® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, как да търся батерия за мивка и душ? Помня, че някоя мацка скоро си беше купувала неща за банята. Аз нещо съвсем изкукуригах и ми излизат само джакузита, вани и други луксове. Може би е знак свише да пусна тото  Money

Аз бях  Blush батерия за мивка : kitchen taps

shower plumbing-shower heads е за душ.

Мога да ти препоръчам моя продавач : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3901467 … ame=STRK:MEWNX:IT с над 60 000 фийдбека.
Беше ми объркал поръчката та душът ми не е пристигнал още, но ще ми го прати!

Днес ми монтираха батерията дето съм я показала в банята. Като направя снимки, ако не забравя, може и да публикувам, изглежда просто страхотно !

# 106
  • Варна
Относно поръчките от САЩ аз лично си получих две пратки предния месец на митницата. Ако си под прага за облагане с мито, който е 150 евро плащаш само ДДС, което е 20% от стойността на пратката + пощенските. Във варненска митница поне не съм чакала, начисляват ти ДДС-то за 5 минути и оттам с митничаря в пощенския клон, който е към митницата платих в брой плюс още една такса 6 лева за представяне пред митницата и ми дадоха пратката, Цялата процедура ми отне не повече от 10 минути. Издаването на ЕОРИ номер е само когато пратката трябва да се обмити, тоест ако е над 150 евро. Сега на позната поръчах едни витамини пак от САЩ, стойността им е около 90 долара, така че сигурно пак ще са на митницата.
Аз ли съм нещо в грешка, от тази година прага не падна ли на 15 евро за страни извън ЕС?
Искам едни очила от US и само заради това мито не ги поръчвам.

# 107
Само ДДС се дължи за всички пратки извън ЕС на стойност над 15 евро до 150 долара.
Мито и ДДС се дължи за всички пратки извън ЕС на стойност над 150 долара.

# 108
Скоро поръчвах на племенника някаква джиджавка от щатите за  над 100$  и детето си я получило в пощата.
Аз също получавам все още малките пакети от страни извън ЕС  в пощата и не съм плащала ДДС, когато надвишават прага..Дано не четат митничари тук Mr. Green.Въпрос на късмет е понякога.

# 109
Скоро поръчвах на племенника някаква джиджавка от щатите за  над 100$  и детето си я получило в пощата.
Аз също получавам все още малките пакети от страни извън ЕС  в пощата и не съм плащала ДДС, когато надвишават прага..Дано не четат митничари тук Mr. Green.Въпрос на късмет е понякога.

Уви, четат!  Mr. Green

# 110
  • Варна
Само ДДС се дължи за всички пратки извън ЕС на стойност над 15 евро до 150 долара.
Е, то по-добре е да се плати мито, което за очила беше 2.9 %, а ДДС-то е 20%.  ooooh!
Може накрая да рискувам и да видим , какво ще стане.

Четат те, ама поне да даваха отговори на въпросите ни.  Mr. Green

# 111
Е, то по-добре е да се плати мито, което за очила беше 2.9 %, а ДДС-то е 20%.  ooooh!
Може накрая да рискувам и да видим , какво ще стане.

Четат те, ама поне да даваха отговори на въпросите ни.  Mr. Green

Явно са под прикритие.  Joy

# 112
  • Sofia
Аз поръчах якето днес с Ломбард. Не ми се рискуваше  Peace Цената му не е над 150 евро, но ако трябваше току-що родила да се занмавам с митници и т.н....  Confused

# 113
Момичета , аз пак имам въпрос  Crazy
Единия продавач , от който съм купила преди седмица два артикула днес ме помоли да му поставя фийдбек ,аз отговорих ,че все още не съм получила дрешките и когато ги получа ще му пиша и ще поставя фийдбек , но той започна да се притеснява защо не са пристигнали още нещата и ми пише вече няколко съобщения  ooooh! Аз съм дала адреса на Габко и дрешките може вече и да са при тях , но аз все още не съм ги получила , какво да отговоря на продавача , защото е видимо притеснен . Дали да му обясня , че ползвам транспортна фирма до БГ и затова ми се бавят нещата ?

И още нещо : от непристигналите ми пратки единият продавач нищо не ми отговаря ,макар че му пиша вече 2 пъти , как да пусна диспут в пейпол ?За пръв път ми се случва  Flutter

# 114
Тюх, издадох се ooooh!.
И да не е спам, последни придобивки:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804766 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1205414 … ame=STRK:MEWNX:IT

*Ави*, в такъв случай аз им пиша, че в момента отсъствам и   когато имам възможност ще поставя фийдбек.

# 115
Да се похваля с последните три дрешки , които получих :
http://mamaavi.snimka.bg/hobby/e-bay.478910.17950507

Te@ , благодаря , не се бях сетила за това  Hug

# 116
И още нещо : от непристигналите ми пратки единият продавач нищо не ми отговаря ,макар че му пиша вече 2 пъти , как да пусна диспут в пейпол ?За пръв път ми се случва  Flutter

*Ави*,
през ПейПал - Resolution centre, после Report problem и следваш стъпките.
Да го пуснеш през Ибей май беше Account-->Resolution centre цъкваш I haven't received it yet ,следваш стъпките и пак те праща в ПейПал.

# 117
И аз с въпрос отново:
Спечелих си едно яке на безумно ниска цена. Две минути след края на търга продавачката ми прати следното съобщение:my apologies, i cannot send you the jacket you have just bought. unfortunately my son got hold of it and it is no longer wearable. i am very sorry for the inconvenience.
От него разбирам че якето не може да се носи по не знам каква причина. Продавачката е с 1 оценка само. Сигурна съм че е заради цената.
Какво ще ме посъветвате да направя и да й поискам ли разваляне на сделката, тъй като ми стои като артикул за плащане.

И  да помоля отново за оразмеряване на жена с ГО 110 и талия 100: Какъв номер връхни дрехи ?

Благодаря предварително за отговорите  bouquet

# 118

ДДС - над 15 EUR
Мито - над 45 EUR ако сделката е между две физически лица
           над 150 ЕUR ако поне едно от лицата е юридическо (т.е. фирма)

# 119
  • София
Да се похваля с последните три дрешки , които получих :
http://mamaavi.snimka.bg/hobby/e-bay.478910.17950507

Te@ , благодаря , не се бях сетила за това  Hug

Ави, хубави са ти нещата! А червеното детско якенце каква марка е?

Общи условия

Активация на акаунт