Estee Lauder

• 124 939
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
78 евро тук. 50 евро за 30мл

# 481
Коледните комплекти , които имам са от бутиците на Есте и са различни от другите в обичайните магазини - специално съм проверявала.
Те се дават при определена покупка, карта и точки, тоест неща, които дават право за закупуването им.
Другите комплекти са по-малки и как да кажа не така изчерпателни.Приличат си в оформление и опаковка и затова някои се заблуждават.

# 482
Това не е вярно. Peace И никога не е било вярно. Има подаръци при покупки и точки и т.н., но те не са Коледни блокбастъри. Обикновено са чанти с продукти при покупки над 220 лв и над 400 лв.

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 13:45 от bubanka

# 483
  • София

Момичета, имате ли представа колко струва 50 мл. Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher?[/color]

Ако не се лъжа, около 148-150 лв.  Peace

Такъв беше blockbuster-а на Ести тук .

Аз лично , не видях никаква разлика в сетовете между бутика и Дъглъс.  Thinking

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 21:25 от Courage

# 484
  • София
Guilty, Courage, благодаря   bouquet

# 485
Парфюмите на Ести, Клиник, Дона, Томи и Том Форд в момента са с промоция - купуваш 1 - подаряват ти втори безплатно (плащаш този с по-висока цена). Днес си купих от Сефора ДКНЙ и взех подарък за мъжът ми Томи Хилфингър  Party

# 486
Такъв беше blockbuster-а на Ести тук .
Аз лично , не видях никаква разлика в сетовете между бутика и Дъглъс.  Thinking
Да този е навсякъде. Тази година е само един. Миналата бяха повече и нямаше абсолютно никакъв интерес към тях. Оцеляха и до Януарските намаления и дори тогава не се продадоха. Продаде се само големия с четките в централния бутик. Тогава обаче цветовете не бяха толкова готини.

# 487
Коледните комплекти , които имам са от бутиците на Есте и са различни от другите в обичайните магазини - специално съм проверявала.
Те се дават при определена покупка, карта и точки, тоест неща, които дават право за закупуването им.
Другите комплекти са по-малки и как да кажа не така изчерпателни.Приличат си в оформление и опаковка и затова някои се заблуждават.

Това не е вярно.

Аз съм много щастлива, защото моята приятелка в Щатите ми е поръчала Double Wear Makeup Lesson  Heart Eyes

# 488
Има продукти на Есте, които се купуват само при определени условия, това е извечна практика на марката.
Нищо специално няма, освен карта, точки и определена сравнително висока стойност на предишни покупка.
Не става дума за подаръци, а за право на покупка .

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 13:45 от bubanka

# 489
  • София
Проверих колко е цената на серума  Blush . Ако някой се интересува - 133 лв. за 30 мл. и 191 лв. за 50 мл.

# 490
Дами, очевидно имате различна информация, което провокира спор на лична основа. Последното е излишно, защото фактите могат лесно да се проверят в съответните магазини. Моля, без спам, офтопик и обиди в темата! Благодаря предварително!

# 491
  • София
Има продукти на Есте, които се купуват само при определени условия, това е извечна практика на марката.
Нищо специално няма, освен карта, точки и определена сравнително висока стойност на предишни покупка.
На мен досега никога не са ми отказали  да ми продадат нещо.Нямам нито карта,нито точки няколко пъти за по-големички сметки са ми давали подаръчета в мини размер.

Влезнах да споделя за серума Адванс найт,доста бързо ми свърши (взех си серумчето от 30 мл)забелязах положителна промяна в лицето,кожата е добре хидратирана и тена е равен,а аз точно това целях,да подготвя кожата за зимата.Дори и козметичката последния път когато ходих забеляза че кожата ми е някак си свежа.
 Комбинирах го обаче с крема на Деклеор.

# 492
  • София
Проверих колко е цената на серума  Blush . Ако някой се интересува - 133 лв. за 30 мл. и 191 лв. за 50 мл.
  Blush  Явно друго съм гледала, извинявай.

Аз търсех информация за каква възраст е подходящ Advanced Night Repair и не намерих. Сутрин като се събудя усещам кожата си опъната (не суха).Слагам го вечер, самостоятелно върху почистена кожа.  Thinking
Може би ,защото не ползвам крем. Аз по принцип не обичам да слагам крем нощем, предпочитам да оставя кожата си на спокойствие.

# 493
На мен досега никога не са ми отказали  да ми продадат нещо.Нямам нито карта,нито точки няколко пъти за по-големички сметки са ми давали подаръчета в мини размер.

Влезнах да споделя за серума Адванс найт,доста бързо ми свърши (взех си серумчето от 30 мл)забелязах положителна промяна в лицето,кожата е добре хидратирана и тена е равен,а аз точно това целях,да подготвя кожата за зимата.Дори и козметичката последния път когато ходих забеляза че кожата ми е някак си свежа.
 Комбинирах го обаче с крема на Деклеор.

Въобще не става дума някой да ти отказва нещо, а продукти , които се предлагат за покупка само след друга покупка.
Те са обикновено по-разширени версии на някои продукти.
Този маркетингов подход, характерен за Ести е отдавна и се прилага навсякъде, дори онлайн.

# 494
Ara_bella би ли дала пример кои са тези продукти с условие?
Съвсем добронамерено питам. Досега винаги отивам и купувам каквото ми трябва. С изключение на Re Nutriv и Aerin които ги има сама в Brown Thomas, но пък аз си отворих акаунт там и поръчвам по телефона и плащам с кредитна карта и те ми изпращат всичко.

Общи условия

Активация на акаунт