® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Открих го :Влиза се в rezolution center/pay pal/ -dispute details  -отстрани при повдигнатия диспут има две възможности ,от които трябва да маркираш едната -когато искаш са ескалираш това е  "I would like to end communication and escalate this dispute to a claim with PayPal
"

# 511
Някой знае ли кога ще е следващият курс на Габко, че нещо не ми отговарят на мейлите  newsm7

# 512
Някой знае ли кога ще е следващият курс на Габко, че нещо не ми отговарят на мейлите  newsm7
Днес трябва да пристигне камион. Затова ще разнасят по домовете чак на 10-ти, това са поръчките от камиона пристигнал преди два дни и днешния. Явно ги затрупахме с работа, защото и на мен рядко вече отговарят. Обаче аз съм много нетърпелива и като ги видя на скайп, пак пиша дакато не отговорят.

# 513
Благодаря за инфото, значи аз чакам следващия курс, надявам се да е скоро  Praynig

# 514
Днес трябва да пристигне камион. Затова ще разнасят по домовете чак на 10-ти, това са поръчките от камиона пристигнал преди два дни и днешния. Явно ги затрупахме с работа, защото и на мен рядко вече отговарят. Обаче аз съм много нетърпелива и като ги видя на скайп, пак пиша дакато не отговорят.

Ммм, супер, ще има двоен "урожай" Simple Smile Нямам търпение и аз!

# 515
Открих го :Влиза се в rezolution center/pay pal/ -dispute details  -отстрани при повдигнатия диспут има две възможности ,от които трябва да маркираш едната -когато искаш са ескалираш това е  "I would like to end communication and escalate this dispute to a claim with PayPal
"
Моля да кажеш като ескалираш,дали отстрани ти изчезнаха тези натдписи за ескалиране.Аз нямам нищо такова,дали не съм ескалирала преждевременно.

# 516
  • Шумен
Похвал  Peace
Дано не ми е голяма  Rolling Eyes.

И аз ще получа днес 2,2 кг от Марина Транс. Rolling Eyes

# 517
  • На черешатааа
Похвал  Peace

Разкошна е  Peace Дано ти стане, но ако  случайно не стане и решиш да я продаваш- имай ме предвид  Simple Smile

# 518
 Момичета, има ли някой дамски обувки на Кларкс UK5 , ако е удобно да ми измери колко е стелката? Много се колебая дали съм за 5 или 4.5 и затова...
 Благодаря предварително   bouquet

# 519
  • на пистата
моля разбиращите английски да ми кажат дали този телевизор може да се включва към запалката,и пише нещо,че е кодиран,какво означава това
http://cgi.ebay.co.uk/Futuristic-looking-B-W-5-5-Portable-TV-Rad … sh=item23063dc6d4

# 520
  • Шумен
Похвал  Peace
Разкошна е  Peace Дано ти стане, но ако  случайно не стане и решиш да я продаваш- имай ме предвид  Simple Smile
gold laydi, ще ти пиша, ако не ми стане  Peace.

# 521
  • София
Момичета, има ли някой дамски обувки на Кларкс UK5 , ако е удобно да ми измери колко е стелката? Много се колебая дали съм за 5 или 4.5 и затова...
 Благодаря предварително   bouquet
Имам сандали, но не са при мен в момента. Довечера мога да измеря, ако искаш. Нося 38 и UK5 са ми съвсем точно.

# 522
хайде и аз с обувен въпрос: нашите 37 на ЮК 4 ли отговарят, като си мерих стъпалото сега, ми е 22.8-22.9см дълго?

и малко похвал от последния курс на Марина транс: обувчици за щерката, бикинки за мен и слънчеви очила за любимия

A за други слънчеви очила, пак за него, ще си водя разговори с продавача: изпратил ми е друг чифт, различен от снимката на търга и различен от снимката на кутийката, с която дойдоха, иначе са хубави, Полис, но не му стоят добре  Sad Връщането си е разправия, надявам се да ми върне част от парите, пък аз да ги продам тук.

# 523
Здравейте!
По принцип предимно ви чета, и намирам отговори на въпросите си.
Но скоро не съм попадала на казус като моя, затова ще съм безкрайно благодарна, ако някой мже да ми помогне за едни неполучени обеци:
Купих на 08/02/2010 едни обеци оттози продавач от Хонг Конг- една от пишещите в този форум беше публикувала няколко успешни покупки от него.
Комуникацията е добра- продавача е вежлив и отговаря в същия ден. На 22 март отворих кейс в е-бей, а на 06 април продавача ми е изпратил втори чифт, с уговорката ако междувременно пристигнат и двата чифта, да му платя втория.

Въпросът ми е: Докато чакам втория чифт трябва ли да ескалирам (и какъв е срока за това)? И какво правя ако и втория чифт не дойде?

И за да не е само въпроси и оплакване, ето какви пластмасови джаджи за обем на косата получих. Не си ги купувайте  Stop  Laughing

# 524
  • Шумен
Miss Wildrose , линкът за пластмасовите джаджи не работи, оправи го, моля те. Че май се досещам за какво говориш и мислех да си поръчвам  Rolling Eyes. Съвсем ли не вършат работа?

Общи условия

Активация на акаунт