За пролетни одежди купуваме прежди

• 76 198
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна

Мерси!!!!!!Аз съм от тая партия............

# 556
Steisi, много благодаря за отговора! Ще пробвам и ако нещо не ми е ясно ще ти пиша на лични, ако не е проблем  Simple Smile

Весел ден от мен!

# 557
Току-що проверих и се сваляше без проблем. Бих я качила, но не знам как.

# 558
Стейс, ето тук примерно - http://oron.com/ Избираш местонахождението на файла от твоя компютър и натискаш Upload. Изчакваш и копираш линка тук, за да се сваля от нас после.  Simple Smile

# 559
Suzdavane na kroika.rar - 2.6 Mb

Благодаря! А това така в пространството ли увисва? Как да си създам папка или директория в този сайт за качване, за да мога да слагам в нея и други неща?

# 560

Аз пък имам проблем с това - свалям, отварям: излиза на маймуница. newsm78

# 561
Амели, първо го разархивирай и тогава го отвори.

# 562

Е тоя модел ще ми разкатае майката. Неоправдано трудоемък е. Освен аз да не съм измислила най-практичния вариант за изпълнение. уфф  Confused

# 563
Въпреки, че негърка в черно е като на прасе звънче, моделът е яко убийствен! Нямам представа колко труден обаче красота майка...

# 564

около 104 квадратчета +- Wink
подкъси я малко, може и без ръкави, виж Мишел Обама
 Heart Eyes

# 565
  • Точно където трябва
Само така изглежда.  Simple Smile Като го поразгледаш се вижда, че мотива няма много пълнежи и спори като се плете.

# 566
Не е за мен, иначе щях да я направя на потник!
Не се плете на квадратчета, поне според мен. А решетката е точно най-пипкавия момент. Плета първо контур, после цветето вътре и накрая попълвам с мрежа като на ирландското кружево. Сигурно с повторение ще усъвършенствам процеса.......

# 567
Не е за мен, иначе щях да я направя на потник!
Не се плете на квадратчета, поне според мен. А решетката е точно най-пипкавия момент. Плета първо контур, после цветето вътре и накрая попълвам с мрежа като на ирландското кружево. Сигурно с повторение ще усъвършенствам процеса.......

Бих го изплела наобратно, от средата. Цвете, мрежичка и... следващия квадрат. Ама ти си знаеш Wink

Joy

# 568
О, и аз бих, де да можех. Виж в едър план елемента, който разделя ромбовете. Ето такъв е -

Ако сте срещали някакво подобно завършване на квадрати и да се плете по стандартния начин, много ще съм ви благодарна да го споделите.

Ето така ми се получава на мен.

Промених вида на мрежата, защото с моята прежда, оригиналната никак не стои добре.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 14:28 от Летящата крава

# 569
  • Севлиево
Леле Летяща хич не ти завиждам, ама голяма красота ще стане. Блазе на мацката дето ще я носи. А каква е преждата?

Общи условия

Активация на акаунт