Звездни компромати- 61 част

• 80 864
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Златка с хиалурон няма да има кой знае колко разлика. Ще има само първите дни, докато има и оток. Пък и след няколко месеца, организма ще го е усвоил напълно.

Пребитата Катрин Confused

Мария в журито на "Топ прически",

# 151
Аз съм се заблудила, че Рики Мартин беше признал официално, че е гей, още като се снабди с близнаците от сурогатна майка. Сигурна бях, че се  знаеше, но явно съм грешала. Та, сега не съм изненадана, т.е. пак съм изненадана, че чак сега го признава.

# 152
  • София
Оф, това за Рики Мартин си беше публична тайна. Както и за Джордж Майкъл.
Да не би Рики да е споделил съкровената си тайна, защото възнамерява да се омъжва  newsm78

Синди Крауфорд за руския Harper's Bazaar страхотна  Heart Eyes
Джесика Симпсън
Лейди ГаГа какво ли не си причинява тази жена за едната слава (не й отричам таланта, фенка съм й)...
Никол Шерцингер

# 153
# 154
Много се извинявам, ако сте споменали тази ( клюка) новина, но Джордж Клуни е поискал 6 месеца независимост от Елизабета Каналис, искал почивка да си подреди мислите. Това било като реакция към непоносимостта на Елизабетта към неговата зависимост към онлайн покер-а, с който се забавлявал с дни ( заедно с Мат Деймън и Брад Пит(май, третия не го помня мн.))
Джордж е следващия Рики Мартин, според мен.
Но край с кариерата му, ако го направи ( да си спомним Джордж М, Елтън Джон и пр.)

# 155
# 156
Ето един компромат, развалил нечии планове - http://lifestyle.ibox.bg/news/id_2092290606

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 00:54 от DiDika

# 157
аз имам чувството, че  сами си ги пускат тия клипчета ...

# 158
Но край с кариерата му, ако го направи ( да си спомним Джордж М, Елтън Джон и пр.)

Не може да ти се отрече, че имаш богата фантазия  Laughing

# 159
Като се загледам в някои снимки на Мис, намирам прилика с Джери Хол, която пък е смятана за велик модел. Thinking
Остава успокоението, че приликата сега, ще доведе и до прилика след време. Mr. Green

# 160
# 161
Ох, чорапките на Риана са просто покъртителни Laughing

# 162
Снимки от събитието "Секс бомба на годината":
Мария Тя е спечелила главната награда. ooooh! Навсякъде пише ,че Мария надвила Николета.Явно работата е, че Мария иска да "триумфира" над Николета като по-секси.
Елена Пари … 77;на
Елена
Галена,Еле … 88;ия
Галена
Лиляна
Благой и Зл … 90;ка

Тези награди вероятно са измислени ,за да се повдигне самочувствието на по-грозните ,но суетни чалгаджийки и реалити "звезди"...

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 13:33 от chudo

# 163
Ето един компромат, развалил нечии планове - http://lifestyle.ibox.bg/news/id_2092290606

Това е толкова старо видео има го от сумати време, немога да разбера как пишат някакви неща, все едно ей сега се е появило... просто те сега са разбрали, че го има  Crossing Arms

# 164

Не може да ти се отрече, че имаш богата фантазия  Laughing
Не е богато въображение,в Италия това си се говори най свободно.Мъжа ми ми е казвал ,че в едно от неговите любими предавания редовно го разискват този въпрос и открито си се говори ,че Клуни е гей,според тях в Холивуд на всички е известен този факт.А що се отнася до Елизабета ,пак в Италия се гвори ,че тя си пада по надарени чернокожи мъже,и е просто поредният параван за Клуни ,за това на Оскарите са обявили Клуни и придружителка,т.е. хората си знаят ,че Клуни си е гей,но явно има добри пи ари който плащат за да може да живее мита за мачото Клуни

Общи условия

Активация на акаунт