За пролетни одежди купуваме прежди

• 77 317
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • Севлиево
Лоша работа харесах си и този модел

Нямам време за всичко, което си харесвам  #Cussing out

# 271
  • Варна
Браво на Манзелка,Додофит,Доци,Файърбърд,Вела и Стейси!!!!!!!!!!!!!!

Кабзималка,блузата е много нежна,а изработката е божествена!!!!Роклята също е много красива!!!!

# 272
момичета, да се отчета с новата си "придобивка" - не е прежда или плетка ,  а малка  и хубава принцеса...Сега съвсем няма да имам време за плетки,но от време на време ще ви "понаглеждам"

# 273
  • Севлиево
Честито tuly жива и здрава да ти е  Hug Много роклички да и изплетеш  Wink

# 274
  • Варна
Tuly, честита ти дъщеричка!! Пожелашам й много късмет в живота и много щастие, а на мама пожелавам бързо възстановяване и много да се радва на двете си слънца!

# 275
Честита дъщеричка, tuly! Да расте здрава, очарователна, обградена с много обич! passifier

Влязох да ви се оплача, че тъкмо реших по- сериозно да си хвана плетката,а си открих грешки и разплитах.Не спори и не върви.Ама няма да `и се дам!

# 276
tuly - да ти е жива и здрава "придобивката"  Laughing      bouquet   Ще дойде време пак за плетки, дано да ти е кротко бебе и да ти дава възможност да и плетеш разни красоти.

# 277
  • София
   Честита дъщеричка!  baloni

# 278
Аз пак да питам някоя от вас плете ли срещу заплащане?Харесала съм си един пуловер, но за съжаление немога да си го оплета сама. BlushИмам само снимка на пуловера, нямам описание.Ако някой се наема да ми пише на лични.knit

pavlinaj, дай снимката да видим какво си си харесала. Тук има доста майсторици, ще разгадаем и плетката, и кройката, и преждата.

Ето за това става въпрос:
http://www.album.bg/puhi79/images/22680006/

# 279
  • на Русе
Tuli, честито бебче! Да ти е живо и здраво и много да те радва! А вие много да слушате  Grinning

# 280
Тули, честита дъщеричка! Да расте кротка и послушна и да ти оставя време за любимото хоби!
Доци, и аз съм така. Трупам списъци с желания без край.

Благодаря за похвалите, момичета!

# 281
  • Стара Загора
здравейте.поздравявам всички за прекрасните плетива(не споменавам имена за да не пропусна някой)ето последното ми  плетиво и все още не е довършено,само зашито и стана голямо за 6г е Embarassedмодела е от осинката.прежда ярн арт джинс-стана ми любима
http://prikachi.com/files/1502907l.jpg
http://prikachi.com/files/1502916d.jpg

# 282
Тули, да ти е жива и здрава дъщеричката!

# 283
  • София
Тули, честита бебка! Да е здравичка и много да ви радва!   bigdance2 newsm30  bigdance2

Кабзи, в зеления топ ми останаха очите! И роклята е страхотна!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз си направих едно болеро, подобно на това на Марчелитка, от останалата Ярн Арт Джинс от пуловера на милия. Обаче пак останаха 100 грама  Joy

Разхода е 150 грама на игли 3мм и 3,5мм.

# 284
  • гр.Плевен
tuly, честита принцеса! Да ти е жива и здрава и много да ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт