® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • Русе
Спечелих един клам или там както се казва и сега ми искат да им дам номера на пратката с която връщам стоката. Номера ясно, но как изписвате "Български пощи" на бг или ?

# 662
Няма нужда да пишеш БГ пощи.
Пратката трябва да е препоръчана и номерът й трябва да завършва на BG

# 663
  • Русе
Ох дали е препоръчана незнам, но сложих обратна разписка, обаче току що се сещам за нещо - пейпала ми изписа адреса за връщане и аз ги преписах от там, обаче не фигурираше лице получател, а само адрес и аз така написах на пакета. Номера има БГ отзад
и не ми дава да не въведа превозвач, иска си го

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 18:26 от veni1122

# 664
Ами пиши: Bulgarian Posts

# 665
Днес върнах пари на продавач, за стока , за която имах спечелен диспут   като неполучена и която в последствие получих. Лошото е , че поради разликата в курса ми излезе по-скъпа, отколкото при първото плащане  Rolling Eyes Остава ми успокоението от благодарственото писмо на продавача  Simple Smile

Дайте идея за подарък за 5 годишно момченце ...

# 666
Здравейте,
получи се следната ситуация МОЛЯ кажете как да постъпя. Поръчах от Ebay.co.uk нагръдник заедно с каишка за куче  ( това и беше целта ми двете заедно да ги поръчам). Продавача който е от UK е сериозен и поръчката пристигна за около 5 дена. Днес отварям  и гледам вътре само нагръдника, а повода го няма. Веднага писах  на продавача какво става , при което той ми отговори, че  било описано  само нагръдник. В страницата ясно се вижда в полето където се дава информацията на кратко за продукта, че пише нагръдник плюс каишка. Пратих му това като отговор и той ми се извини като ми каза, че евентуално ме е подвел и за напред ще коригира грешката в краткото описание.
Сега въпроса ми е мога ли да предявявам някакви права и да си поискам това, което е било описано въпреки грешката.

това е въпросната покупка: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3602388 … ame=STRK:MEWNX:IT

За feedback нито аз нито той е оставил засега.

КАКВО да направя? Благодаря предварително.

Това е и крайният отговор който получих:
Hi
The item discription and the discription on the item page clearly states that it's for harness only and it also states that a lead is available in our ebay store. The sub type is in the wrong place which I thank you for pointing it out and will alter it to the correct sub type.
If you feel that you have been mislead into thinking that the harness is with a lead then I can only apoligze for the mistake.
Thank you

# 667
  • В сърцето на ММ
didova,продавачът е прав-обявата е само за нагръдника.Пише ,че в магазина му има налични и подходящи каишки за него. Peace

# 668
  • Шумен
didova,продавачът е прав-обявата е само за нагръдника.Пише ,че в магазина му има налични и подходящи каишки за него. Peace
И аз така го виждам  Thinking.

# 669
С две думи - ти сам си виновен и нищо не можеш да направиш.
Продавачът си го е написал коректно - само нагръдник е.

# 670
Абсолютно ясно си е казано, че е само нагръдник...даже се чудя какво те е подвело, че има и каишка  newsm78  Rolling Eyes

# 671
Здравейте и от мен. )))

Днес само ядове, та включително и в ибей.
Пристига ми преди малко съобщение за отворен кейс за неплатена стока.
Поглеждам аз и то е за стока, за която ми върнаха парите, защото мацката каза, че не изпращала до БГ. АЗ повече не се разправях и оставих така нещата.
Пиша и аз, че ми е върнала парите, сега за какъв дявол ми отваря кейс. А тя ми обяснява, че ми била пратила 3съобщения (което не е вярно) и фактура (също не е вярно), да съм и платяла стоката.
Сега какви да ги върша?
Не ме бърка да и я платя, една б лузка е....ама що трябва да се прави на шантава, това не разбирам?

И да се похваля, получих страхотен комплект с формички за пясък за щерката, наистина са супер. ) И опаковани в кашон, с едно много дебело отдолу като бобчетата, но доста по-голямо и обемно. ) Направо ми падна шапката, за сефте да видя кашон от продавач от Англия за подобна дреболия. )

# 672
  • In The Middle Of Nowhere
Един леко тъп въпрос - каква e вероятността да попадна на четки менте на Bobbi Brown?  Thinking

# 673
  • Плевен
Mirama това пък не ми се беше случвало,много гадно от нейна страна,но наистина ако искаш блузката направо и я плащай.Те не са от най-интелигентните та по добре да си пестим нервите.Успех Simple Smile

# 674
  • Пловдив
Моля за малко помощ! Как да потърся туника?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт