ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 2

• 25 882
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • Някъде в търсене ............
Бе тези мъже полудяват като им се роди дете беееееее  ooooh!Баща ти и той се е представил подобаващо Hug Mr. Green Joy :hahaha

Не всички бащи се радват...при мен не е точно така, като се роди Лари донорът не се сети да дойде три дни, но я записа на негово име и сега ми разказва играта с това че я е признал #Cussing out. Има Видов ден са казали старите хора, но ми се обърка много живота ....

# 676
  • Пловдив
аз пък някой като ме ядосва спирам да му обръщам внимание.
така живота ми е по-спокоен! иначе ми побелява косата да мисля само някакви мръсорийки и накрая пак се чувствам зле. особено пък с простакесите тука из форума.
тъй че тегли им една на ум и ги остави да умират от яд, че никой не им обръща внимание Wink

ПРАВА СИ МОМИЧЕТО МИ!Много си права но аз когато харесвам харесвам когато мразя мразя...аз харесвах тези хора а те ми забиха дълбоко ножа...както и да е да не ви занимавам ...
махам аватара  и написаното под него Peace
Вилиянка благодаря ти! Hug  bouquet беше ми нужно да го чуя от човек когото още не познавам. Peace Peace

ДЕСКА аз говоря за истинските бащи не за ликета като твоя донор  Peace Съжалявам за случилото ти се  ..прегръщам те приятелски... hug  action032

# 677
  • Пловдив

Пак зачезнахте брееееее ooooh!   И ТУК  СИ ПОКАЗВАМЕ БЛИЗНАШКИТЕ НРАВИ... Crazy Crazy

# 678
аз съм си в нас ама рядко ми остава време да пиша Simple Smile
гледам да свърша по нещо като приспя малката.
а тя се гъбарка с мен и спи по 45 мин между храненията, даже понякога пропуска.
и то докато се обърна и пак наново Wink
знаете как е!
от сега си показва близнашкия характер Grinning
като не хареса някой... става кисела.
не обича и шумните места - започва да се сърди... то и аз съм така.

вие как изкарахте лятото?
качете някоя друга снимка в албумчето!

# 679
  • Пловдив
ВИЛИЯНКА ами ние на село ходихме на бълкана та в жегите там ни беше хубаво.
Малката принцеска сигурно порасна вече много и става все по забавна  Hug За зодиите ни какво такива сме си ние от малки но сме си УбаФки много Mr. Green
НАГУШКАЙ ПРИНЦЕСКА ОТ БАБА ЗИЧЕ  Hug Hug Hug

# 680
бързо растат децата като гъбки, а ние бързо остаряваме покрай тях.
вече гука и се смее, опитва се да става... бързак иска на 2 месеца и да ходи. бързо и омръзна да лежи и спи Simple Smile

# 681
  • Пловдив
Чакай де ти къде се тургаш ,че старееш имаш ощи знаеш ли колко хляб да изядеш  Mr. Green Peace
Дечицата да са живи и здрави и те това са близнаците бързаци все на първа линия да не изоставаме от нищо. Peace

# 682
  • Някъде в търсене ............
Ха здравейте пак Hug Успях да отида пак на море с дребната и една приятелка с малкия. Вече съм леко почерняла, обели ми се носът, но съм доволна. За първи път от 5 години насам съм на море   grinning039без половинката newsm08. Починах си много добре, искам пак  newsm53......
От другата седмица се стягаме за училище , тетрадки , дрехи и каквото се сетя.

Зиче топнах се доста заради теб изкарах почти цял ден в морето   sport027

# 683
  • Пловдив
ДЕСИ благодаря ти мила за топкането заради мен  Hug Heart Eyes  та чак си прогизнала цял ден във водата, но мисля че ти е било кеф за това процедурата е била целодневно Hug Wink

# 684
здравейте
да се разпиша па макар и болна,от време на време ви чета
сега съм в болнични ,но на инджекции и физиотерапия и много много не мога да сядам на компа
днес все пак успях да заведа децата свръх сили на турнето на Милка
спечелеха си шоколадчета и несесер и доволни се прибрахме

# 685
  • Пловдив
МИРО И ПОЛИ Какво  си болна миличка  дано се оправиш бързо  Peace Hug Praynig

# 686
Благодаря за пожеланието
Закъсах го с кръста и гърба,малко се натоварих повечко от колкото е по силите ми и сега трая последствията
но нали знаете какъв е близнака,малко да ми светне и хайде пак във вихъра на нещата,не мога много да лежа а трябва да се пазя

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 08:03 от МИРО И ПОЛИ

# 687
  • София
Ха,добър ден и от мен! HugЛеле,проспала съм цяла тема EmbarassedНадявам се да ме извините за дългата ми липса като ви почерпя
Леле,близначета,как ни друсна тук в София .А и ние както сме на 16-тия етаж,така го усетихме Shocked
ЗИЧЕ ,с мааалко закъснение-Да са ти живи и здрави рожденниците  bouquet
МИРО И ПОЛИ ,бързо възстановяване ти пожелавам Hug
Хайде приятен и спокоен ден на всички Hug

# 688
Пивет, мили близначки! Как ме завъртя в последно време програмата- все надничам ту тук, ту във фейсбука, ама не ми е идвало ред да ви драсна 2 реда.

На Зиче - да са ти живи и здрави любимите скорошни рожденници! Виждам аз как те е заболял пръста да ми харесваш снимките !  Joy Прегръщам те!!!

На всички останали пожелавам спорни последни дни от лятото и който може да почива да се възползва. Hug За мен почивката свърши- на 21 заминавам за близо месец в чужбина и работа имам доста.

Приятен ден на всички ви!!!

# 689
  • София
Абе,хора!!!Къде се затрихте? ThinkingАз влезнах един ден да се извиня за дългото отсъствие,пък то ни вест ни кост повече от никой.Хайде pazzza има извинителна бележка,а Вие???

Общи условия

Активация на акаунт