® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   2
Отговори
# 675
  • sofia
Моля някой, който продава в ebay да ми пише лс, имам проблем  Praynig.

# 676
  • Smallville
Моля за малко помощ! Как да потърся туника?  newsm78
Заповядай!
Само си избери номер Peace

# 677
  • Пловдив
Моля за малко помощ! Как да потърся туника?  newsm78
Заповядай!
Само си избери номер Peace

Мерси много!   bouquet

# 678
Да се похваля с едни обувки за мъжа ми:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2605821 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 679
  • София
Момичета и момче (къде ли се изгуби Rolling Eyes)
имам нужда от помощта ви. Чакам една пратка от 15-ти март. Писах вчера на продавча, че още я няма и получих този отговор:

Hi there,
I sent it to the address you gave me for Bulgaria on 15th march.
the only thing i can think of, that could have happened is that it could have been held at customs, have you had a letter from them?
Thanks for getting in touch, hope this helps.

Не разбирам точно как се превежда болднатото. Ще ми помогне ли някой   bouquet

# 680
  • София жк Бъкстон
имам нужда от помощта ви. Чакам една пратка от 15-ти март. Писах вчера на продавча, че още я няма и получих този отговор:

Hi there,
the only thing i can think of, that could have happened is that it could have been held at customs, have you had a letter from them?

Не разбирам точно как се превежда болднатото. Ще ми помогне ли някой   bouquet
Единственото нещо, за което се сещам е да е задържана на митницата, нямаш ли писмо от тях?
Това ти е написал.

# 681
оххх моля някой да ми поръча 1 часовника ,че вече 2 пъти се каня и все го продават

# 682
  • София
...
Единственото нещо, за което се сещам е да е задържана на митницата, нямаш ли писмо от тях?
Това ти е написал.
Ами нямам , ходих в пощата , търси жената, нямам митническо известие. Нали вече и ларедутските над 2кг не са на митницата. Офф омръзна ми от тия БГ пощи  ooooh!

# 683
  • на пистата
получих страхотна чисто нова шапка на манго.убийствена е,само,че вече не мога да я нося,но живот и здраве догодина..

# 684
nameika-31 , наистина изглежда страхотно. Честито.

# 685
Ако продавача не доставя да Бг., но се съгласи да го направи, къде трябва да получа фактурата или съобщение колко да платя за новата доставка.

# 686

Hi there,

Не разбирам точно как се превежда болднатото. Ще ми помогне ли някой   bouquet
Откъде  е пратката?

# 687
Имам въпрос, но той се отнася за снайперите. Embarassed
Ако аз съм учасниткът с highest bid на края, дали снайперът ще заложи в/у тази ми цена или няма да се задейства? newsm78

# 688
Помагайте. Praynig Praynig Praynig
Преди малко видях че имам в акаунта два продукта за плащане.И гледам два чифта очила, които дори не съм виждала преди това, какво остава да ги  купувам. Направо не вярвам на очите си. Confused Лаптопа ми си е личен, никой друг не го използва, няма малки деца около мен. ooooh! Какви са вариантите ми сега, аз няма да ги купувам. Струват почти 200паунда, а и не ми трябват.
И без това още имам един чифт който наскоро купих, но не ми отива и се чудя какво да правя.

# 689
  • София жк Бъкстон
Имам въпрос, но той се отнася за снайперите. Embarassed
Ако аз съм учасниткът с highest bid на края, дали снайперът ще заложи в/у тази ми цена или няма да се задейства? newsm78
Май не се задейства, но аз лично се съм попадала в подобна ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт