Estee Lauder

• 124 730
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Лу, вземи си проба и го пробвай непременно, защото е наистина хубав. То си е индивидуално и всеки бори различни проблеми или просто ползва за превенция, но пробите са хубаво нещо за да можеш да сравниш, особено кагато ползваш едни от най- добрите кремове, като Ла Прери и ЕЛ.

Аглаяяяяяя, браво! Ти си гордост! Heart Eyes Hug  bouquet Сигурна съм, че си била разкошна мацка!

# 721
Имах мостра на СС крема на Есте и Вчера я пробвах,на първо ползване ми хареса,изравнява тена и озарява лицето,някои може ли да сподели впечатления от по продължително ползване?

# 722
Имах мостра на СС крема на Есте и Вчера я пробвах,на първо ползване ми хареса,изравнява тена и озарява лицето,някои може ли да сподели впечатления от по продължително ползване?
Моите начални впечатления при нанасяне бяха добри - харесваше ми точно озаряването при нанасяне, което споменаваш и си мислех, че ще мога да мина само с това, но уви. След 1-2ч всичко изчезва, някак попива при мен и все едно лицето ми е голо, без никакъв продукт за тен. Определено не е моят продукт, защото не ми е комфортно да ходя само по него, а ако ще го нося под нещо друго, за мен си е доста излишен разход  Peace

# 723
  • Belgium
И моите първоначални впечатления от CC крема бяха добри, писала съм по-назад.

Но на мен ми идва една идея тъмен, нищо че се слива с кожата, личи си че имам нещо (а аз не обичам такъв ефект, ако искам да си личи, че съм изравнявала тена ще сложа фон дьо тен) и освен това цапа, което е недопустимо за такъв клас продукт.

# 724
И аз като Аглая и по впечатления на Денси се сдобих с две червила - Insolent Plum и Envious, защото не можахме да решим с консултантката кое от двете отива повече на моя тен и сини очи.

Особено сливата е страхотна! За вечерно излизане е ясно, но на мен толкова ми харесва като усещане, трайност, неотпечатване на зъби, пигментация, че си я разнасям почти всеки ден на работа, нанесена в по-лек вариант.
Благодаря за насоките, чудесни червила!  bouquet

# 725
Insolent Plum го нося често, харесвам го и го намирам за много качествено червило. Но наистина е много пигментирано и ако човек го слага, както може щедро да нанесе друг цвят червила, с това може да усети леко неудобство. Имах конференция тези дни и си сложих от него, но изглеждаше прекалено акцентирано като за такова събитие. Затова сложих върху него глос с нюд цвят и така изгледът се смекчи. Така че го нося по този начин: леко нанесено и отгоре с глос/ нюд червило. За вечер или за по-лежерно събитие - може и само с Insolent Plum. Но в работна среда задължително смесено. И в двата случая обаче червилото е прекрасно.

# 726
Благодаря момичета,явно не си струва парите.

# 727
Но на мен ми идва една идея тъмен, нищо че се слива с кожата, личи си че имам нещо (а аз не обичам такъв ефект, ако искам да си личи, че съм изравнявала тена ще сложа фон дьо тен) и освен това цапа, което е недопустимо за такъв клас продукт.

Лу, кажи ми ФДТ, СС крем, който не цапа? Аз досега не съм намерила такъв.

Това ми е едно от най-омразните неща да си видя яката оцапана от ФДТ, откачам. Но спасение няма.

Новите червила на Ести са толкова готини цветове, че аз отидох да си купя и си тръгнах Без, защото не можах да реша кои цветове ми харесват, исках поне 2, но си харесах 5. И мислих и тествах, трих, пак тествах - накрая така се оплетох, че си тръгнах.

# 728
  • Belgium
Самсара, много си права, адски трудно се намира фон дьо тен, който да не цапа.

Но аз имах един Шанел от стара серия, която за съжаление е спряна от производство, който след като попие разбира се, не цапаше. Много си го обичах.

От новите червила на Estee имам вече цели 3  Heart Eyes
А принципно адски рядко нося червила.

# 729
Червилата наистина са страхотни,аз съм много доволна от моето,хидратира чудесно,цвета е много хубав,ползвам си го постоянно и напоследък почти само него.

# 730
аз съм много доволна от него,ползвам го под фдт.

# 731
  • Велико Търново
sweety Simple Smile, ти кое червило на Ести купи?

# 732
sweety Simple Smile, ти кое червило на Ести купи?
Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick,цветът е insatiable ivory,за мен е разкошно.

# 733
Сега гледам суочове (?!  Laughing ) на червилата и не мога да си избера  Laughing

Харесват ми от всяка група поне по два цвята
Скрит текст:

Скрит текст:

Коралът ми е фаворит.

# 734
  • София
Червилата на ЕЛ и на мен ми харесват, аз имам Potent и Rebillious Rose, но при мен цветовете стоят различно от показаните.
Potent при мен не е нюд, а много светло розово.

Общи условия

Активация на акаунт