Estee Lauder

• 124 709
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
  • Street of Dreams
Я Shocked Това не съм го виждала. Моля за отзиви, ако някой си го купи. Какво обещава?
Околоочния гел-крем ANR го имах в първия му вариант - с кафяво-златната капачка. Абсолютно безполезен се оказа за мен, когато свършиха 6-те му месеца срок на годност, беше използван 1/3. Околоочният ми серум и той е от "старата" формула. По-добри ли са новите?
Слава Богу, след огромно търсене, смятам че накрая намерих своя околоочен крем, но той не е за тази тема. Simple Smile

# 751
  • Belgium
Аз много харесвам новата формула на гел-крема - хем е плътен и хидратира страхотно, хем няма никакъв мазен или кир ефект. Един от топ 3 околоочни крема ми е. Другите два са един много евтин и един ужасно скъп  Mr. Green Имам варианти за всякакви финансови периоди.

Изсветляващият серум на EL им е от новата линия Brightening - този месец я промотират по света, в България сигурно ще се забави няколко седмици.

Има серум, крем и EE крем (добре дошла на новата буква от азбуката  hahaha). На мен точно ЕЕ кремът ми е най-интересен. Иначе линията обещава изравняване на тена, борба както с тъмната пигментация, така и с всякакви зачервявания и неравности в цвета.

# 752
  • Street of Dreams
Мерси, Лу! Беше ми много полезна  bouquet
И ZZ крем ще ползваме, ако искаме оранжеви бради до кръста ли какво? Joy

Мисля, че ни е време за нова тема тук - би ли се заел някой, че аз нямам талант за тези неща Mr. Green

# 753

Общи условия

Активация на акаунт