ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 2

• 25 906
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
ДЕСКА благодаря ти миличка за поздравите.
То какво има да се оправяш гледаш другите какво са писали и ти си качваш снимки клипчета това е .Аз понякога си чатя с приятелите там като са на линия. Peace

# 661
Зиче със закъснение.... Simple Smile
Да ти е жив и здрав! Много да те радва!
Ама каква хубава почерпка си спретнала ох ох

# 662
  • Пловдив
ВИЛИЯНА БЛАГОДАРЯ МИЛИЧКА Hug Hug  
ТО И ДНЕС ПАК ИМАМ ПОВОД ДА ПОЧЕРПЯ ТЪЙ ЧЕ НЕ СИ ЗАКЪСНЯЛА. Wink
ДЪЩЕРЯ МИ МАРИЯ ДНЕС  Е РОЖДЕННИЧКА .
ДА ми е живо и здраво моето момиче,винаги такова любезно и усложливо да си остане Hug Hug

# 663
  • Някъде в търсене ............
Зиче да ти е жива и здрава Hug.  Тя е била подаръка на тати за рождения ден а ? Wink

# 664
Зичкоооу....айде и тука да честитя празниците на любимимте ти хора!!!!  Hug Hug Hug Hug
Д аса ти живи и здрави! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 665
  • Пловдив
Зичкоооу....айде и тука да честитя празниците на любимимте ти хора!!!!  Hug Hug Hug Hug
Д аса ти живи и здрави! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Зиче да ти е жива и здрава Hug.  Тя е била подаръка на тати за рождения ден а ? Wink

Благодаря ви момичета Hug  bouquet  bouquet
Деска точно така се получи наистина Peace  та чак татито изчезна три дена не се вясна в болницата ,че празнуване голямо било Mr. Green Joyчерпил къде когото свари Joy Joy hahaha

# 666
хехе че весело!
моя мъж, ако беше изчезнал така, като родих определено после щеше да е убит!!! или най-малкото с тежки физически травми Wink

# 667
Зиче много брутален аватар си сложила... нещо да не си тръгнала на война с някой?!

# 668
....или най-малкото с тежки физически травми Wink
От точилката? Или от чугунения тиган?  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 669
  • Пловдив
ВИЛИЯНЧЕ аватара е предназначен за определени хора те си знаят кои са ....от една  пенсионерокомунистическа тема дето са се събрали само лицемери и злоби. Аз такива хора мразя и за това им го показвам по този начин. Mr. Green Mr. GreenТъй като съм близнак говоря право куме в очи ,обичам от мен да го чуят  Peace Колкото до война който я търси я намира ,магарето в калта никога не си оставям ,принцип Peace

Иначе дедко тогава беше толкова щастлив от факта че има и дъщеря че му простих забежата. Mr. Green

# 670
....от една  пенсионерокомунистическа тема дето са се събрали само лицемери и злоби.
Хех.....НапраУ мЪ уби!
Много точно казано!
Зиче....я зАрежи и карай да върви бре! Всяко зло-за добро!

# 671
  • Пловдив
Много точно казано!
Зиче....я зАрежи и карай да върви бре! Всяко зло-за добро!

ЦЪ както казах гоня до дупка лъжливи и лицемерни хорица Peace

# 672
  • Някъде в търсене ............
Зиче я не им обръщай внимание , не си заслужава Wink
А иначе и баща ми е бил същата картинка че дори хванал водоноската която вечер мие улиците в Бургас и с нея отишъл в родилното  Crazy при майка ми  hahaha

# 673
  • Пловдив
ДЕС не им обръщам но им го напомням  Mr. Green Mr. Green
Бе тези мъже полудяват като им се роди дете беееееее  ooooh!Баща ти и той се е представил подобаващо Hug Mr. Green Joy hahaha
Моя не пие алкохол а тогава три дне не е отразнявал  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 674
аз пък някой като ме ядосва спирам да му обръщам внимание.
така живота ми е по-спокоен! иначе ми побелява косата да мисля само някакви мръсорийки и накрая пак се чувствам зле. особено пък с простакесите тука из форума.
тъй че тегли им една на ум и ги остави да умират от яд, че никой не им обръща внимание Wink

Общи условия

Активация на акаунт