® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Момичета имам затруднения.
Искам да наддавам за нещо, за което сме се договорили с продавача да го шипне до БГ, но той ми писа че не можел да промени настойките си по обявата, аз си смених регистрационния адрес и пак не става.Търга изтича след час..Защо така става.Може ли да направя още нещо, за да мога да наддавам..?
Трябва и регистрационния и пощенския адрес да смениш. Сложи ги и двата за Англия.
Много благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Стана, след като смених и пощенския адрес с този на Габко! Сега ако спечеля, след изтичането на търга пак ли да си върна БГ адреса си, че да не вземат попогрешка там да ми пратят пратката... newsm78

# 136
Момичета имам затруднения.
Искам да наддавам за нещо, за което сме се договорили с продавача да го шипне до БГ, но той ми писа че не можел да промени настойките си по обявата, аз си смених регистрационния адрес и пак не става.Търга изтича след час..Защо така става.Може ли да направя още нещо, за да мога да наддавам..?
Трябва и регистрационния и пощенския адрес да смениш. Сложи ги и двата за Англия.
Много благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Стана, след като смених и пощенския адрес с този на Габко! Сега ако спечеля, след изтичането на търга пак ли да си върна БГ адреса си, че да не вземат попогрешка там да ми пратят пратката... newsm78
След като спечелиш, поискай фактура до БГ. Като тръгнеш да плащаш, сменяш адреса си с този в БГ. Там има и бутонче Request total. Другия вариант е направо да пишеш на продавача да ти прати фактура с пощенски до БГ.

# 137
След като спечелиш, поискай фактура до БГ. Като тръгнеш да плащаш, сменяш адреса си с този в БГ. Там има и бутонче Request total. Другия вариант е направо да пишеш на продавача да ти прати фактура с пощенски до БГ.
mimes, а тази фактура къде се получава, и каква е разликата при втория вариант?

А това според вас само капак за телефон ли е ?Много дълго описание ако е само за капак  newsm78
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2205775 … ame=STRK:MEWAX:IT

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 17:38 от ketti

# 138
  • Шумен
Получих този потник. Да ама забелязах, че има малка дупчица. Ето я. Офф много мразя като стане така. Може би не я е видяла жената, ама не мога да и сложа положителен фидбък. Tired

# 139
На мейла ще си получиш фактурата  и при двата варианта. Както ти е по-удобно, така го направи. Ти така или иначе си говорила с продавача предварително да ти изпрати нещата до БГ, значи няма проблеми както и да си я поискаш фактурата.

# 140
Получих този потник. Да ама забелязах, че има малка дупчица. Ето я. Офф много мразя като стане така. Може би не я е видяла жената, ама не мога да и сложа положителен фидбък. Tired

И аз получих една риза на Пепе, нова, с етикет, на която едно от трите копчета на ръкава е счупено. Копчетата са с логото на марката и ако го заменя с друго ще е видно Mr. Green. Възможно е да се е счупило при транспортирането, но пък може да си е било така и продавача да знае, а да си премълчава тази подробност. Все още се чудя какъв фийдбек да оставя newsm78.......

# 141

И аз получих една риза на Пепе, нова, с етикет, на която едно от трите копчета на ръкава е счупено. Копчетата са с логото на марката и ако го заменя с друго ще е видно Mr. Green. Възможно е да се е счупило при транспортирането, но пък може да си е било така и продавача да знае, а да си премълчава тази подробност. Все още се чудя какъв фийдбек да оставя newsm78.......
Принципно ризите и якетата нали имат и резервни копчета, закачени вътре за етикета? Провери, можеш да го смениш и ще е ОК.

# 142

А това според вас само капак за телефон ли е ?Много дълго описание ако е само за капак  newsm78
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2205775 … ame=STRK:MEWAX:IT

Въобще не е телефон, а ще получиш сайт от който да си напазаруваш телефона по-евтино.

# 143
  • Шумен

И мен взе да ме гризе, че изобщо съм и писала, най-вероятно не го е видяла  Rolling Eyes.

# 144
Принципно ризите и якетата нали имат и резервни копчета, закачени вътре за етикета? Провери, можеш да го смениш и ще е ОК.

Разбира се, веднага проверих, но......нямаше, а така се надявах Sad......
Купила съм я преди повече от месец на адрес в Англия, а продавача изобщо не ме е питал дали съм я получила и защо не му оставям фийдбек Thinking. Не, че е задължително да се интересува, но обикновено така се случва с другите продавачи.......та донякъде затова се прокрадва съмнението в мен, че той е знаел за счупеното копче, но го е премълчал. Искам да съм обективна и справедлива, но наистина не мога да реша какъв фийдбек заслужава Rolling Eyes и само отлагам, отлагам.......

# 145
  • Пловдив
Момичета, похвал!! Току що спечелих първия си търг в иБей Crazy http://i1006.photobucket.com/albums/af183/threads_album/Large%20 … layerdressli1.jpg
Обаче имам въпрос: при плащането къде точно се попълва адреса за доставка /т.к. го пращам до английски адрес/? След като си влезна в ПП акаунта или някъде преди това? Praynig Страх ме е нещо да не объркам. Embarassed

# 146
  • На черешатааа
Привет момичета. Имам 1 въпросче към продаващите в ибей. Каква сума слагате  за пощенски, за пратка 1-2 кг максимум. Благодаря предварително за съдействието  Hug

# 147
Може ли някой да ми припомни, широчина G за обувки какво означаваше?  newsm78

# 148
  • Варна
при плащането къде точно се попълва адреса за доставка /т.к. го пращам до английски адрес/? След като си влезна в ПП акаунта или някъде преди това? Praynig

При плащане на фактурата в ибей излиза адреса на доставка, ако праймъри адреса ти е български, отиваш на change address и ти излизат всички добавени адреси в акаунта ти в ибей. Избираш си английския и чукваш "save changes". Фактурата автоматично си променя адреса и транспортните разходи. Оглеждаш фактурата, ако всичко е наред "pay now" и тогава се логваш в пейпал. Малко по памет го обясних.... Crazy

# 149
  • Варна
Може ли някой да ми припомни, широчина G за обувки какво означаваше?  newsm78

това намерих - средно широки, ама не от най-широките /каквото и точно да означава/

Shoe Width
Mens Shoes in the UK assume that a "standard british foot" is an F fitting. However, in order to accommodate variations in foot size, alternative width fittings are available:
Narrow Fitting shoes - UK E Fitting (in the old days known as Fitting 5). In the USA, this is known as a C Fitting.
Slightly narrower than Average Fitting - UK EX or E+ Fitting (this fitting is halfway between the Narrow E Fitting and the Average F Fitting).
Standard or Average - UK F Fitting (in the old days known as Fitting 6). In the USA, this is known as a D Fiting.
Slightly wider than Average Fitting - UK FX or F+ Fitting (this fitting is halfway between the Average F Fitting and the Wide G Fitting). In the USA, this is known as a D+ Fitting.
Wide Fitting Shoes - UK Fitting G (in the old days known as Fitting 7). In the USA, this is known as an EE Fitting.
Slightly wider than Wide Fitting - UK GX Fitting (this fitting is halfway between the Wide G Fitting and the Extra Wide H Fitting).
Extra Wide Fitting Shoes - UK Fitting H (in the old days known as Fitting Sunglasses. In the USA, this is known as an EEEE Fitting.

Общи условия

Активация на акаунт