Estee Lauder

• 124 884
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Бялата серия е чудесна! От много време я използвам и мисля и занапред да го правя... хихи, все пак трябва да съм хубава!  Grinning

На тази ли и казваш бялата?
http://www.esteelauder.com/products/mpp/regimen.tmpl?CATEGORY_ID=CAT8389

а за каква възраст я дават?

# 541
има ли я вече пролетната палитра в България, знаете ли?

# 542
  • Torino,IT
Едвам намерих темата.
Искам да споделя мнение за една много успешна за мен комбинация от крема Time zone нанесен вечер над серума advance night repair и сутрин над зеления идеалист за порите.
Става дума за дневния Time zone, тъй като в момента нямам нощен крем и засега действам с него.
Резултатът е гладка и с равномерен тен кожа. От.една седмица действам по тази схема и съм.супер доволна.
Споделете от какво сте доволни от бялата козметика на Ел.

# 543
При мен го има кир ефекта newsm78

# 544
  • Torino,IT
Получаваше ми се кир ефект когато зимата комбинирах Advanced night repair с един нощен крем на Нукс,но сега няма и помен от него.

# 545
На мен от нощния и лилавата серия....

# 546
Бихте ли споделили отзиви за Invisible Powder Make-up? По-различна ли е от обичайните пудри? Каква покривност има? Мазно ли стои? Слива ли се с тена? Има ли кир ефект? Може ли да се слага само върху крем, а не върху фдт и да има добра покривност? И накрая- заслужава ли си този продукт не малкото пари, които струва? Благодаря предварително  bouquet

# 547
  • Varna
Здрвейте, момичета Simple Smile Бих искала да се обърна към вас за съвет - на 27 години съм и искам да започна с по-сериозна грижа за кожата на лицето си, защото особено откакто съм мама кожата ми изглежда доста повяхнала.  До момента не съм отделяла толкова сериозни суми за тази цел и не ми се иска да стрелям на посоки, а резултатът да не е задоволителен. Според вас каква комбинация от продукти е добре да си взема на марката? Имам възможност да отделя не повече от 300лв, ще се пазарува от Щатите. ГЛедах в сайта им, но не видях възрастови ориентири, т.е. не ми е ясен интензитета, с който действат продуктите. От видяното ми се струва, че може би Advanced Night Repair - серумът ще е подходящ. Вие какво ще ме посъветвате? Благодаря Simple Smile

# 548
  • София
Здрвейте, момичета Simple Smile Бих искала да се обърна към вас за съвет - на 27 години съм и искам да започна с по-сериозна грижа за кожата на лицето си, защото особено откакто съм мама кожата ми изглежда доста повяхнала.  До момента не съм отделяла толкова сериозни суми за тази цел и не ми се иска да стрелям на посоки, а резултатът да не е задоволителен. Според вас каква комбинация от продукти е добре да си взема на марката? Имам възможност да отделя не повече от 300лв, ще се пазарува от Щатите. ГЛедах в сайта им, но не видях възрастови ориентири, т.е. не ми е ясен интензитета, с който действат продуктите. От видяното ми се струва, че може би Advanced Night Repair - серумът ще е подходящ. Вие какво ще ме посъветвате? Благодаря Simple Smile
Няма възрастови ориентири, защото няма козметика в луксозния  клас, която да таргетира възраст, вместо нужди. Възрастовият подход не правилен, защото хронологичното стареене не е равно на биологичното. ANR е подходящ- хидратация, превенция, възстановяване, компенсира липсата на сън. Кремът, който може да погледнеш е Revitilizing Supreme- цялостна грижа за лицето, създаден за европейките, които търсят мултифункционални кремове. Справя се с началните признаци на стареене- дехидратация, вял тен, фини линии, загуба на еластичност. Подхранва,  хидратира, омекотява, освежава. не съдържа мазнини и въпреки това предпазва от сухота и белене на кожата през зимата. Текстурата е лека, гъст гел-крем, който се топи в кожата. При нанасянето изглажда кожата подобно на  база за грим. Лично за мен, това е кремът, който най-много ми хареса от ЕЛ. Peace

# 549
  • Varna
Много ти благодаря  Hug

# 550
  • Пловдив
Имам някакъв спомен от миналата година, че 2-3 дни имаше 20% намаление на козметиката на Клиник и Есте Лодер. Някой чувал ли е нещо по въпроса за тази година? Наумила съм да си взема някои нещица на Есте Лодер и ако мога да ги взема с отстъпка, още по-добре!

# 551
  • sofia
Аз отивам до МОЛ-а да взема мостра на Revitilizing Supreme околоочен, ще докладвам и ще питам за намаление!

# 552
  • Street of Dreams
Revitаlizing Supreme подейства на моята нормална до смесена кожа ужасно - дойде ми тежък, почти в буквалния смисъл. В магазина ми казаха, че е "твърде обогатен" за дами под 30, та дори под 40 години.

Взех си новият серум Adwanced Night Repair, заедно с околоочния такъв (в шишенцето с помпичката). Не знам дали на мен ми се струва, но УАУ ефектът от предишния серум просто го няма. Или са развалили формулата, или кожата ми се е наситила на действащите съставки и вече не се влияе така екстремно. Някой с подобни наблюдения?  Rolling Eyes Използвах предния с огромно удоволствие, най-добрият ми козметичен продукт на всички времена, с мигновен, преобразяващ ефект! Heart Eyes

# 553
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Здрвейте, момичета Simple Smile Бих искала да се обърна към вас за съвет - на 27 години съм и искам да започна с по-сериозна грижа за кожата на лицето си.

За годините ти,серии Nutritious (подхранва максимално кожата,хидратира,озарява) или Daywear(овлажнява,регенерира кожата,SPF,атакува при поява на първи бръчки).Серум - според зависи от състоянието на кожата ти,всички са им добри.
Revitalizing,Time zone,Renutriv - не ти вършат работа засега.

Имам серума с помпичката,но не съм впечатлена.Моят е този http://coquelicotta.com/?p=2666

# 554
Аз съм с обновения серум и съм сравнително доволна (в комбинация с други продукти). Не знам кой какъв ефект очаква от него, но при мен е следното: виждам разлика в нивото на хидратация със и без него под овлажняващия крем вечер. Също като че ли поизбистря тена и сутрин се събуждам с по-спокойна кожа и ако има някакви несъвършенства, минават по-бързо. 
И аз съм в тази възрастова група. Ползвала съм Daywear и не останах очарована въобще. Нищо особено не направи с моята кожа, особено за тази си цена се държа точно като крем от 20-30лв от аптеката и няма да повторя Peace

Общи условия

Активация на акаунт