Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 956
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • КиТ
довечера ще има събрание на площада.....присъствието Joy Joy Joy Joyналожително,но не задължително Mr. Green Mr. Green Mr. Green
пламка на тая снимка с колата и краката е малко ,като герой от семейство Флинстоун Joy Joy Joy Joy

В колко часа е изявлението Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Да съм тук на време Wink Rolling Eyes

Да и на мен малко ми прилича Sunglasses(нещо се е развалило и е почнал с крачка Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy),а сякаш и някой му отворя вратата,че то не е лесно да караш кракомобил Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 601
  • при най-добрия мъж...
Кога е часа за събранието,че да се освободя? Mr. Green

# 602
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
След 20-тина минути Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 603
Ко праитииии??? Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

тая вечер ви искам всички в село Mr. Green Mr. Green Mr. Greenимам нещо да ви казвам Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Попе!  Hug Да не би да се взехте с Ийит на рожденният му ден? Heart Eyes И да си забременяла по стар турски оби4ай веднага на момента?????  bouquet
(да не се обидиш,дружеска зака4ка) Peace

# 604
  • КиТ

Ама ще почне Листопад Cry Cry Cry Cry Cryгледай преди 8 да е Praynig

# 605
Чичек да я викам ли за събранието  Joy

# 606
  • КиТ

Е Пешо и тя да идва,що за въпрос! Hug Hug Hug Hug Hug

# 607

къде е събранието и от колко???

# 608
  • ÇapulcuLand
Събранието е на площада, народе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ехе-хееееей, село!!!
събрахте ли се, я да видим newsm78

# 609
  • КиТ

къде е събранието и от колко???

На площада в село Peace,часът някъде около 8 Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 610
А къде ги има на английски??? Моля ви се, страшно се пристрастих, трябва да гледам довечера поне две серии, за да мога да спя, а ми остана само половин  Mr. Green

Как мога да помогна, за да излезе 13та серия по-бързо?

Плами,  Hug

# 611
# 612
  • КиТ
А къде ги има на английски??? Моля ви се, страшно се пристрастих, трябва да гледам довечера поне две серии, за да мога да спя, а ми остана само половин  Mr. Green

Как мога да помогна, за да излезе 13та серия по-бързо?

Плами,  Hug

Hug Hug Hug Hug

Изписваш в youtube Ezel - (епизода който искаш) bolum english subtitles и ти излзат всички части на съответния епизод Wink

Ако те бива със субтитри,ще можеш да помогнеш при поставянето им Peace Wink

# 613
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
http://nanoset.net/torrent/4/1/156829/EZEL%20ep%2013%20avi

ЕЗЕЛ еп.13
ето я и 13-та серия

А сега сериозната част.
Момичета,темата затъва с всеки изминал ден.Част от хората в нея са заети с Езел,а останалите минават само за да кажат добро утро
или лека нощ.Нямам нищо против никого.....всички знаете колко ви обичам Heart Eyes,но вече втора серия ми прави впечатление ,че коментари няма никакви.Все едно не гледаме харесван филм ами нещо много старо и изтъркано.В темата- Любов и наказание цари винаги едно такова оживление...хората коментират епизодите,а повярвайте ми няма въобще кво да му се коментира.В сравнение с Езел е едно нищо.Но ние тук си мълчим.
Извинявам се ако ви звуча назидателно или като дружинна ръководителка,но ми е мъчно,че всичко отива по дяволите.

Обичам ви!!!

Приятно гледане!!!

# 614
Лакун4е,за това си права.Филмът се коментира от няколко души,а ве4е и тези коментари престанаха.
Не знам защо така се полу4ава с нас.

Общи условия

Активация на акаунт