® E-bay - тема 50

• 36 581
  • 750
  •   2
Отговори
# 705
  • Smallville
Ако продавача не доставя да Бг., но се съгласи да го направи, къде трябва да получа фактурата или съобщение колко да платя за новата доставка.
Или ти праща инвойс с новата цена или си въвеждаш ръчно сумата,за която сте се договорили.При плащането излиза такова прозорче,ако продавача не доставя до БГ.

# 706
Как се проверяваха пратките от Хонг КонгRolling Eyes
Примерно тази: RA993424888HK
 Hug Благодаря

# 707
  • София жк Бъкстон
Как се проверяваха пратките от Хонг КонгRolling Eyes
Примерно тази: RA993424888HK
 Hug Благодаря
първо тук - http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp
после тук - http://www.russianpost.ru/rp/servise/en/home/postuslug/trackingpo
и накрая тук - http://services.bgpost.bg/WebTracking/

# 708
  • Варна
Още е по трасето. Някой път бавно пътуват, една моя тръгна от ХонгКонг на 03.03 и беше в Москва на 24.03 и на 27.03 беше в София. И всичко това излезе като информация в руската и българската  пощи след като си взех пакета. Rolling Eyes

# 709
  • Варна/Лондон
Момичета, здравейте  bouquet
Моля Ви, преди да ме отсвирите и да ме пребиете с подръчни средства заради тъпия ми въпрос, все пак да се обясня...тук. Embarassed
Мъжът ми си хареса нещо от E.bAY, и бих искала да се включа към поръчка. Въпроса е, че не знам на кой да пратя пари предварително. Нямам финансова възможност да съм редовен потребител на сайта, но се надявам, че има и други мами като мен които искат да си купят нещо от там/еднократно за сега/ и ще ме ориентират как да постъпя. Става въпрос само за една поръчка. Praynig

# 710
  • Варна
пиши ми на лични! Simple Smile

# 711
Ако продавача не доставя да Бг., но се съгласи да го направи, къде трябва да получа фактурата или съобщение колко да платя за новата доставка.
Или ти праща инвойс с новата цена или си въвеждаш ръчно сумата,за която сте се договорили.При плащането излиза такова прозорче,ако продавача не доставя до БГ.

Нямам нов инвойс.Как да въведа ръчно, къде ми излиза това прозорче?Трябва да мина на български адрес за получаване ли, за да излезе това прозорче?Не ми се иска да бърникам без да знам, да не оплескам нещо.

# 712
  • София
...
Щом е от Англия няма как да е спряна от митницата.
И аз така мислех, но от пощата ми казаха, че е възможно. Сега се чудя какво да правя, след седмица и нещо ми изтича 45 дневния срок за диспут  ooooh!

# 713
  • Sofia
Момичета, да поискам съвет  Hug
Ей това чанте http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3304184 … IT#ht_1096wt_1165 го получих и е с размер 8х8см  ooooh! По-малко е от портмоне  Rolling Eyes Аз си го намерих на "GAP bag", закупих си го, след като прочетох няколко пъти описанието - майка разпордава багажериите на щерка си. Оказа се, че било GAP kids, но това никъде не го пише, а на етикета му едно време пишело Girls Fashion Bag. Предложих и да и го върна, тя се запъна, че описанието и било точно (само дето е премълчала малак подробност).
Аз съм и отворила case и си се разправяме, но се чудя - погледнато отстрани - имам ли "право" да се заяждам или сама съм си виновна  Rolling Eyes

# 714
  • В сърцето на ММ
aniK ,листната е в чанти ,но при аксесоари за момичета,така че продавачката  е права.Можела е наистина да даде размери,но реално на снимката се вижда,че чантата е колкото бравата на вратата. Peace

# 715
  • София жк Бъкстон
Май сама си си виновна, на снимката се вижда, че чантата е малка. И пише че е  GAP girls red handbag

# 716
  • Sofia
Абе направо си е baby bag  Joy Аз в girl's accessories си намирам доста неща на Miss 60, Killah и т.н. На всичкото отгоре ми изпраска едни пощенски, които за чанта са ОК, но за това 70-грамово пакетче....  #2gunfire Нищо, ще ми е за урок  Mr. Green

# 717
И аз исках да пиша на и-бей, но английският ми никак не е толкова добър за да им обясня нещата, а недай си Боже ако ми звъннат по телефона съвсем не знам какво да кажа.
Иначе знам че те ще могат да проверят айпи-то от което е купено, и да разберат че не съм аз.

hellborn, благодаря за информацията,сега ще погледна да видя какво ще разбера от линковете. Hug

Точно подобни проблеми ми въпряха шеметното он лайн пазаруване./което се отрази добре на бюджета ми де Laughing/ Такава скорост бях набрала ooooh! ама ме излекуваха набързо.

# 718
Здравейте!
Имам един въпрос(може да е коментиран,за което се извинявам,но неможах да намеря отг.).Спечелих една рокличка на 08.04. и я платих веднага ,но все още ми стои not posted.Дали това е проблем и има ли вероятност да е изпратена ,но просто да не е отбелязано?

Благодаря ви  предварително за отговорите!

# 719
  • София
Здравейте!
Имам един въпрос(може да е коментиран,за което се извинявам,но неможах да намеря отг.).Спечелих една рокличка на 08.04. и я платих веднага ,но все още ми стои not posted.Дали това е проблем и има ли вероятност да е изпратена ,но просто да не е отбелязано?

Благодаря ви  предварително за отговорите!
Продавачите не винаги отбелязват, че са пратили стоката.

Общи условия

Активация на акаунт