеш ли аз после се замислих още защо наистина мъжете реагират по този начин. Ами това е част от мъжкия инстинкт, възпитание и т.н., тоест че мъжът избира жената, с която да спи или да не спи и която да му роди деца. Това е просто част от мъжката същност, а друг е въпросът доколко и как това се реализира на практика и дали понякога ролите не се разменят. Но истински умната жена би се постарала да внуши на един мъж, че тя е неговата избранница. А не като Мелда - пристига ти някакво подобие на мечка, напива те, приспива те, слуша ти цяла нощ бълнуванията за жената, която обичаш и после ти заявява - аз съм твоята избранница, аз направих избора вместо теб, аз съм и тази, която ще ти роди дете.  Е, това е най-сигурния и кратък път този мъж да те намрази и да избяга далеч от теб.
[/quote]

...добре, де не се удържах! От опита си и аз съм стигнала до това усещане това у вас мъжете! И то е разбираемо - тя наистина направи всичко, за да го отблъсне! Да не забравяме и ревността й и скандалите и т.н. По този повод се сещам, че четох една мъдра мисъл на един психолог - "Най-сигурният начин една жена да задържи един мъж е да го остави свободен винаги да избира отново нея"! Не знам колко е вярно от твоя гледна точка, но си мисля, че е вярно!

# 473
  • София
........ама тафтология сътворих - на килограм! hahaha hahaha hahaha

# 474
Забелязахте ли как Феяз гледаше Едже и Бату. Той дали знае , че едже е дъщеря на починалия му съдружник. И така ли е наистина ? Навярно не знае че Бату е синът му. Защо тогава така ги гледаше на терасата . Някакви предположения ?
Или подозира за връзката му с Ниса и че той евентуално й изневерява с Едже.
Наистина ми се стори , че старата лисица знае нещо.

# 475

...добре, де не се удържах! От опита си и аз съм стигнала до това усещане това у вас мъжете! И то е разбираемо - тя наистина направи всичко, за да го отблъсне! Да не забравяме и ревността й и скандалите и т.н. По този повод се сещам, че четох една мъдра мисъл на един психолог - "Най-сигурният начин една жена да задържи един мъж е да го остави свободен винаги да избира отново нея"! Не знам колко е вярно от твоя гледна точка, но си мисля, че е вярно!
[/quote]
Тази мисъл аз си я тълкувам така:Давай на мъжа свобода, но не му позволявай да я превърне в свободия!

# 476
  • София

[/quote]

Великолепна мисъл! Ако се бях сетил, нямаше да се налага толкова дълго да пиша. Точно затова става дума. Ама това не всяка жена го знае и най-важното може. Никак не е просто, а при Мелда звучи абсурдно.

# 477

Цитат

Да и знаеш ли аз после се замислих още защо наистина мъжете реагират по този начин. Ами това е част от мъжкия инстинкт, възпитание и т.н., тоест че мъжът избира жената, с която да спи или да не спи и която да му роди деца. Това е просто част от мъжката същност, а друг е въпросът доколко и как това се реализира на практика и дали понякога ролите не се разменят. Но истински умната жена би се постарала да внуши на един мъж, че тя е неговата избранница. А не като Мелда - пристига ти някакво подобие на мечка, напива те, приспива те, слуша ти цяла нощ бълнуванията за жената, която обичаш и после ти заявява - аз съм твоята избранница, аз направих избора вместо теб, аз съм и тази, която ще ти роди дете.  Е, това е най-сигурния и кратък път този мъж да те намрази и да избяга далеч от теб.

Така е. Както жената решава на кой мъж да задържи детето,така и мъжът решава от коя жена иска да има наследник. И в двата случая е когато те обичат тези хора, дори любовта да не е взаимна. 

# 478
Беше ме напуснала музата, но след снощната серия отново се вдъхнових.
Първа брачна нощ на Мелда

Първата брачна нощ е мираж,
на борда не бе останал екипаж,
няма кой в леглото с рози да я сложи
и върху нея тяло да положи.

Тишината в спалнята без възбуда,
доведе Мелдището до полуда.
С женските си хитрини,
бебе как ли ще роди?

Мелда себе си не уважава,
и сама се унищожава.
При липса на пакет между краката,
ще й нахлузят пак рогата.

Харун под душа си стои
и плочките си той реди,
а Мелда раните си ближе
и е ред да се остриже.

Ставай Мецо от зарана
виждаш, че не си желана
Пролет пукна вече вън
събуждай се от зимен сън.

# 479
  • София
[/quote]
Тази мисъл аз си я тълкувам така:Давай на мъжа свобода, но не му позволявай да я превърне в свободия!
[/quote]

Не, аз бих я разтълкувал, че само една наясно със себе си и на ниво жена, може да избере един мъж, като го остави да мисли, че той нея я е избрал. Това си е висш пилотаж, а Мелда сигурно и каруца във фермата не може да подкара.

Общи условия

Активация на акаунт