Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 950
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Марицааа Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

аз отивам да гледам серията и после ви чакам на площада че кръчмата не работие тия дни

# 616
  • ÇapulcuLand
Хайде приятно ви гледане на всички!!!   Peace

В тази серийка има много що да се коментира, тъй че да не се излагаме.
Аз да дам началният тон. Любимата ми реплика: "Батко, в тази Варна.... Какъв език се говори?"  Joy
и на Али коментара за българските жени  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Sunglasses

Дай да видим вие какво ще си харесате  newsm78

# 617
Здравейте и приятно гледане на 13-та...
 Hug Hug Hug Hug Hug

Коментарите наистина секнаха. Явно Дженгиз не ни е такъв катализатор както Джемката, маминият той, как се изпокарахме заради него. 
Laughing Laughing Laughing Laughing

# 618
  • КиТ

А сега сериозната част.
Момичета,темата затъва с всеки изминал ден.Част от хората в нея са заети с Езел,а останалите минават само за да кажат добро утро
или лека нощ.Нямам нищо против никого.....всички знаете колко ви обичам Heart Eyes,но вече втора серия ми прави впечатление ,че коментари няма никакви.Все едно не гледаме харесван филм ами нещо много старо и изтъркано.В темата- Любов и наказание цари винаги едно такова оживление...хората коментират епизодите,а повярвайте ми няма въобще кво да му се коментира.В сравнение с Езел е едно нищо.Но ние тук си мълчим.
Извинявам се ако ви звуча назидателно или като дружинна ръководителка,но ми е мъчно,че всичко отива по дяволите.

Обичам ви!!!
Приятно гледане!!!

Права си абсолютно Peace Hug Hug Hug Hug Hug
Аз не го гледам,така усилено иначе бих коментирала,но само с мойте постни познания не смея много много да се обаждам...

Но наистина,не както преди...сладката раздумка вече е няма...
Не знам как е било докато мелодията са я давали,но съм сигорна,че сте коментиралби всекя една крачка и детайл Hug Hug Hug Hug Hug
Надявам,се да се пооправим Wink Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Rolling Eyes

Обичам теHug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 619
Лакунче,права си  Confused Много ви благодаря за серията  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 620
  • София
Момичета, благодаря зя серията! Прекрасни сте!  bouquet  bouquet  bouquet
Не трябва да се притеснявате, че няма коментари пи този филм. Просто, като влезе човек тук и остава с впечатлението, че при вас всичко е толкова организирано и подредено, че нямате нужда някой да ви се бърка. Много сте готини! А и това, както вече веднъж писах, е РАЗЛИЧНИЯТ сериал. Повече се замисляш като го гледаш, объркват те завоите в сценария и след всяка серия си като зашеметен. Не ти е до приказки.
Но ако имам време оттук натам ще влизам и тук да си бърборкаме. Още веднъж, БЛАГОДАРЯ!

# 621
  • СТАНДАРТНО.
 Здравейтееее!  Hug Hug Hug Hug
 Ейй, пак ни изненадАхте изодзад с тоя 13-ти епизод! Mr. Green Браво ви! Страхотни сте!   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 lacunababe, а така, сръчкай ни малко, на кво прилича това - минаваме, заминаваме, ни гъ, ни мъ, са гле ка пу!  Mr. Green
 Гледах 12 епизод. Наистина много силна серия. Е...а ти к.....та е тая Ейшан, ама и Дженгиз си го заслужава. Голямо мекотело. Прави се на ербап, ама като опре яйцето до...., оле мале. Май само пред Али му минава ербаплъка. За Али ми стана много мъчно и същевременно се възхитих на искреността на Бахар. Каза му всичко право в очите, без да го лъже и да му дава празни надежди.
 Езел, ееех, Езел. Много правилни неща изкрещя на Кямил и Шебнем. Тръгнал е да върши нещо, няма право да се размеква и да се отклонява от пътя. Няма право да обича и да му липсват близките му, колкото и да му е тежко. Като си се хванал на хорото, ше тропаш, колкото и изморително да е. Много психологизъм, много силни моменти, направо страхотен епизод.
 Да не говоря за сцената на гроба на Омер с Езел и баща му. Там направо се разревах.  newsm45 newsm45 newsm45

# 622
Момичета ,МЕРСИ ЗА "СЪБРАНИЕТО" СЛАДУРКИ, ЗЛАТНИ СТЕЕЕЕtxtloves txtloves txtloves smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 623
Лакуна, благодаря много за 13та серия.  Hug

Субтитри не знам как се слагат, но едва ли е толкова сложно, че да не разбера, ако някой ми обясни. Така че - не е проблем, ако някой прояви желание да ме научи.

Лакуна, права си.

# 624
А, така, Късметче, дръж здраво бръснача...
  Crazy Crazy Crazy

Впрочем, сигурно знаете, че Бахар означава "пролет". Та по този повод си мислех колко нежна, спокойна, примирена, едва ли не безпомощна са я изградили във филма, обаче само отгоре - отвътре се усеща такава сила, настойчивост, упоритост... Струва ми се, че това ще излезе най-силната жена във филма. И даже си мисля дали няма там да има някакво голямо развитие... Един ден когато Бахар разбере какичката й какви ги е дробила, някак не ми се вярва, че само ще й каже 5 думи напреки.  Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

Е, това не беше коментар върху 12-та серия, защото в главата ми всичко е каша и дори не знам кое в кой епизод е, но чакам да излезе целия филм субтитриран, и ще седна, и ще го изгледам...
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 625
Да коментарите липсват, но обичта и добронамереността в темата и между нас се усещат. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но за другата тема Любов и наказание не съм никак съгласна. Това е в момента една от най-провокативните и с кофти дух теми, където се вика модератор почти всеки ден. Така, че недейте да става като тях. От такава тема и такива коментари мерси. Аз следя и другия сериал и страхотно ми харесва, но там делят други работи и е голям проблем. Не е за пример там. Sick
Давайте си по нашия начин, но две пилета пролет не правят и затова отиваме назад. Пролет е, всеки си има работа, сериала не провокира размисли много, а и вече общо взето тези които пишем всичко си знаем и мненията и гащите. Mr. Green Ние сме си близки. Другите влизат само заради това да видят кога е излязъл новия епизод. Оправдавам ги, защото и аз така влизам по други теми, където не познавам хората.

# 626
Здравейте и от мен!Чета ви всяка вечер,страхотни сте и филма също. На тези които превеждат-благодря

# 627
Изпуснах изявлението,сега гледам повторението Mr. Green
Попе,много си права.Може би тук е момента да кажем на по-новите
жители на Джемилькой,че не трябва да имат никакви притеснения относно това как ще се приемат коментарите.Всеки има право на мнение и съм сигурна,че никой тук няма да го критикувазащото било различно PeaceТова е филм в който може много да се мисли.Вече видяхте,че всяка една дума е важна и на място сложена.Няма нито в повече,нито по-малко.
Бланка,както обикновено съм на същото мнение с теб.
Бахар скрита лимонка ще излезе.В едно предаване каза,че според нея ключовия момент ще бъде когато разбере истината.Предполагам както всичко останало ще реагира изненадващо за зрителите.

Ето и новия трейлър: Shocked
http://www.youtube.com/ezel

# 628
А това е трейлъра на 13-ти епизод

http://www.youtube.com/watch?v=uI4Et5uX_bw

Статия за варненките.Инфото е старо, но за нас е актуално

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1475039258

# 629

Общи условия

Активация на акаунт