® E-bay - тема 50

• 36 583
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
И понеже отдавна не съм се хвалила, ето малко нещица спечелени тези дни. ))

блузка на Ню Лук
дънки на Теско
ризка
блузка на Примарк
комплект за пясък за щерката - 21части

# 316
  • Шумен
Момичета как тълкувате HOSTESS CHINA 4 x COFFEE CUPS & SAUCERS HI SUMMER като 4 бр. чашки + чиниики нали? ето и линк  Tired Сега се чудя аз ли съм в грешка или продавача си е измамник.

И аз така го разбирам като чиниики с чашки  Thinking.
Похвал, за малката : Цък и Цък  Peace

Mirama, честито, със здраве да си ги носиш  Peace.

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 20:42 от vi_ki

# 317
Mirama и vi_ki честити придобивки! Flutter
Чинийки с чашки са, но получих само 2 бр., а не 4. Писах на продавача, дано нямам проблеми и прати и другите 2.  Tired голямо разочарование, майка ми много ги искаше!

# 318
От тоя Биг Брадър изцяло забравих темичката и и-бей. Embarassed

Обаче имам нужда да пиотам нещо, и знам че тука ще знаете, дано не е коментирано 100 пъти. Embarassed

Интересува ме, утре дали работят пощите?

# 319
  • Варна
Leo2002bg, май се отнася за 4 части - което ще рече - 2 чаши и 2 чинийки. Много подвеждащо е написана обявата  Close
За малко и аз да се излъжа с едни прибори - уж комплект, но се оказа, че ги продава като резервни части поединично  Crossing Arms

Заплаши го, че ще докладваш за некоректно написана обява, ако не се съгласи, да изпрати и другите части.

# 320
Здравейте, момичета! От доста време ви чета, но не пиша. Днес получих детски маратонки ADIDAS, но продавачът грешно е обявил номера - листвал ги е като UK 5, EUR 22, а всъщност са UK 4, EUR 20. Ето линк: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2804791 … ame=STRK:MEWNX:IT

Продавам ги за толкова, за колкото съм ги купила. Не ми се занимава с бавния Продавалник, ако някой от вас се интерисува да ми пише на лични. От Варна съм.
Весели празници на всички!

# 321
Аз да се похваля пък: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2205787 … ame=STRK:MEWNX:IT

Авче, ще пишем отсъствия!  Crossing Arms

# 322

Еми ще пишете, нямам уважителна причина. Embarassed

п.п. Много сладка придобивка. Hug

# 323
  • Русе
Момичета имам нужда от помощ, опитвам се да преведа отговора на диспута ми, но тоя гугъл преводач не превежда точно и нищо немога да разбера. Моля да ми помогнете

I would appreciate it if you at least tried to communicate with me - there is no need you emailing paypal they wont allow you to return it as it is as described; you need to email me not paypal!

This is the first you have mentioned that you are unhappy with your purchase. The top was in pristine condition when it was posted so I do not know what these holes are that you are that you are refering to.

If you want to return the item by all means do so and I will offer you a refund providing that the top is in the original condition that it was when it was posted to you. However if damaged has been caused while the item has been in your possesion a refund will not be offered.

# 324
  • Перник
Щях да оценя ако поне се бяхте опитали да се свържете с мен - няма нужда да пишете на Пейпал, те няма да Ви позволят да го върнете, както е описано; Вие трябва да пишете на мен, не на Пейпал.
Първото, което трябваше да споменете, е че не сте доволна от поръчката си. Блузата беше в девствено Rolling Eyes състояние, когато я пратих, така че аз не знам какви са тези дупки, които Вие споменавате.
Ако искате да върнете блузата, ще Ви предложа да Ви върна парите, като осигурите блузата да е в оригиналното състояние, в което беше, когато Ви я изпратих. Въпреки това, ако щетите са причинени, докато блузата е била ваша собственост, няма да Ви предложа да Ви върна парите.

Горе-долу е това.

# 325
  • Русе
Тая патка ме уби, че аз първо на нея писах, ама тя се направи на интересна, че блузата била нова като ми я е пратила. Какво ме съветвате да направя?

# 326
И аз с въпрос: Току що ми видях че един продавач вече не е регистриран. Гледам че е сложил отметка, че стоката е изпратена, но проблема е че е към посредник и ще дойде чак към средата на април.Моля за съвет как да постъпя Praynig

# 327
  • Sofia
Just*AvvA*, поне нашият клон 1619 няма да работи от днес до понеделник включително.
За да не голословя, да се похваля с тези за мен, получени вчера http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605749 … :IT#ht_500wt_1182

# 328
# 329
Май реших проблема с некоректния продавач,  Naughty писах му и с една дума му казах, че се надявам на грешка, а не че ме е измамил. Днес гледам писал ми, че не било измама, а просто нямал голямо кашонче и ги бил пратил в различни (става въпрос за малки чашки за кафе, но както и да е), трябвало да почакам да пристигне и другото. Общо взето явно ще го прати след празниците, но поне се реши проблема.  newsm78 Много трябва да се внимава явно!

Общи условия

Активация на акаунт