Estee Lauder

• 124 814
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • sofia
Подкрепям Алиена

# 571
Благодаря. Значи слагам на цялото лице преди крема, предполагам изчаквам малко, крем и след това грим Simple Smile

# 572
Пробвай го някой ден под дневния, когато нямаш излизане и грим. Пробвай го и под нощния крем.

# 573
От около 10тина дни го използвам като серум под дневния крем. Отличен е според мен. Под нощен не съм пробвала  Thinking

# 574
  • Бургас
Момичета от години ползвам фон дьо тен Дабъл уеар но нали спряха някой цветове за нещастие и моя

Fresco 01    2n2  ако някой го е ползвал може ли да ми даде съвет за цвят който се припокрива

Peace

# 575
И под дневен, и под нощен крем слагам Идеалист; понякога и под друг серум. За мен вече е незаменим. Една-две седмици реших да не ползвам Идеалист и кожата ми се влоши, някаква пъпка ми излезе, нещо, което с Идеалиста не се беше случвало, защото той предотвратява излишното омазняване. Лошото е, че не се постига дълготраен ефект без него; трябва постоянно да се ползва.

# 576
Един въпрос малко встрани от темата. Защо в продавалника има толкова много тестери на Ести Лаудер и то големи по 7мл? В магазина като си поисках и ми дадоха едно малко тестерче от 1,5мл с което не можах да преценя кремчето и реших да потърся в продавалника за още една мостра и останах ей така  Shocked.

Изключително съм впечатлена от

Особенно от вторият  Heart Eyes. Идеалиста ми лъсва на Т зоната, но и него си поръчах и ги чакам с нетърпение.

# 577
Един въпрос малко встрани от темата. Защо в продавалника има толкова много тестери на Ести Лаудер и то големи по 7мл? В магазина като си поисках и ми дадоха едно малко тестерче от 1,5мл с което не можах да преценя кремчето и реших да потърся в продавалника за още една мостра и останах ей така  Shocked.

Изключително съм впечатлена от

Особенно от вторият  Heart Eyes. Идеалиста ми лъсва на Т зоната, но и него си поръчах и ги чакам с нетърпение.
В Дъглас Варна като си поисках мостра на Идеалиста, ми дадоха мини шишенце от 7мл. Доволна съм, защото го ползвам вече доста време и определено получих реална  представа от продукта. Сериозно обмислям покупка. На нощният серум обаче нямаха, та ходих в БЗ и там ми дадоха такова малко саше ot 1,5 ml,  не знам  обаче дали ще мога и от него да добия добра представа, още не съм го пробвала. Та мисълта ми е - на Идеалиста има големи мостри (ако не са им изчерпани) - искай си! ОТ къде на къде ще даваш пари в продавалника за нещо, което е безплатно!? Peace

# 578
tochica11, съгласна съм с това което си написала. Аз си поисках и те ми дадоха, просто е много малко за да съм напълно сигурна, че този крем, ще си струва парите. Наистина ми е неудобно да си поискам нов тестер  Embarassed. Явно тези тестери в продавалника са от момичетата, които работят там  Peace.

# 579
tochica11, съгласна съм с това което си написала. Аз си поисках и те ми дадоха, просто е много малко за да съм напълно сигурна, че този крем, ще си струва парите. Наистина ми е неудобно да си поискам нов тестер  Embarassed. Явно тези тестери в продавалника са от момичетата, които работят там  Peace.
Хаха Simple Smile Доста напредничаво от тяхна страна, ако е истина  Close Не мисля, че трябва да ти е неудобно. Не са техни лични, че да си ги крият. Нали ще се върнеш след 2 седмици и ще го купиш, а те ще спечелят от таргета си  Thinking Това с мострите и тестерите у нас много мъчно се получава. Ама изместих май темата. Извинявам се  Peace

# 580
  • Street of Dreams
Скрит текст:
В България това наистина е трудно първо защото на някой му се вижда тежко да дава нещо безплатно, второ защото ги има така наречените "ловки на тестери:, които обикалят от парфюмерия на парфюмерия да си събират тестери и да спестят някой лев, опитвайки това-онова. Че от един тестер не се разбира много за продукта е факт, но аз без тест повече крем не купувам, откакто купих 2-3 неподходящи за мен. Не съм богата, но дори и да бях, пак нямаше да ми е приятно да съм избрала грешния продукт и да ми стои в някое чекмедже, докато намеря на кого да го подаря. Тук, където живея, тестери ти дават, когато имат и видят интерес, а на някои щандове се намират отгоре, свободно да си вземеш (днес си взех да пробвам Келвин Клайн фдт). 7 мл обаче - забравете. Тези големте най-вече са подаръци към покупки онлайн, за лоялни клиенти или привличане на клиенти.
Виждала съм в продавалника бизнеса на въпросната варненка ли беше - и на мен ми е съмнителна. Аз лично един лев не бих й дала, но за който няма друга възможност - не знам...
Скрит текст:
В чекмеджето на тоалетката ми е пълно с мостри, дадени ми с покупки, които не ползвам. Предпочитам да ползвам един и същ продукт, давайки му шанс, отколкото да мажа всеки ден нещо различно на кожата си или да пръскам дрехите си.

# 581
Ще се опитам да обясня защо тестерите в Продавалника са с ниска цена.  Цената е толкова ниска, защото продавачите в Продавалник взимат лотове - т.е. или 50 броя от даден артикул, или лот с по 5 артикула във всеки и ги разкомплектоват, продавайки ги поотделно. Трябва да знаете, че тези продукти са с отстранена картонена опаковка. Не мисля, че някой от консултантите от БЗ или Дъглас биха предлагали нещо, нали не работят сами, ако всички свиват мостри, би се разбрало.. Peace

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 15:24 от elian

# 582
Тези по 7 и 15 мл са подаръци към покупка или от подаръчните комплекти около Коледа. Аз съм взимала от Продавалник веднъж, редовни си бяха.
elian, от къде ги взимат тези лотове?

# 583
Специално момичето, от което аз купувам, ги внася не от Европа, а от Щатите.
Всички продукти са регламентиран внос с гарантиран произход, документално заверени в министерството на здравеопазването и с приравнено ИСО. Не правя реклама и повече няма да пиша за моите покупки. Ако се интересувате - на лични Peace

# 584
  • Street of Dreams
Аз нямах предвид, че продуктите са нередовни или неоригинални.  Peace Просто мострите са си мостри, подаръците - подаръци. От Ести не са предназначени за продажба и се дразня, когато някой се опитва да прави пари от това. Не казвам, че момичетата от продавалник не са платили за тях, но някъде е тръгнало. Мои си принципи и виждания, както казах - ако нямах друга възможност, може би и аз щях да платя за проба. Може би. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт