® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   2
Отговори
# 690
Имам въпрос, но той се отнася за снайперите. Embarassed
Ако аз съм учасниткът с highest bid на края, дали снайперът ще заложи в/у тази ми цена или няма да се задейства? newsm78
Май не се задейства, но аз лично се съм попадала в подобна ситуация.

Току-що ми се случи, но снайпа не се задейства. Wink

# 691
Мирама , моля те пусни линк за пясъчните формички. Mr. Green

# 692
  • София жк Бъкстон
Мирама , моля те пусни линк за пясъчните формички. Mr. Green
Не е Мирама, но ето - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150431425757.
Тя се похвали с покупката си и аз си взех като нейните.

# 693
hellborn мерси ,кофичка няма нали,само това от снимките

# 694
  • София жк Бъкстон
Моите още не са дошли, но в обявата не пише да има кофичка, трябва да е само това от снимката.
Мирама като се включи ще каже.

# 695
Помагайте. Praynig Praynig Praynig
Преди малко видях че имам в акаунта два продукта за плащане.И гледам два чифта очила, които дори не съм виждала преди това, какво остава да ги  купувам. Направо не вярвам на очите си. Confused Лаптопа ми си е личен, никой друг не го използва, няма малки деца около мен. ooooh! Какви са вариантите ми сега, аз няма да ги купувам. Струват почти 200паунда, а и не ми трябват.
И без това още имам един чифт който наскоро купих, но не ми отива и се чудя какво да правя.
Лелеее, Авче това е ужасно. Да не са ти хакнали паролата?  Shocked

Аз днес си получих колана, който чаках с нетърпение. Даже ходих до един обущар да му направи още няколко дупки, че ми е голям, та той се изказа, че сигурно колана е доста скъп, защото е хубав. На мен също много ми харесва. Ето като този е:
http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-Ladies-Waist-Belt-with-tag-M-L_W … sh=item4aa0040d22

# 696
Да, отвратително е.
В момента имам толкова проблеми на главата, че това беше просто черешката на тортата. Даже нямам сили да мисля. ooooh! Драснах два реда на продавача, че не съм купувала нищо от него, и че съм много изненадана защо изобщо са ми в акаунта.Смених си паролата. Интересното е, че дори не е направен опит да се плати с картата ми. Или не са нацелили паролата на ПП.
Не знам дали ще ми влезе в положение.
Ако не, здраве да е. Да ми слагат страйкове, банове и т.н., няма да платя почти 200 паунда.

# 697
Продавача сега ми отговори. Можело да се откажа ако платя 43,60 паунда. ooooh!

HI,
YOU CAN CANCELL THE ORDER BUT YOU WILL HAVE TO PAY FOR THE CHARGES THAT EBAY HAVE CHARGED TO ME AS A RESULT OF THE TRANSACTION, WHICH ARE £43.60 MADE UP OF £8.40 FOR THE LISTINGS, £17.60 SELLING FEE AND £17.60 FOR THE CHARITY DONATION.

Няма да ги плащам, изобщо не ме интересува. Naughty
Да ми сложат бан, какво да направя.
Искам само да знам, дали има някакъв начин, без мое съгласие да изтеглят тези пари от картата ми?

# 698
  • Шумен
......
.....
Аз бих писала на eBay, но не знам колко ще ти помогнат  newsm78, обаче за друго не се сещам.

# 699
  • Хасково

HI,
YOU CAN CANCELL THE ORDER BUT YOU WILL HAVE TO PAY FOR THE CHARGES THAT EBAY HAVE CHARGED TO ME AS A RESULT OF THE TRANSACTION, WHICH ARE £43.60 MADE UP OF £8.40 FOR THE LISTINGS, £17.60 SELLING FEE AND £17.60 FOR THE CHARITY DONATION.

Искам само да знам, дали има някакъв начин, без мое съгласие да изтеглят тези пари от картата ми?

Няма начин без твое съгласие да ти теглят парички   bouquet

Мила имам два страйка за неплатени стоки и не са ми сложили бан , затова че не се притеснявай...

bouquet

# 700
  • София жк Бъкстон

HI,

Да ти прати формуляр за разваляне на сделката. Ако развалите сделката през Ибей, той не дължи такси, май.
Някой по-запознат да каже, но по спомени мисля че беше така.
Прочети тук - http://pages.ebay.co.uk/help/sell/cancel-transaction-process.html
А това му го покажи на продавача - http://pages.ebay.co.uk/help/sell/credits.html

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 19:49 от hellborn

# 701
  • София
Момичета и момче (къде ли се изгуби Rolling Eyes)
имам нужда от помощта ви. Чакам една пратка от 15-ти март. Писах вчера на продавча, че още я няма и получих този отговор:

Hi there,
I sent it to the address you gave me for Bulgaria on 15th march.
the only thing i can think of, that could have happened is that it could have been held at customs, have you had a letter from them?
Thanks for getting in touch, hope this helps.

Не разбирам точно как се превежда болднатото. Ще ми помогне ли някой   bouquet
Откъде  е пратката?

Аризона от Англия е пратката.

Авче, много съжалявам, направо не знам как се случва такова нещо... Shocked

# 702
Авче, пиши на Ибей за случая  Peace

# 703
Момичета и момче (къде ли се изгуби Rolling Eyes)
имам нужда от помощта ви. Чакам една пратка от 15-ти март. Писах вчера на продавча, че още я няма и получих този отговор:

Hi there,
I sent it to the address you gave me for Bulgaria on 15th march.
the only thing i can think of, that could have happened is that it could have been held at customs, have you had a letter from them?
Thanks for getting in touch, hope this helps.

Не разбирам точно как се превежда болднатото. Ще ми помогне ли някой   bouquet
Откъде  е пратката?

Аризона от Англия е пратката.

Щом е от Англия няма как да е спряна от митницата.

# 704
И аз исках да пиша на и-бей, но английският ми никак не е толкова добър за да им обясня нещата, а недай си Боже ако ми звъннат по телефона съвсем не знам какво да кажа.
Иначе знам че те ще могат да проверят айпи-то от което е купено, и да разберат че не съм аз.

hellborn, благодаря за информацията,сега ще погледна да видя какво ще разбера от линковете. Hug

Общи условия

Активация на акаунт