Estee Lauder

• 124 727
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • sofia
   HugБлагодаря, Лу - ще пробвам утре.

# 706
Лу  Hug
Ако имам път към бутик на ЕЛ ще намина да видя дали предлагат такъв сет със светъл коректор, лайт-медиум ще ми е тъмен.

# 707
  • Бургас
Беличка съм и въпреки всичко не ми е тъмен коректора , но ще ми е интересно ако го има  в по- светлия вариант .

# 708
Лу, не виждам снимката на околоочния, може ли линк Simple Smile?

Какво ти харесва в него?
Аз съм вече в истерия  Wink да си търся околоочен крем, каквото и да тествам не ми допада.

Може ли да ми кажете каква е цената на Advanced Night Repair в БГ?

# 709
  • Бургас
Околоочния е Revitalizing Supreme- global anti- aging eye balm for all skintypes
http://www.esteelauder.co.uk/product/685/24480/Product-Catalog/S … e-Balm/index.tmpl

# 710

Благодаря  Peace

# 711

Какво ти харесва в него?
Аз съм вече в истерия  Wink да си търся околоочен крем, каквото и да тествам не ми допада.

Ще ти предложа на пробваш околоочния крем на Шанел Sublimage.
http://www.pinksith.com/2011/10/chanel-sublimage-eye-review.html

# 712

Какво ти харесва в него?

серумът май беше около 150 лв за 30 мл и 215 лв за 50 мл

# 713

189lv

# 714
  • Street of Dreams
Тъкмо се мацам с коректора и гледам, че обсъждате. И аз се минах с медиум, а съм доста бяла. Но всъщност като се разнесе, стои съвсем естествено, поне при мен.  Peace

Скрит текст:

Комплектът и тук го има, 9,99 евро.

И аз не съм намерила още УОУ околоочния крем/серум, но търсенето продължава. Crazy

# 715
Ще ти предложа на пробваш околоочния крем на Шанел Sublimage.
http://www.pinksith.com/2011/10/chanel-sublimage-eye-review.html

Признавам те, много си добра  Hug

Тук в най -известния им и добър козметичен магазин - KICKS, когато попитах за най-добрия околоочен крем ми предложиха точно този на Шанел. Следващият ще е този  Peace И на Ести ще го тествам.

Благодаря за цената на серума момичета  Hug
Тъй като тук всичко е двойно, че и тройно по-скъпо се чудех от къде да си го закупя. Изненадващо за мен обаче тук 50 мл.Advanced Night repair излиза 125 лв.

# 716
Момичета дайте мнение за тази основа ?

# 717
Благодаря ти! Heart Eyes Hug  bouquet
Този крем на Шанел е просто чудо и само супер високата му цена ме спира да го препоръчвам. Много е икономичен и прави наистина чудеса. Аз нямам проблеми с околоочния пу- пу, на има хора около мен, които са като след пластики с редовно използване на крема. Доста по-добър е от околоочния на Ла Прери, който ми идва много по- тежък. Него го ползвам и добре се справя около уста.

# 718
  • Belgium
Дени, кажи още няколко думи за Шанела, че ми стана любопитно  Laughing

Не че не съм си пре-доволна от околоочните на Ла Прери и Ести, но все се оглеждам и за нещо ново  Laughing

# 719
Денси, аз разходих навън новото червило Insolent Plum!  Simple Smile
Имах лилаво по дрехите, така че си дойде на място и не стоеше прекалено. Много е пигментирано и сложих малко - но пак беше достатъчно, за да направи устните ми основен акцент. Понеже сложих пестеливо, малко сухо ми се стори и отгоре добавих глос - но цветът се запази - хубав, ярък, забележителен.

Много ми хареса, че издържа 6 часа.

Благодаря ти за препоръката отново!   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт