® E-bay - тема 50

• 36 587
  • 750
  •   1
Отговори
# 240

Bitte geben Sie korrekte Informationen für folgende Felder ein:

Ето това ми изписва като грешка.

# 241

Bitte geben Sie korrekte Informationen für folgende Felder ein:

Ето това ми изписва като грешка.

Превод: моля, въведете правилната информация за следните полета.

Нещо не си дала вярната информация. Докъде искаш да ти е доставката? До Бг Ли? Имаше ли изобщо предварително обявена доставка до Бг?
Дай обявата най-добре!

# 242
1-ви CHECK2-ра ПОТВЪРДИ
Покупка преглед

Помощ  

Моля въведете вярна информация за следните области:Доставка и обработка - За някои от позициите, включени

Ето така изглежда преведено с преводача

То по принцип няма доставка, но искам да платя и ако имам път нататък да си го взема.

Това пък ми е в пощата:

Имайте предвид, че именно за тази електронна поща, изпратено на система за информиране. Моля, не отговаряйте на Този е-мейл. За въпроси, моля кликнете на следния линк или го копирайте в браузъра си. http://pages.ebay.de/help/basics/select-support.html

иБей съобщение на Христина kokinova (изпратено 2428.tblagoeva).
Вие сте име и фамилия в настоящото съобщение се посочва, че посланието е наистина от иБей. Повече за.

Искане за плащане Информация   

Здравейте salva198080,

Купих на иБей следното от вас. Моля, изпратете ми фактура с обща сума, която ти дължа.

Благодаря,
2428.tblagoeva 
Щракнете тук, за да изпрати на купувача фактура. 

Статия Заглавие Количество Цена Размер
260571130823 Гладене машина (преса) стар модел Прометей 1 EUR 1.00 EUR 1.00

Не мога да си платиш за това item.Why?

# 243
Ок, видях обявата, без доставка, ще идеш да си я вземеш на място. Дотук добре. А как се опитваш да платиш, с Пей Пал ли , откъде?

Недей да ми пускаш копиета  от преводача, тогава съвсем е объркано, давай оригинала!

# 244
Здравейте! Моля да се вклучат опитните по диспутите.От къде пускате диспут за неполучена стока от Pey Pal  
или от eBay. Колко дни се чака докато ескалирам диспута.(срока за ескалиране)

# 245
Аз миналата седмица пуснах диспут и на двете места-ибей и пейпал, на следващия ден  ескалирах, тъй като продавача си беше изтрил акаунта. Все още нямам решение. Крайният срок ми е 2.04

# 246

Хм, на 3 месеца не му ли е рано да е в такова напълно седнало положение  Thinking Дали това, че е меко по някакъв начин го "предпазва"  newsm78

В ревюто на продукта пише че бебето трябва да е с напълно укрепнали вратни мускули (ако на 3 месеца е такова -ок), но сyщевремменно трябва да е с тегло до 22 lbs. ( производителя никъде не дава възрастова граница). Но като гледах в този профил във фейсбук какви неща рекламират( слингове забранени за продажби в САЩ), аз лично не бих се доверила на тяхното описание

# 247
# 248
  • Русе
Някой има ли вести от Марина транс, кога тръгват тяхните курсове по принцип?

# 249
Бусът на МаринаТранс тръгна днес сутринта. Иначе доколкото знам е веднъж на 10 дни.

# 250
  • Плевен
 Моля Ви, който се е регистрирал в Еконт да ми помогне:
Реших да се регистрирам, въпреки, че ми иска ЕГН и не бях много съгласна, но както и да е.... Намерих наше село в списъка, но постоянно ми дава, че улицата ми е невалидна. Какво да правя и как да си напиша собствената улица, която е Валил Левски, как ще е невалидна  Crossing Arms Оффф много тъпа система са си направили....

# 251
  • София жк Бъкстон
ене:
Реших да се регистрирам, въпреки, че ми иска ЕГН и не бях много съгласна, но както и да е.... Намерих наше село в списъка, но постоянно ми дава, че улицата ми е невалидна. Какво да правя и как да си напиша собствената улица, която е Валил Левски, как ще е невалидна  Crossing Arms Оффф много тъпа система са си направили....
Напиши ул. и то ще ти покаже възможностите.

# 252
Да, задължително трябва да избереш от падащото меню като започнеш да пишеш улицата  Peace
Пишман програмисти са им писали приложението и базата данни явно  Joy ..то си личи и от скоростта на системата им де...

# 253
  • Smallville
И защо се регистрирате в Еконт,някаква отстъпка ли има и къде точно го правите?

# 254
  • София жк Бъкстон
И защо се регистрирате в Еконт,някаква отстъпка ли има и къде точно го правите?
http://www.mamabg.econt.com/obshti-usloviya-i-registracia
Потребители регистрирани в социалната мрежа на Еконт Мама БГ ползват 40% отстъпка.

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 22:41 от hellborn

Общи условия

Активация на акаунт