Estee Lauder

• 124 729
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • Belgium
Веси, околоочният е много добър, според мен няма да останеш разочарована.

С текстура като суфле е  Heart Eyes

Тук даваха тестери на CC крема без проблем, аз в началото го харесвах, но според мен е прекалено плътен за идващия летен сезон.

# 691
  • Бургас
Мерси Лу  Hug . Нямам търпение да да го почна, обаче , търпеливо си изчаквам да приключа сегашния крем, за да мога да добия точно впечатления .
На мен ми казаха, че сс крема е за лятото и е с най- лекото покритие . Но на мен ми се струва че ще ми омазнява Т-зоната . Не ми е болка той, просто любопитство .
В момента пробвам на Герлен бб крема аква+серум, макар и трудно да го разнасям определено ми харесва. Хидратира наистина няма опъване на бузите .

# 692
  • Belgium

В момента пробвам на Герлен бб крема аква+серум, макар и трудно да го разнасям определено ми харесва. Хидратира наистина няма опъване на бузите .

Нали?  Laughing

ББ крема на Герлен си заслужава инвестицията, ако човек е фен на този вид кремове.
CC кремът на Estee със сигурност ще омазнява Т-зоната, а и друг минус му е, че цапа повечко, което за крем от такъв висок клас не е ок според мен.

# 693
  • Варна
Лу, Веси, за кой околоочен говорите, че се оглеждам за нов? Simple Smile

# 694
  • Belgium
Маришка, за този:
Имай предвид, че продаваха мини от него (5мл)+мини коректор в сет за 25 лв.
Много е удобен, ако искаш да го тестваш първо  Laughing

# 695
  • Бургас
Същият крем. Точно сета взех, за да видя за какво става дума. Иначе коректора го пробвах вече и ми харесва, принципно рядко ползвам, но този е доста плътен . Но пак ми идва тежичък за околоочната зона, под него си иска хубав даже за мен тежък крем.
Точно този бб на Герлен наистина си заслужава е дали точно 128лв не мога да кажа с точност, но е много хубав . Само че при мен върши такава работа и фдт с хидратиращи съставки .

# 696
  • Варна
А, мерси, утре имам път към мола и ще го взема. Аз с тия 5 мл ще изкарам месец сигурно, че и повече. Идеално за проба Simple Smile

# 697
  • Бургас
Да , икономичен е Wink

# 698
Кой е бб крема на Герлен? Този ли е?
http://www.feelunique.com/p/GUERLAIN-Lingerie-De-Peau-BB-Cream-40ml

Не мога да видя снимката, а съм любопитна за кой коректор става дума  Sad

# 699
  • Belgium
Не, ето този е ББ крема на Герлен:

Скрит текст:

А за кой коректор си любопитна?

# 700
Не, ето този е ББ крема на Герлен:

Скрит текст:

А за кой коректор си любопитна?
За сета на Ести крем 5мл + коректор.

# 701
  • Belgium
Сетчето няма снимка из нета не знам защо  Thinking

Иначе коректора е Double Wear SPF 10, като цвят 02 Light Medium
Грамаж: 1.9 мл

# 702
Аз взех мостри на СС крема и матиращата им база когато купувах червилото,още не съм ги пробвала но консултантката каза че СС крема бил много добър,пък ще видим.

# 703
  • sofia
Да, добър. Купих СС superdefence , много бързах, бях с детето и консултантката ме убеди че е ойлфри, с хиалуронова киселина и т.н. и днес си блестя като никога, а и цвета ми е тъмен. За суха кожа ще е супер, но на мен не ми пасва.

Не знам дали да се пробвам да ми го сменят,  защото е разпечатана опаковката?

# 704
  • Belgium
Да, както писах CC кремът си е с по-тежка консистенция.

allba_a, пробвай да го смениш, нищо не губиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт