Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 963
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • КиТ
Добро утро  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Да бе времето се стопли и всички кой от къде Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Момичета, аз също бих могла да се включа към преводите от английски. Само някой да ме инструктира.  Grinning

До коя серия са сега в Турция?

Ами аз съм на 19 епизод,на половината,но не знам Индирка машината да не е почнала 20 ти-трябва да я питаме Wink Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 586
# 587
# 588
# 589
  • ÇapulcuLand
Ооооо Гери,как е хавата?!? Laughing Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
и от мен имаш много  Hug Hug Hug Hug

хавата е заспала, но се трудя неуморно #Crazy Бланка ще ти даде подробностите, че тук се съмна, а аз още не съм лягала от тези бурни страсти покрай Езел, Ейшан, Али и сие. #2gunfire Crazy

# 590
Здравейте!  Hug Hug Hug  bouquet

# 591
  • при най-добрия мъж...
Морела,благодаря ти за помощта,но с превода на сериите от английски почти приключихме. Hug

# 592
Струва ми се, че той започва да се влюбва в Бахар. Вие какво мислите?

Плами, я разкажи какво става нататък? Може и на лични. Аз съм до 11 серия.

# 593
  • КиТ
Струва ми се, че той започва да се влюбва в Бахар. Вие какво мислите?

Плами, я разкажи какво става нататък? Може и на лични. Аз съм до 11 серия.

Писах ти писанце Flutter Flutter Flutter Flutter WinkМакар,че не съм този с голямото инфо...Индирка ще ги знае по-добре,че тя е превеждала почти всички епизоди и го следи,както трябва, а аз ooooh!по преводите се ориентирам в обстановката Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 594
Гледах 12 серия, направо ми разби нервите. Много силна серия. Моля ви се някой да ми напише на лични съмсем кратко, какво става с Кямил. Гледах следващите епизоди на английски, но стигнах до някъде.
Ловя ви. Heart Eyes Hug  bouquet

# 595
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ко праитииии??? Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

тая вечер ви искам всички в село Mr. Green Mr. Green Mr. Greenимам нещо да ви казвам Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 596
  • КиТ
тая вечер ви искам всички в село Mr. Green Mr. Green Mr. Greenимам нещо да ви казвам Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кажи попе Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug(да не сме пак по вестниците  Sunglasses newsm78) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing)

# 597
Еее кажи го сега. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 598
  • КиТ
Малко снимки от Фейса Mr. Green:
забележете отдолу се виждат някви крака,въпроса е на кого са Thinking Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 599
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Нъц!Мълча.....аз да не съм поп Кръстю Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

не сериозно,не се бъзикам Wink Wink Wink
довечера ще има събрание на площада.....присъствието Joy Joy Joy Joyналожително,но не задължително Mr. Green Mr. Green Mr. Green
пламка на тая снимка с колата и краката е малко ,като герой от семейство Флинстоун Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт