За пролетни одежди купуваме прежди

• 76 182
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
big pufana smile3501 smile3501 smile3501 много е суперско!!! Харесва ми и модела и цвета! Със здраве да се носи!

# 601
               dodofit ,в кой парк се събирате и извини ме,но ...... може и да си писала ,ама нали съм блейка  Embarassed .....от София ли си?Защото и аз мога да се включа в компанията ви,ако ми е близо и не ме изгоните с тези болящи ръце. Sad
                big pufana ,писали сме заедно  Laughing и аз искам таковаааа и за това казвай на кой № игли плете? Станало е супер . Peace

Ами нямаме определено място. На теб къде ти е удобно? Казваш и се виждаме. Събирали сме се в Борисовата градина до езерото с лилиите, на пейките на Лятната естрада, при Баба Яга, на пейките до метрото на СУ, до и срещу Руската църква... Дано да се оправят и времето, и ръцете ти!  Heart Eyes

# 602
Гадост! Малкият е с варицела.  Sad Поне се очертава дълъг престой у дома и ще има време за плетки.

# 603
Гадост! Малкият е с варицела.  Sad Поне се очертава дълъг престой у дома и ще има време за плетки.

Всяко зло - за добро  Laughing

big pufana - много хубава жилетка е станала и с тези връзки.... ...   Peace Hug

# 604
Пуф, мнооого е яко и много хубаво ти стои. Я кажи на какъв номер и колко е разхода.

# 605
               Изтривам поста си ,защото този,предизвикал гръмването ми е изтрит и не искам да остават глупави спорове. Peace

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 11:29 от Didia

# 606
big pufanaаааа, разкош! И цвета е един път, и модела е супер и ти стои идеално! Браво!  smile3501

Аз, да се отчета - подарих шала без да плета висулки, че нямах време за тях. Mr. Green

# 607
  • Пловдив

Аз, да се отчета - подарих шала без да плета висулки, че нямах време за тях. Mr. Green
Той и така си беше добре!Приятелката ти сигурно е останала  доволна от подаръка.

Биг буфана , много хубава жилетка ,връзките с листенца на края много ми харесват.
 Днес голямо плетене - цяяял ден , но ме заболяха ръцете.

Лека вечер!!!

# 608
               viki.s , нали се сещаш ,че не е възможно да следим всички сайтове и блогове с плетива в нета! Тук сме се събрали в една добра компания и на мен ,лично,хич не ми харесват твоите неуместни обвинения!Я помисли малко дали някой иска да си присвои чужди идеи.Ако добре си прочела линка ,който пускаш става дума за СВЕТОВЕН ДЕН ЗА ПЛЕТЕНЕ НА ОТКРИТО Та ми стана интересно ТОЧНО твоите приятелки ли са  инициаторите за този ден  Mr. Green...

Не можах да прочета постинга, който е предизвикал твоя.

Всеки може да напише в гугъл "Световен ден на плетенето на открито" и да види какво се случва. Излизат доста линкове с информация и снимки.

Когато вчера писах, все още нямаше заявител от България за "Главен организатор" на събитието.

Миналата година организатори бяха Веселина от http://makarichka.blogspot.com/ и Петя от http://pletki.blogspot.com/. Веси е собственик на групата ПЛЕТЕМ ЗАЕДНО, а с Петя не съм се чувала и виждала отдавна

Надявам се viki.s да се появи да сподели своите идеи и да заяви своите права. Както и да покани своите приятелки на задружно плетене Simple Smile

Joy Има ли желаещи за среща?

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 10:25 от dodofit

# 609
  • Варна
Додо, много интересно! Дали има желаещи за Варна да плетем заедно? Само трябва да е през уикенда, че иначе съм на работа.

П.С. Пуф, жилетката ти е суперска! И тези листенца на колана са много интересни. Кога ги плетете толкова бързо тези неща?  bouquet

# 610
Додо, много интересно! Дали има желаещи за Варна да плетем заедно? Само трябва да е през уикенда, че иначе съм на работа.

Планираме морето тази година да ни е във Варна. Ще ти пиша като затръгваме към вас, ще си взема и плетка за плажа Grinning

# 611
  • Варна

Планираме морето тази година да ни е във Варна. Ще ти пиша като затръгваме към вас, ще си взема и плетка за плажа Grinning

Договорено! Ще се радвам да се запознаем.

# 612
kupih si siva pre6da   izkam da si izpleta tunika daite mi model Praynig

# 613

Момичета, хайде да се включим в Световния ден на плетенето на открито!
Да си изберем ден от 12 до 20 юни и да поплетем навън. Има достатъчно време всеки да измисли кога, къде и как. Да покани другарче и да си спретнем забава.

Хайде да забия байряка!

12 юни /събота/. Борисовата градина - пейките пред лятната естрада. 11 часа. Ще показвам трикове с вилка /или фурке/.

До тогава желаещите да се научат да плетат на вилка да си набавят подобно приспособление.

С удоволствие ще участвам и в другите организирани по повода инициативи, стига да са в удобно за мен време и място.

dodofit , възхищавам се на инициативността и импулса ти. Надявам се да се видим там.

# 614
  • Севлиево
Как ми се иска и тук да има отбор плетачки, на които не им пука да плетат навън - но няма  Sad Имам само две клиентки, които са като нас тука - плетат за удоволствие knit

Общи условия

Активация на акаунт