ЖЕНА БЛИЗНАЦИ!? - 2

• 25 886
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Мастърче, пак те е хванала скитнята май  Laughing. Все ходиш нанякъде баш когато се заформя среща. Тази, вселенската, е най-лесна: събота вечер е и се иска само едно шалче да си вържете артистично.
Я как се оживи тук днес, напук на скофтеното време навън.  Hug
newsm53 smile3521 #Silly

мИ кО да напраЯ кат все така се случва,а? Laughing Laughing Laughing

# 706
  • Някъде в търсене ............
Аз няма да ходя , не познавам никой, и няма да се чувствам добре там, ако успеем да се организираме ние близначките ще дойда с удоволствие  Embarassed

# 707
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Деси02, ами то и аз на живо не познавам никого от записалите се за срещата, затова и отивам - да се запознаем. Но пък има доста хора от форума, които са ми много приятни и близки, без да съм ги срещала и ще се радвам да се видим там.
За близнашка среща отдавна съм  newsm80

# 708
Организирайте се, де Laughing Heart Eyes

# 709
  • Пловдив
да бе дааааа Mr. Green Mr. Green чакай от умрял писмо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 710
да бе дааааа Mr. Green Mr. Green чакай от умрял писмо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha Вярно си е  Embarassed

# 711
  • Пловдив
Какво правите бе близначетааааааа де сте  Mr. Green
Деска ти обикаляш по концерти те гледам ааа HugБраво на тебе много обичам и аз ама с тези внуци няма време за колтурно масови работи  Mr. Green hahaha

# 712
Зиче , това ми е единственото развлечение , но пък имам да наваксвам много групички да видя на живо.  Отиваш с внуците на концерти, особено на тези на които ходя аз  децата са на голяма почит и винаги им се радват Hug.

Дали ще успеем да напълним трета тема newsm78, засичам някои от момичетата в други теми и тогава се сещам за тази Embarassed Много сме несериозни и това си е Crossing Arms

# 713
  • Пловдив
ОХХХ Деси ако ида с малкия бандит ще останат без инструменти музикантите.Макар че много обича метали и рок групи ,само това слуша и народна музика. Говоря ти за 3 годишно дете  Mr. Green

Иначе за темата когато я свършим ,близнак на сила не може да се накара да прави каквото и да е Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 714
Здравейте,аз бях зачезнала за доста,ама какво да се прави-здравословни проблеми сега съм вече в къщи и ще наминавам да ви попрочитам
чета ,че е имало среща-някъде,някога
а снимки има ли от тази-шал среща????

# 715
Побут на на несериозните Simple Smile

# 716
# 717
# 718
# 719
Помагам в побутването!  hit

Ох!  #Silly #Silly

Общи условия