Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 910
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Денси,събирай ги бързо,че скоро ще има и 14-ти епизод.

# 691
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Денси,събирай ги бързо,че скоро ще има и 14-ти епизод.

няма по-организирани от нас Peace Peace Peaceсила,сила Laughing Laughing Laughing

# 692
Събрах ги. Hug
Много ме разочарова Бахар. Коя е тя, та ще съди? Ще определя кой е добър и кой лош? И кой за кого е подходящ и за кого не? Човек се променя, а любовта е един от най-силните мотиви за това. И винаги когато стане напечено следват кризи. В живота не е така човек винаги носи отговорност сам. Рано или късно му се налага да прескочи кризите, а всеки има такива и да си помогне сам, а не да вика батко, кака или някой друг. Най-често си сам с Бог ис амо с негова помощ трябва да се справиш, а не да насилваш други хора или да нараняваш трети. И само Бог определя кой е добър и кой лош и пише в тефтера.
Езел защо се държи така грозно с милата Шебнем и с Кямил. Някой може ли да ми каже? Те са неговото семейство в момента. Истинско колкото и родното му такова. Значи за другите може всичко ,но за най-близките обиди. Защо?
Какъв е случая на Тефик? На три стола трудно се седи и се гори задник, както каза някой вчера.
Да вземе да се влюбва здраво в Шебнем и право в къщи деца да правят.
Варна ох как хубаво мирише там? Crazy А жените определено са с по-дълги крака от повечето наши любимици. Е без Езел де, той си е дълъг.
Няма по-голямо животно от Ейшан. По-лоша е за мен от баща си. Но Езел ще я прецака психически, а няма по-голямо отмъщение от това.
Радвам се, че Кямил се оправи и Шебнемчето ще си харчи на воля и още много ще му говори. Heart Eyes

# 693
Шебнем според мен няма да пусне на Тефо.На нея и трябва някой плейбой.Колкото до Тефо,и преди съм го писала.За мен героя му е обречен.Ще разберем понеделник...може би.Дано не е това,което показват в трейлъра.

# 694
момичета, благодаря ви за серийката   bouquet Hug
филмът наистина е страхотен, хиляди благодарности, че ни давате възможност да го гледаме

love001 newsm51

малко изоставам с гледането  Embarassed, ама  ще наваксам

тук има снимки на Седеф от някаква реклама, май на Малдивите  Party
извинявам се, ако са пускани  Blush

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=34523& … ;p=7&rid=2368

много е сладка  Heart Eyes  Hug

# 695
Като стана дума за Варна.,се сетих.Какво ще кажете за тандема Али-Тефо.Страхотни са,нали? Heart EyesМоже да помислим и за такава анкета.
За тандеми.

# 696
Емели бързо оздравяване  Hug

# 697
Да тандема им е невероятен Еми.
Шебнем си е баш за Езел, но там няма да върже. Whistling Какво ще кажете за нашия човек да е с нея? Ох готино. Heart Eyes

# 698
Като визия си отиват,но няма да стане.Иначе-да.На Шебнем и отива някой мазерати мен.

# 699
  • КиТ
Леле,този серал определено е много объркан Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Явно,всяка серия е все по заплетена,като превеждам трябва да се връщам,за видя какво е станало с дадената сцена....много бързо скачат от място на място или изведнъш върнат в миналото,какво е било и съвсем се объркваш,каша от всякъде ooooh!
Това много не ми допада,това е недостатъка му може би иначе е много интересен и тръпнеш да видиш после какво ще стане Crazy

Но още не е ме завладял,да не останете с погрешно впечатление Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Сега един въпрос с бяло за Емили:
Еусан,се е казвала Аусел преди това и явно е наранила някъв щото и търсещи сметка newsm78 Shocked,и в крайна сметка за това ли предава Омер,според мен ще постъпи така и с Дженгис,тя й без това не го обича,явно никого не е обичала(просто влиза в живота му...и го проваля само за един миг #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 700
Снощи ви писах,че ще ви кажа нещо за Салих Кальон-Сердар.
В едно предавене водещия го пита възможно ли е да има толкова лоши хора като Сердар.Отговорът му беше,че в реалния живот има по-лоши хора дори от Сердар.Разказва как веднъж попаднал на сутрешно предаване(тип "Искрено и лично") и бил меко казано възмутен от една история.Мъж-турчин заминава за Холандия.Среща се с бъдещата си съпруга в дискотека.Женят се и след време се разделят.Мъжа взима детето(децата) и ги води в Турция.Настройва децата с/у майката,като им обяснява,че тя е пропаднала жена.Ходила по нощни заведения и т.н.Най-позорното за Салих било,че народа подкрепял този човек.

