ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 2

• 25 911
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Усмивка това албумче "мама и дечица" твое ли е, че не си разбира?!
Можеш ли да надпишеш снимките, моля те!

# 601
  • Варна
Готово-снимките надписани:)) Blush

# 602
  • Пловдив
ДОБРО УТРО БЛИЗНАЧЕТА Hug
Видях страхотни снимки в сайта ..малкото ни близначе ИРИНА ми то чак и усмихнато  пу пу пу
принцеска мамина  Hug Hug
УСМИВКА и вие сте прекрасни с децата да сте здрави и щастливи Hug

Момичета само ще ви моля добавяйте снимките си в един албум там където е емблемата на близнаци  Hug Защото всеки ако има отделен албум е трудно за гледане ..

Приятен и усмихнат ден ви желая милички  Hug Hug

# 603
  • Варна
Мацки,ще изместя снимките.Утре предстои сърдечна операция на майка ми.В софия е в Токуда.Много съм притеснена.Като мине всичко ще ги изместя,нямам сили сега.Молете се с мен всичко да мине добре

# 604
  • Пловдив
УСМИВЧИЦЕ майната им на снимките мила гледай майка ти да е добре и да се оправи..
Стискам силно палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
утре ще се моля всичко да мине добре Praynig Praynig Praynig Praynig

# 605
Усмивка с теб сме всички! Стискаме палци всичко да е наред!!!!
Чакаме те да се върнеш с добри новини Simple Smile

Аз ще оправя снимките

# 606
  • Пловдив
Дано е добро утрото и деня днес за майката на Усмивка Praynig Praynig Praynig Praynig
УСМИВЧИЦА ВЕЧЕ СТИСКАМЕ ПАЛЦИТЕ  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed не сме забравили с тебе сме и пращаме положителната си енергия  Hug

Момичета посрещнахте ли изгрева днес  Hug Hug

# 607
  • Варна
Благодаря ви мили момичета за подкрепата.Влязла е в  операция вече майка ми,дано до обяд да мине всичко.Ще й правят разрез през врата(ще махат тромб от аортата).Тя няма сърдечни проблеми,но това чудо от къде се взе #2gunfire.Моля се и аз всичко да е наред,майка ми е само на 52 год и мисля,че трябва да види как внуците й порстват.Искаше ми се да съм там,но София-Варна.....а с малката ми е невъзможно.Ще пиша как е минало веднага като разбера. Hug

# 608
  • Пловдив
Усмивчице абе то винаги има първи път но дано да са до тука ..
Лошото е че ние вече на тази възръст всичко ни се обръща на опаки от тази пуста критична и за това така ..При мене е същото положение на помпички съм и аритмии прескачане сърцетуп колкото искаш абе дано дано се оправи жената по бързо Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 609
  • Варна
Слава на Бога-всичко е минало успешно.Благодаря ви близначета,че ми дадохте положителна енергия.Знам,че стават чудеса.Прегръщам ви Hug

# 610
  • Пловдив
БРАВО УСМИВЧИЦА  newsm44 сега бързо възтановяване и пожелавам Hug  bouquet

# 611
  • Русе
И от мен пожелания за бързо и успешно възстановяване на майчето ти Усмивчица  bouquet
  Това се случи и на моята майка и никога няма да забравя деня на операцията й...
Дай Боже да имаме щастието да споделим още много дни с майките си,защото са еднички и безценни Heart Eyes

# 612
Дай Боже да имаме щастието да споделим още много дни с майките си,защото са еднички и безценни Heart Eyes

На същото мнение съм!
Чак ми се насълзиха очите...
Бързо оправяне на мама Усмивка!!!

# 613
Слава на Бога-всичко е минало успешно.Благодаря ви близначета,че ми дадохте положителна енергия.Знам,че стават чудеса.Прегръщам ви Hug
Радвам се от сърце, пожелавам бързо оздравяване   bouquet

# 614
 Hug Усмивка Hug

Бързо възстановяване и много радости само оттук насетне...

Общи условия

Активация на акаунт