Estee Lauder

• 124 746
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
От Адванса аз съм много доволна.Ползвах го преди година през зимния сезон и наистина кожата ми беше чудесно хидратирана,свежа и подхранена.Единственият минус е че изхабих опаковката за отрицателно време,доста неикономичен продукт,но пък хубав.

# 676
  • Street of Dreams
В нашият Douglas бяха сложени до самия стелаж на Estee Lauder ама леко в ъгъла скрити и ако не беше една жена дошла да пита за мостри и да й ги предложат хич нямаше и да видя какво има. Но при нас бяха два сета. Дали нови или стари нямам си на идея, по принцип самия щанд при нас има запуснат вид и все го пропускам .

В кой Дъглас пазаруваш?

Бъбъл, имам 30 мл опаковка от януари и съм едва на половина. Използвам по 5 капки на ден и са ми достатъчни, рядко ползвам други серуми.

Имам проба от СС крема, крайно неподходящ за мен, енормно ми омазни кожата.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 15:51 от OnDiNe_

# 677
  • София
OnDiNe,моята кожа направо го пие.Не помня по колко капки слагах.Но за един месец го изразходих.

# 678
  • Бургас
В Бургас имаме само един Дъглас  Peace и съответно от него .

# 679
Полвали ли сте серума за очи Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex или
Advanced Night Repair Eye Serum Infusion .Каква е разликата и забелязвате ли резултат?

# 680
  • Street of Dreams
Аз съм със Serum Infusion, като използвам различни кремове (Ив Роше, Шисейдо и Ла Прери). Трудно ми е да дам отзив, тъй като състоянието на околоочния ми контур зависи от сън, работа, грим. Тоест всеки ден изглеждам различно. Не виждам голям ефект от серума.
Скрит текст:
Честно казано, при мен най-голям ефект имаше, когато използвах Дей Уеър около очите (дори да не е предназначен за там) - за две седмици изчезнаха зачервяванията във външните ъгли и повечето "фини линии". Странно, но факт  Mr. Green

# 681
Кое от новите червила е potent,виждам че е едно от наи търсените,може ли да ми го покажете,не го намирам в нета?

# 682
# 683
Elle-même,благодаря Peace

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 12:34 от sweety :)

# 684
  • Бургас
Не знаех , че Потент е най- търсенето червило, ако е такова де. Обаче както го е показала темпи седи розово, обаче при мен е коралов нюд , розово не избива.

# 685
Не знаех , че Потент е най- търсенето червило, ако е такова де. Обаче както го е показала темпи седи розово, обаче при мен е коралов нюд , розово не избива.
В темата за МАК някои спомена че е едно от наи търсените и свършвало доста бързо PeaceИначе като го пробвах,поне на тяхната светлина в бутика и на мен ми стоеше розово,не се харесах с него.

# 686
Да наистина е едно от най-продаваните. Peace И при мен е коралов нюд.

# 687
В темата за МАК някои спомена че е едно от наи търсените и свършвало доста бързо PeaceИначе като го пробвах,поне на тяхната светлина в бутика и на мен ми стоеше розово,не се харесах с него.

И аз не се харесах с него изобщо. Другите цветове са по-интересни, но при мен се повтарят с червила на МАК, които имам, затова се отказах.

# 688
коралово  newsm78 За мен е едно прекрасно телесно, както аз му казвам, розово. Пасна ми идеално. В Дъглас днес казаха, че от него имат най-много продадени бройки  Peace Мисля да го взема по-натам, не нося много червила, а сега имам подобен цвят на Кларинс за изхабяване.
Взех си ББ крема обаче и ми дадоха една торба мостри към него  Party

# 689
  • Бургас
Може би е най- продавано заради престоящия сезон . Днес пак съм с него и определено му куца качеството, не се маже като другото червило което имам. Държи се като някой други нюдове които съм пробвала и имала, едни като на парцали се мажат или така стават след като се сложат на устните. Ей не ми дават за вкъщи да пробвам СС крема и това си е, все на ръката. Тъмен ми се вижда дори и след като го разнеса хубаво, ама кожата на ръцете ми няма нищо общо с на лицето.
Исках още на 8- март да пробвам някои неща на Ести, че освен idealist even skintone illuminator  , друго не съм ползвала от бяла им козметика . Предстои ми да почна околоочен крем.

Общи условия

Активация на акаунт