# 701
  • СТАНДАРТНО.
 Тъъъъъъъй...изгледах и 13-ти епизод. Егааааааа ти филма! Една минута след края, седях, гледах оранжевото прозорче на плеъра и мигах на парцали.  Shocked
 Али и Тефо ми приличаха на двама хлапаци, избягали от лошия чичко, след като са му обрали черешките  Mr. Green. Още коментари по-късно, че то има много да се мисли и нищи.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 702
Мерси за пожеланията Hug
Оооо,Късметова къде се губиш?Представих си те как мигаш на парцали hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 703
Здравейте момичета. Досега не бях писала, но ви следя от самото начало. Огромни благодарности за труда, който полагате и доставяте наслада на нас потребителите да гледаме този невероятен сериал. Относно 13 серия нямам думи все по-интересно става. Али беше страхотен, а с Тефо наистина са страхотен тандем. По принцип съм фенка на Ийит, но тук съм за Езел. Може би защото очаквам той да е добрият. Но нищо не се знае може и Дженгиз да се промени като се оттърве от Ейшан /ако се оттърве/. Продължавам да ви чета с интерес и удоволствие. Много е комфортно в темата ви ще се включвам и занапред с коментари. Благодаря ви отново  bouquet

# 704
Емели,да оздравяваш!  Peace

13 серия.
Останах удоволетворена от развоя,тъй като планът ве4е е по_ясен и запо4ва да задвижва.
Преди ми бе малко неясно какво отмъщение то4но търси и изобщо заслужава ли си да си отмъщава?
Ейшан ще я нахрани,така както тя го направи преди време.  hahahaМоментът е подходящ.Тя е сериозно разклатена психи4ески и е затънала в собствените си мизерии.
С Али се полу4ава същото,сега Езел го оставя на произвола на съдбата и м/у другото и угризения изпитва както Керпедена навремето.
С Дженгиз не знам как ще постъпи.Това,4е ще му из4ука жената не вярвам да е проблем за Дженго,той си знае,4е Ейшан е изтърван влак.Ще го остави голтак сигурно,колкото и сега Дженго да крои това на Езел.
Накрая сигурно пак ще се стигне до същата ситуация,както запо4на филма,ще се съберат вси4ките,да стъп4ат и унищожат Езел,както направиха с Омер.То това го повтаря непрекъснато и Рамиз.
Според мен тия тримата грешката им е,4е са останали заедно след обира.Заедно са слаби и взаимно се портят,защото се ненавиждат.Още пове4е,4е непрекъснато си играят по нервите и се съсипват.

За Дженго и аз мисля,4е е слаб,безотговорен и страхливец.Вси4ките там връщания в миналото,които показаха,4е той носи конфликтите,но ги решават Омер и Али.И в последствие такъв си остава,неспособен сам да се справя.Беше ми интересен анализа,който си направи_живее с Ейшан,не му харесва секса(бил като пла4ене),няма взаимност и уважение помежду им,още по_малко пък оби4.Но я търпи,щото бил влюбен абдал.

Али го виждам по_отговорен 4овек.Глупав е,сприхав и лесно манипулируваем,това са му основните минуси,които му изяждат главата.Но пък държи на думата си.Има и съвест,тя непрекъснато му говори и го съсипва.С подходящ 4овек до себе си би се спасил и успокоил.

Ейшан няма какво да я коментирам.Тя самата не знае какво иска,пък и е по_удобно да е отпусната мотовилка,отколкото да сложи в ред живота си.

Сердар е животно.Нямам думи.

Езел пък голяма глупост направи като изгони Кямил и Шебнем.И си плати за това,разбира се.
А Шебнем и Езел според мен не са подходяща двойка.Тя е много нестабилна, глуповата,преиграва до изкуственост 4ак.
Бахар предпо4итам да видя до него,но да видим как ще се развият събитията.

От Мерт и Мелиха в следващите епизоди о4аквам неприятни изненади,да видим дали ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт