® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • София
моля, дайте ми съвет:
за очилата Полис става дума - получих модел, различен от този на търга, писах на продавача, че искам частичен рифънд, но той иска да му ги връщам, та да ми прати правилните. Ако се съгласи в лично съобщение да поеме пощенските, в което се съмнявам, въпреки че ги получих на англ, адрес, това дали е достатъчна гаранция, че после ще ми ги плати? Има ли вариат да ги върна до Англия с посредник, а те да ги пуснат препоръчани, ако аз ги опаковам и надпиша?

и ако цялата тази галимация не ме устройва, имам ли право на някаква компенсация (да пускам диспут за получена стока, различна от обявената - това със снимки ли се доказва?)... Какъв процент от стойността на стоката според вас е реалистично да искам като частичен рифънд?

Hug предварително благодаря

В моя случай / по горе писах/, ставаше въпрос за една чанта, която беше обявена от ест. кожа , а не беше.
Аз направих кейс  и поисках направо пълен рефунд и продавача се е съгласил, без да иска да му връщам чантата.
Но направих кейс през ебей, а не пей пал. Не знам дали има значение. Peace

# 556
  • Плевен
Похвал и от мен с вчерашните неща, получени с М.транс.   bouquet Благодаря още веднъж, е въпреки всички неудобства, които им създадох не по моя вина, те винаги са отзивчиви и страшно мили и коректни  Heart Eyes

Обувки за мен:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3102053 … :IT#ht_500wt_1182

чаша за бебока:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1403902 … :IT#ht_636wt_1165

много сладурски бански за каката, дано не и е малък, защото се влюбих в него просто:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3304127 … IT#ht_1223wt_1165

прословутия мини Стийммоп, но е със страннен контакт, сега ще трябва да търсим някакъв преходник за да става за нашите контакти:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2705471 … IT#ht_3045wt_1165

и накрайниците за електрическата ми четка:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605668 … :IT#ht_539wt_1165

и едни детски обувчици за прохождане на малкия, но са му малки и отидоха в продавалника, както и едни сутиени, които сега ще им решавам съдбата защото са ми големи малко  Flutter

Супер доволна съм от тези си покупки, нади и занапред е така. И пупупу, досега все попадам на готини и коректни продавачи. Как да не обичаш Ибей!  Heart Eyes

# 557
Lenni2009, тъкмо щях да те питам дали си връщала чантата (супер, че са решили да ти върнат парите!), благодаря ти за включването! а ти писа ли си с продавача, преди да пуснеш кейс? Снимки праща ли като доказателство?
bubchen, благодаря и на теб за споделеното  Hug Фидбекът на продавача не е 100%+, така че мога да имам известни колебания...
Ще видим какво ще правим  Thinking

# 558
Здравейте, извинявам се че влизам само за въпроси, но имам спешна нужда от доказан продавач на сребро. Моля ако някой знае да сподели. И също така гледах преди време едни страхотни подаръци за кръщене - сребърни кутийки, комплекти за хранене и други подобни, но не ги намирам в старите постове на Мирама. Предварително благодаря!

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 13:40 от fire head

# 559
Здравейте, извинявам се че влизам само за въпроси, но имам спешна нужда от доказан продавач на сребро. Моля ако някой знае да сподели. И също така гледах преди време едни страхотни подаръци за кръщтене - сребърни кутийки, комплекти за хранене и други подобни, но не ги намирам в старите постове на Мирама. Предварително благодаря!

Ето тук гледаш. ) за сребърните кутийки, комплекти за хранене и т.н. )
http://baby.shop.ebay.co.uk/Christening-Gifts-/100978/i.html?Typ … sid=p3286.c0.m282

ето и само кутийките които са за коса, зъбче
http://baby.shop.ebay.co.uk/Christening-Gifts-/100978/i.html?Typ … sid=p3286.c0.m282

# 560
Много ти благодаря   bouquet

# 561
  • София
Mалейна, писах на продавача, но той нищо не отговори и аз реших след два дни да направя кейс.
Никакви снимки не съм пращала и никой не ми е поискал.
Аз даже се учудих, че много бързо и лесно се съгласиха така бързо да възстановят парите-без никакви претенции от продавача.
А също че не поиска / поне засега/ да връщам чантата. Но може би трябва да отбележа, че продавача беше написал при условията си за доставка, че не приема връщане на стока. Не знам дали това е било определящо в случая.
Сега ще чакам да ми върне парите.
Успех и на теб!

