Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 62

• 28 926
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Добро утро момичета. Ще си постна малко мисли серията сега, защото трябва да се отърся от нея и да се подготвя за другата си си страст довечера.
Егати серията! Разби ме е меко казано.Всички в шах! С намесата на противния Сердар сценарият зави в друга посока. Много силна сцена Али-Рамиз. Къде си тръгнал ти, братко Али на краставичар краставици да продаваш. Старото куче няма да се даде лесно. И сметката ще платиш накрая, разбира се.
Езел как нежно си полегна до Бахар /дай Боже, повче/, но не спира да ме дразни с тази своя слабост към мотовилката Ейшан. Прави се , не се прави. Сърби ме, боли ме.....Не може все да стоиш разкрачен, че е опасно и понякога боли. Ейшан е от тези, за които само бой и сръбска музика, че третото не го заслужава. Човек веднъж като го грабне лошотията, не пуска. Само чака удобен момент да се развихри.
Убиха ме! Спасението е в Булгаристан! В краката на българските девойки!  Joy Joy Joy Joy Joy JoyПък и турски говорят някои Laughing
Според мен най-добре си играе ролята артиста, които е Али. Това е и най-колоритният образ в сериала. В него има от всичко: страст, отмъстителност, злоба, нежност, разкаяние, алчност, любов и омраза. Ех, Бахар, само да беше казала една думичка,..............и филма трябваше да свърши!
Хубав ден на всички!

# 676
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Плами ли ще пуска новата тема? Спиш, попе, спиш...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Добре, ето и анкетата:

Кой от актьорите в "Езел" най-добре пресъздава своя герой:
1. Ийит - Дженгиз
2. Баръш - Али
3. Кенан - Езел
4. ??? - Сердар (моля някой да допълни името на актьора, че да го научим...)
5. ??? - Тевфо
6. има ли други предложения??? казвайте

ми плами ще я пуска,защото сидова я няма
а иначе добавям
1.Омер
2.Мерт
3.Мюмтаз
4.РАМИЗ

# 677
# 678
Я, не съм в течение с някои организационни подробности... Къде е Сидова, всичко ОК ли е при нея???

Лакун, браво че допълни имената за анкетата. Май аз съм тази, която още спя. Ноооо мисля, че има излишни сред тях - Мерт и Мюмтаз. Според мен е напълно ясно, че за тях няма кой да гласува. Епизодични образи, при това не особено плътни, не особено добре изиграни. Но за Омер и най-вече за Рамиз си права. Рамиз как го забравих  newsm78 newsm78 newsm78 Той даже може да обере точките, много го бива дядката.

# 679
  • при най-добрия мъж...
Добро утро,момичета!
Сега тегля 13 серия да си я гледам довечера с кеф.А за анкетката май ще трябва да гласуваме с повече от един отговор,защото аз поне не мога да преценя как да дам гласа си само за един актьор. Hug

# 680
  • КиТ
Добро утро  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Да знаете, че заради вас щеше да ме блъсне кола снощи.
Излизам аз от лекции и реших да браузна на телефона какво сте писали, но като се зачетох и то посредата на улицата.... мани мани Crazy #Crazy #Crazy

Я и ти ли си студентка,кой курс Flutter Flutter Flutter Flutter Hug Hug Hug Hug
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И по внимателно,гледай да четеш темата в къщи,че да не стават такива сакътлъци Hug Hug Hug Hug

Плами ако днес пускаш новата тема да сложиш и анкета Hug
кмета ще я оформи Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ок,нямаш проблем Hug Hug Hug Hug Hug

Бланче,спиш мила,спиш Hug Hug Hug Hug Hug...
Сид нали е на екскурзия,та помоли някой да пусне новата тема и аз изявих желание Wink Peace
Тукмо преди да вляза щях да ви казвам да мислите анкета,а тя вече е готова  love001  love001  love001  love001(само да сложите на мястото на въпросте имената на актьорите Rolling Eyes Mr. Green)
Супер сте Hug Hug Hug Hug

# 681
Здравейте!  Hug  Hug  Hug
След малко ще се вклю4а,за да си опиша 4увствата от 13 еп.
Да ви кажа,4е Али бей ме умили с казаното"Ти не знаеш колко е красиво.Ти не знаеш как мирише там."Аз като емигрант много се трогнах от тези думи.Знам Али,знам колко е красиво и как мирише то4но сега земята на живот. Cry Като се сетя как са нацъфтяли бадемите и люляците,каква зеленина се е ширнала...

# 682
Аз съм си тука но пак ми стана мило когато Али каза - Ти не знаеш как мирише там.  Като я знам Ейшан си мисля че тя се прави пред Езел и за нея той е поредната жертва,Тефик е най-верен на Рамиз,Дженгиз си е със Сердар само  Али е сам. Confused

# 683

# 684
Добро утро Hug
Лошата новина е,че съм болна SickДобрата е,че ще поработя над 14-та серия.
Рамиз-Тунджел Куртиз
Сердар-Салих Кальон

# 685
Еееее емка,защо бе пиле шарено Cry Cry Cry Cry Cry
бързо оздравяване Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 13:55 от lacunababe

# 686
Най-лошото е,че сега не мога да викам Joy Joy Joy
Гласът ми е като на НЛО.

# 687
  • КиТ
Емили бързо оздравяване Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,къде се простуди Rolling Eyes

И не мен ми кофти,като нямам глас,а така ми се бърбори....направо умирам Mr. Green
Ама чак да викам newsm78,не се е случвало,няма на кого Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 688
За анкетата:наистина ще е добре да има повече опции за гласуване.
Тефо-Гюрай Кип.

# 689
Емка, бързо оздраване. Hug  bouquet
Разкъртваща 13 серия. Малко да си посъбера мислите и да попиша.

Общи условия

Активация на акаунт