Unutulmaz (Незабравима) - тема 25

• 33 043
  • 718
  •   1
Отговори
# 300
Леле, познала съм и за Толга !
Това е невероятно ! Предположих, че най-близо е до риби.
Вярно за гороят му, не за него, но значи и той играе като зодията си.
Не, този филм наистина е някаква магия, вълшебство !

# 301
По отношение на Феяз.

Мисля,че той няма нищо общо със смърта на Осман и семейството му.По скоро е имало трето лице намесено в случая.Човек,който е наел капитана да извърши това. Някой, който е искал да навреди на Феяз ,като го натопи за смъртта на съдружника му ,или пък е престъпление от ревност.Но съм сигурна ,че Феяз  не е замесен. Ако си спомняте Феяз каза на Харун ,че капитана бил един обикновен престъпник.

# 302
bganio, по повод моят семеен статус тази вечер, искам да те питам ти към кого от форумките се обърна когато съпругата ти беше в командировка по-рано? Не за друго, просто да се ориентирам в ситуацията, затова питам. Нали и аз тази вечер съм така!  Thinking
Ами тогава верно същия въпрос ми зададоха и аз сега само го повторих. Аз тогава ясно кой съм имал превид на първо място, но Истанбул далече, снимки 5 дни в седмицата, а междувременно  много симпатични форумки се появиха. Та с две думи, който реши да заповяда.
А аз ще празнувам тази вечер!  Tada Харунски има повод - помъдрява с една година. Ще пия едно в негова чест!  newsm24 Пък после ще го извикам в сънищата си и ще продължим по същество! luvbed

# 303
Но каза и това на въпроса на Харун има ли нещо общо с това убийство - следствието не доказа нищо.
Не каза - Невинен съм, сине. Нямам нищо общо с това.
Много странно ми се стори.
Не отговори директно на поставения въпрос.
Но възможно е просто сценаристите така да са го написали.
Бих се радвала, ако Феяз е чист човек, защото децата му няма да плащат за грешките му.

# 304
Здравейте сладурки и сладурковци рядко пиша, но чета всичко. Сега влизах във фейсбук във фен клуба на Серхан и пише че е роден на 27 Април 1972 г.

# 305
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА СЕРХАН ЯВАШ!Мъж с невероятно обаяние,страхотен артист!Пожелавам му да бъде здрав и да ни радва по-често с присъствието си в интересни филми и сериали.  

# 306
По едно време и аз си мислех, че е замесен ,ама той нали няколко пъти ходи да говори с капитана и тогава ми се стори ,че той нищо не знае за случая. Даже му каза нещо от рода "Ти нали каза ,че си единствения отселял,че едва си се спасил"

# 307
Но каза и това на въпроса на Харун има ли нещо общо с това убийство - следствието не доказа нищо.
Не каза - Невинен съм, сине. Нямам нищо общо с това.
Много странно ми се стори.
Не отговори директно на поставения въпрос.
Но възможно е просто сценаристите така да са го написали.
Бих се радвала, ако Феяз е чист човек, защото децата му няма да плащат за грешките му.
Аз пък искам той да се окаже виновен, за да понесе той самия последствията, а не да плащат децата му!

# 308
Здравейте сладурки и сладурковци рядко пиша, но чета всичко. Сега влизах във фейсбук във фен клуба на Серхан и пише че е роден на 27 Април 1972 г.

Нещо са се объркали в този фен клуб. Когато гласуваш за Серхан
http://www.whopopular.com/Serhan-Yavas
ще прочетеш коя дата е публикувана като рожденна - днешната 27 март 1972 г.  Да е здрав и щастлив!

# 309
Ако Феяз е невинен,Бату може би ще се разкае за стореното от него ,ще се извини на Харун и семейството му.Така може и връзката му с Ниса да просъществува . Но ако Феяз е замесен в случая, това означава край на любовта  му с Ниса.Всъщност аз не мога да разбера той обича ли я изобщо.????

# 310
  • Sofia, Bulgaria
Ако Феяз е невинен,Бату може би ще се разкае за стореното от него ,ще се извини на Харун и семейството му.Така може и връзката му с Ниса да просъществува . Но ако Феяз е замесен в случая, това означава край на любовта  му с Ниса.Всъщност аз не мога да разбера той обича ли я изобщо.????
За мен Бату е най-мистичния образ в сериала,гледаш един такъв артистичен,свободна птица,много е разкрепостен,а в същото време невероятно жесток,съдистичен,после любвеобилен,разкайващ се-или играе голяма игра или просто не е с всичкия си,за мен е пълна загадка!

# 311
А как мислиш обича ли Ниса???

# 312
  • Sofia, Bulgaria
Ееее аз не виждам ,ако се разбере,а това неминуемо ще стане ,кой може да прости на човек извършил подобни престъпления ,особено ако са невинни ,каквито Бату извърши .Първо Харун никога не би му простил,заради Еда ,после и Ниса едва ли е толкова над тези неща!За мен Бату го чакат дълги години в панделата на топло-той и Бурак избиха и раниха толкова невинни хора,че няма как да им се размине!

# 313
Срещата на Тюркян и Харун

Тюркян не можеше да се примири,
двете й дъщери силно страдаха,
и Еда и Мелда бяха нещастни
и двете различно се погубваха
по свой начин, но се погубваха.
За всичките техни страдания,
Тюркян обвиняваше Харун,
той най безотговорно без срам,
без да се замисли погуби и двете.
Ето защо тяхната майката реши,
трябва от него бързо да ги защити.
обади се Тюркян  по телефона
и среща на Харун определи.
Харун прие срещата и отиде,
мислеше си,че за раздялата му
с Мелда двамата ще разговарят
и много силно се изненада,
че Тюркян много настояваше,
за Еда да се разберат двамата.
Харун макар и много смутен
като всеки достоен човек,
ясно обясни колко истински
и силно се обичат  той и Еда
и че скоро ще се оженят те.
Не прие обяснението му тя,
Еда вече е омъжена за Толга.
И за това тя искаше от него
само едно единствено нещо,
да стои далеч и от двете.
Тя отправи тежки обвинения,
че той е потъпкал без срам
честта и достойнството
на тяхното семейство,
Честта и достойнството
е всичко,за което живеят
и той не може да ги купи
дори и с много,много пари.
Затова ако още веднъж
ги види заедно с Еда,
лично тя ще я унищожи.

# 314
Бату ще се самоубие, няма да гние в затвора, Бурак е за там.

Общи условия

Активация на акаунт