ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 2

• 25 902
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Аз бях по разходки...
Зиче,  Flowers Rose

Туй дете го мислехме да е близнаци, ама не ми издържаха нервите и го сътворихме водолейче, но напоследък все ме гложди мисълта следващото да е като нас с мъжОТ... ( близнаци) но пък като знам как съм все раздвоена и колко ми е голяма устата, вероятно бързо ще ми разкаже играта... Та така Simple Smile

# 631
  • Варна
Привет и от мен.Ей не се наваля.като тропиците станахме.А как ми се иска.Поне успявам да поработвам от вкъщи Tired
Днес си карах колата на ремонт.ошмулиха ме 90лв,а не питат имам ли #Cussing out #2gunfire

# 632
хаха Усмивка ужасни са тия майстори!
и аз трябва да карам моята ама се ослушвам, че сега с беба имахме доста разходи...

# 633
  • Варна
viliqna82,хайде като се стопли да се разходим,само да спрат тропиците и да дойде че да travel baby

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 23:14 от усмивка:-)

# 634
аз още не съм за плаж, ама моя мъж се кани много усилено Simple Smile
вече ми писна от това време...не сме излизали 2-3 дена и ме хванаха лудите.
и бебка вече не и се стои в къщи - излизаме за малко в градината, но не е много доволна Wink

# 635
  • Някъде в търсене ............
Да се топнете и заради нас в морето, че тази година няма да ни огрее:(   Майка ми е сърдита на мен и не иска да вземе Лари с нея до Бургас Close, но това е положението, ако може ще отидем за три дни, ако не здраве да е.

# 636
Деси ти не си мисли, че ние като сме на морето много ходим на плаж Simple Smile
аз тая година май няма да отида...
като се има предвид и как съм надебеляла през бременността Wink
а и малката не мога да я оставя за повече от 3 часа Grinning
голяма е гладница.
то и времето не е много за плаж...

# 637
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Didranad къде си на почивка? Качи някой снимка в албумчето да се похвалиш Simple Smile
Ами, днес се завърнах - бяхме на "Константин и Елена", в комплекса на Гранд хотела. Супер си изкарахме, докато в останалата страна е валяло, ние се припичахме на слънце и едва последните два дни времето се развали. Най-забавно ми стана в петък вечер, докато гледахме новините и по БиТиВи-то казаха, че на КК Константин и Елена се е излял проливен дъжд, даже майка ми се обади разтревожена. А то - прероси едно леко нещо преди обяд колкото да накваси пясъка и толкоз. Кой ги пише тези новини не знам и къде го видяха този проливен дъжд и буря, та се замислих доколко верни са прогнозите съответно.  Joy
Като си преточа снимките, ще покажа.  Hug

# 638
  • Варна
Оп,как сте бамбинки:)чакаме снимки от почивки разни . Никой нищо не казва,направо сте от Парижките потайности Crazy

# 639
Didranad значи сме били съседи за кратко Simple Smile
можеше да се видим на по кафенце, ама на... другия път Wink
да и ние се чудихме с моя на тази прогноза - синоптиците ги е напекло вече май

# 640
Здравейте, банда!

Аз отдавна не съм писала (и чела, признавам си  Embarassed ) тук, но пък последния месец при нас беше изпълнен с много емоции - и положителни, и отрицателни, че се чудя от къде да започна  newsm78  Ще карам на кратко и най-напред с полижителните:

Малкият Гъделчо (или както е истинското му име - Боян) навърши една годинка. Спретнахме му домашно парти, много хубаво си изкарахме   bigdance2  Като бонус към р.д.-то му го заведохме на море в Гърция, където човечето направо си отживя във водата. Ей, това дете все едно в море съм го раждала, голям кеф, голяма радост, като го видя и се топна в него  smile3521  Тъкмо беше проходил, а на плажа съвсем усъвършенства пешеходството - имаше стимул - да влиза да се плицика. Беше много смешен първия ден, защото както си стоеше кротко на пясъка, все едно някакъв глас му прошепна "Стани и тръгни", нашият се изправи от раз и само след секунди вече седеше на брега, изпомпвайки водата с памперса си  Joy    

Ама след морето започнаха кофти моментите - тръгна на ясла, защото аз се връщам на работа следващата седмица. Нарочно го записах 2 седмици по-рано от моето връщане в офиса, за да има време да свикне и да го прибирам по-раничко поне в началото. Първите дни имало рев там, след това му станало весело, посвикнал така да се каже (като изключим сутрешното реване, като го водех), но пък после вкъщи коренно си промени поведението - играеше го сърдит и ни игнорираше с баща му, което за мен си беше голяма драма, защото до този момент бях всичко за него, а изведнъж го виждах как се държи все едно не му пука за мен  Sad  Но това не продължи дълго, защото момченцето ми се разболя и на практика тази седмица си стои вкъщи и го лекувам  Weary  Кофтито е, че от 8 дни не се оправя, все е с температура, расте му и кътник, с една дума кошмар. През ден сме при лекаря му, все се надяваме да се оправи без антибиотици, но засега тенденцията не е много положителна  ooooh!

Както и да е, още по-лошото е, че в сряда съм на работа, тази седмица майка ми ще има възможност да го гледа, ако не се оправи и не е на ясла, но за следващата, ако положението е същото, не знам какво ще правя  newsm12  Но и да тръгне на яслата, пак започваме всичко отначало с адаптирането (този път поне двама ще се адаптираме, ама на различни места) и изобщо не ми се мисли какво ще ни бъде  smile3502

Може да съм ви досадила, но и животът ми вече е предимно посветен на детето и общо взето няма какво друго да ми се случва   33uu Ще кача някоя и друга морска снимка от морето. Междудругото, забравих да се похваля, че бяхме на круиз около Света гора, наистина е вълшебно място  newsm10  Манастирите, поне тези, които се виждаха, са невероятно красиви и в такива моменти много ме е яд, че не съм мъж, защото женски крак не може да стъпи там  Crossing Arms  

# 641
  • Пловдив
МАЛЕЕЕЕЕЕЕ БЛИЗНАШКА РАБОТА  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Темата на трета страница отишла  Mr. Green
Развален ми е монитора и пиша от друг комп ...
Вие къде изчезнахте ,дано сте на почивка някъде на хубави места..
Айде побутнах темата дано се сетите да драсните по някой ред  Mr. Green  bouquet  bouquet

# 642
  • Някъде в търсене ............
Бях на почивка за седмица до Каварна в едно село Топола. Невероятен комплекс, страхотно място,  спокойствие и красота. Бяхме на Калиакра рок феста много готини групички бяха, накуфяхме се ,видяхме се със стари познати от други фестове, запознахме се с нови. После 2 дни с Слънчев бряг на море и вече сме в софето Sad.

# 643
времето грейна и всички изчезнаха Simple Smile
а ние се разбихме от разходки с малката...
от днес вече си имаме и наша количка и ще съм спокойна като подскачам из дупките Wink

# 644
  • Пловдив

Добре че Вилиянка писа иначе се затри темата  Mr. Green
Вили как е малката принцеска ?Расте ли? newsm78

ДЕСИ хубаво сте си искарали на почивката ,то не може само работа .Завиждам ти за концертите  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт