® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   2
Отговори
# 645
  • Русе
AniDani  мен ми изписва това съобщение когато картата е празна.

Kölsches Mädel лека и безпроблемнна бременност!
Честит рожден ден на патерици Гери!

Някой купувал ли е ваничка за крака, препоръчайте ми продавач и какво трябва да напиша в търсачката, че немога да улуча.

# 646
Знам,че доста от вас се обзаведоха с преси за коси. Моля за линк към продавач на преса дето прави вафлички или нещо подобно за обем в основата на косата;
Да попитам пак! Thinking

# 647
  • Варна
Някой купувал ли е ваничка за крака, препоръчайте ми продавач и какво трябва да напиша в търсачката, че немога да улуча.
foot spa
Купувала съм, за една година съм я ползвала 2 пъти май...иначе е много готина.

# 648
И в този ред на мисли, какво правите когато картата, която сте регистрирали в Paypal изтече и ви бъде издадена нова от банката, но тя вече е с друг номер?  newsm78
добавяш си новата карта в ПейПал  Peace

AniDani,  На мен ми се е случвало да ми дава такова съобщение, а си имах пари в картата, след няколко часа пробвах пак и всичко беше ок  Peace Явно е нещо от сайта  newsm78

# 649
И в този ред на мисли, какво правите когато картата, която сте регистрирали в Paypal изтече и ви бъде издадена нова от банката, но тя вече е с друг номер?  newsm78
Май можеше да редактираш старата и да не добавяш новата.

# 650
  • Варна
Май можеше да редактираш старата и да не добавяш новата.

Да, аз преди няколко дни си смених моята  Peace
В акаунта в Пейпал, отиваш на промяна на карта и от EDIT пишеш номера, валидността и трицифрения код на новата  Peace
А може и да изтриеш старата и да напишеш новата.
Вземат пак 1 евро.

# 651
Момичета, от три дни се опитвам да платя нещо, но ми изписва:

This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.

Къде да търся проблема? Пари иам достатъчно, сумата която ще плащам е около 50лв, аз в картата имам 270. Говорих с банката, при тях проблем нямало. Какво да правя? ooooh!

# 652
  • В сърцето на ММ
Just*AvvA* ,да не би да ти изтича картата скоро?Също може ако е кредитна,да не я приема.Някои търговци не приемат плащане с кредитни карти. Peace

# 653
Just*AvvA* ,да не би да ти изтича картата скоро?Също може ако е кредитна,да не я приема.Някои търговци не приемат плащане с кредитни карти. Peace

Дебитна е, а и от този продавач купувам за трети път, т.е. проблеми с ограниения не би трябвало да има.
А картата е валидна до януари 2011.
Направо ще е побъркам. Confused

# 654
  • София
Авче, да пробвам ли да ти го платя и ако стане да ти дам сметката ми да ми преведеш парите? newsm78

# 655
Авче, да пробвам ли да ти го платя и ако стане да ти дам сметката ми да ми преведеш парите? newsm78

Ако може, ще съм ти много благодарна.  bouquet Hug
Сега ще ти драсна ЛС да се разберем.  bouquet

# 656
Днес май на всички ни изписва едно и също  newsm78.Аз в крайна сметка преди малко успях да платя, но  ми стои един пясъчен часовник, а пък навсякъде ми изписва, че е платено.

# 657
аз преди половин час платих 3 неща и нямаше проблем  Peace явно нещо сайта се бъгва от време на време  Confused

# 658
Аз да се оплача, че ме е много яд. Поръчах си фон дьо тен с ретинол на Рок. Чаках го с нетърпение и като дойде се оказа, че ми е твърде тъмен. Винаги купувам цвят sand от други марки, но този sand на Рок е доста по-тъмен!

# 659
  • София
Аз да се оплача, че ме е много яд. Поръчах си фон дьо тен с ретинол на Рок. Чаках го с нетърпение и като дойде се оказа, че ми е твърде тъмен. Винаги купувам цвят sand от други марки, но този sand на Рок е доста по-тъмен!
Дай да го видим/ Flutter

Общи условия

Активация на акаунт