# 562
  • София
А сега забелязах, че ми се появи едно съобщение в ебей , че имам налични ваучери.
Като пише, че е валиден за категория eBay Fashion Vault и ми дава 15 % отстъпка.
Някой купувал ли е с ваучер нещо?
На каква база ти ги дават?

# 563
Похвал с три дрешки със шипинг за 2 лири до БГ  Mr. Green  Heart Eyes

Блузки

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 14:46 от Jen_Jen

# 564
  • Варна
Досега не съм пазарувала от Ebay и имам един въпрос, надявам се да ми отговорите. Искам да купя няколко неща от един продавач и въпросът ми е в такъв случай каква доставка ще ми начисли- за всеки артикул поотделно или обща доставка за цялата поръчка и аз как да разбера колко точно ще е? Може би трябва директно на продавача да пиша?  newsm78

# 565
Mалейна, писах на продавача, но той нищо не отговори и аз реших след два дни да направя кейс.
Аз даже се учудих, че много бързо и лесно се съгласиха така бързо да възстановят парите-без никакви претенции от продавача.
А също че не поиска / поне засега/ да връщам чантата. Но може би трябва да отбележа, че продавача беше написал при условията си за доставка, че не приема връщане на стока. Не знам дали това е било определящо в случая.
Успех и на теб!
Според мен си извадила късмет че самия продавач се е съгласил да ти върне парите. Аз доколкото зная при ескалиран диспут за неотговаряща стока на описанието, от ПейПал искат да върнеш стоката и тогава да ти възстановят парите  Peace

Jen_Jen дай да го видим този продавач  Laughing

# 566
Досега не съм пазарувала от Ebay и имам един въпрос, надявам се да ми отговорите. Искам да купя няколко неща от един продавач и въпросът ми е в такъв случай каква доставка ще ми начисли- за всеки артикул поотделно или обща доставка за цялата поръчка и аз как да разбера колко точно ще е? Може би трябва директно на продавача да пиша?  newsm78
Да, пиши на продавача какъв комбиниран шипинг ще ти даде за съответните неща, които ще купуваш.

# 567
  • Варна
Да, пиши на продавача какъв комбиниран шипинг ще ти даде за съответните неща, които ще купуваш.

Благодаря за бързия отговор!   bouquet

# 568
Похвал с три дрешки със шипинг за 2 лири до БГ  Mr. Green  Heart Eyes

Може ли линк към продавача  Praynig

Аз днес си получих едни обувчици , платени на 24.02  Whistling ooooh! Отворих края на март диспут и продавачката писа ,че ги е изпратила на 10.03 , а клеймото от Англия е от 4.04  Crossing Arms Както и да е получих ги и са много сладки . Взех си и 8 пакетчета от Габко , малко снимки   Peace 
http://mamaavi.snimka.bg/hobby/e-bay.478910.18150164

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 14:48 от *Ави*

# 569
Успех и на теб!
Според мен си извадила късмет че самия продавач се е съгласил да ти върне парите. Аз доколкото зная при ескалиран диспут за неотговаряща стока на описанието, от ПейПал искат да върнеш стоката и тогава да ти възстановят парите  Peace
да, Лени писа вече, че е пуснала кейс в Ибей, не в Пейпал - може оттам да идва разликата  Thinking И моят продавач не приемал връщаници, но ето - сега ми казва, върни ми ги, да ти пратя правилните! Къде е жмал, грешката е изцяло негова, аз съм била коректен платец до сега, а сега ме вкарва в чакане и пращаници... Още ще помисля какво ще направя, благодаря ви за съветите и споделения опит  Hug

Общи условия

Активация на акаунт