Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 916
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Сега малко смях.
Сцената,където Езел върви сред тълпата и след Ейшан.
Той е с особената си физиономия,запазена марка за Ейшан и Дженго.Онази ехидната,мазната и лукавата.Та в тоя момент ми хрумва,4е той ми изглежда като заека,който щрака с пръсти след лисицата и пее"Къде ще ми избягаш Куме Лиске,къде?",а Ейшан като кокошката която си мисли"Ох,от кумови срами трябва да бягам,да не ме помисли за лека кокошка,ама не бягам ли прекалено бързо?"

Али при Рамиз в кръ4мата.Пак неподготвен завалята излезе.За 4емер му е тая пуста смелост,като няма логи4на мисъл това мом4е.

Много се смях и когато Дженго изтупка 4антата на Ейшаната и я пита"Къде отиваш мами4ко" с едни такива големи о4и.

# 706
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Как сте? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Отивам да ви чета! Hug Hug Hug

# 707
  • СТАНДАРТНО.
Сега малко смях.
Сцената,където Езел върви сред тълпата и след Ейшан.
Той е с особената си физиономия,запазена марка за Ейшан и Дженго.Онази ехидната,мазната и лукавата.Та в тоя момент ми хрумва,4е той ми изглежда като заека,който щрака с пръсти след лисицата и пее"Къде ще ми избягаш Куме Лиске,къде?",а Ейшан като кокошката която си мисли"Ох,от кумови срами трябва да бягам,да не ме помисли за лека кокошка,ама не бягам ли прекалено бързо?"

Али при Рамиз в кръ4мата.Пак неподготвен завалята излезе.За 4емер му е тая пуста смелост,като няма логи4на мисъл това мом4е.

Много се смях и когато Дженго изтупка 4антата на Ейшаната и я пита"Къде отиваш мами4ко" с едни такива големи о4и.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy мноооого ми хареса поста ти! И предния също  Hug Hug Hug

syd_13, добре си ни дошла!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 708
Мерси,Късмет4е! Hug Hug Hug

Хора,онзи ден видях в един пътеводител за Турция(тя сега е на мода като туристи4еска дестинация тук),4е 4ерно море по тяхному е Карадениз.
Гиби какво озна4ава?

# 709
 Момичета, здравейте! Почти не съм влизала в темата от 2 април/ само за малко на 7, дръпнах и 12 еп, но не съм го гледала/Имах много голям проблем, тревога-водих по болници майка ми, вчера я оперираха в Русе,много тежка операция Днес се прибрах, влизам, чета ви, радвам ви се, дърпам и 13. междувременно се порових , днес май и Баръш има р. ден

# 710
  • СТАНДАРТНО.
 vivivi2Hug Hug Hug Hug Hug, бързо възстановяване на майчето ти!
 Марица, кара-черен, дениз-море. Така че пак си е Черно море  Peace.

# 711
A това е от някакъв филм на Нова тв за Истанбул

На красивия площад пред джамията Сюлеймание, която за съжаление все още е в ремонт, снимаха поредния турски сериал. Въпреки, че от часове ръмеше, повториха сцената 5-6 пъти. Личеше си, че участниците се поизнервиха и поради това не посмяхме да се снимаме с Игит Йозшенер, актьорът, който изпълнява ролята на Джемил в нашумелия у нас сериал “Мелодия на сърцето”. На живо момчето се оказа много по-младо и с много по-крехко телесложение. Все пак, макар и отдалеч, успяхме да влезем в кадър с него и с новата му партньорка.

# 712
# 713
Много ме кефеха Тефо и Али как бягат  hahaha Но не разбрах защо Тефо е гръмнал сестра си... това ме втрещи... някой знае ли какво е направило бедното девойче?  ooooh!

# 714
Виви  Hug Hug Hug Hug Hug   

# 715
  • СТАНДАРТНО.
На живо момчето се оказа много по-младо и с много по-крехко телесложение. Все пак, макар и отдалеч, успяхме да влезем в кадър с него и с новата му партньорка.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 716
Това за Тефо май не се разбра  newsm78 Емели да каже

# 717
И жената, която срещна по стълбите Тефо и каза''там е, чака'' да не е била майка им?  newsm78 newsm78

# 718
  • СТАНДАРТНО.
Много ме кефеха Тефо и Али как бягат  hahaha Но не разбрах защо Тефо е гръмнал сестра си... това ме втрещи... някой знае ли какво е направило бедното девойче?  ooooh!

Сигурно е сгазила някъде лука. Като я гледах, беше със забрадка, така че явно е изпълнение на религиозен обичай. Поне аз така мисля. Емели ще разясни  Hug.

# 719

Сигурно е сгазила някъде лука. Като я гледах, беше със забрадка, така че явно е изпълнение на религиозен обичай. Поне аз така мисля. Емели ще разясни  Hug.
И аз така си мисля, може би е забременяла преждевременно ...  #Crazy #Crazy
Стана ми тъжно, как само му казваше ''Батко, не ме е страх''  Cry Cry а той дори не я прегърна.И все пак харесвам Тефо... не искам да умира толкова скоро и от тази серия започнах да харесвам и Али, винаги съм искала да избягам така  hahaha да хвана влака за някъде и да потегля без багаж... само аз и някой приятел и да крещя през прозореца ''Направихме гоооооо''  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт