Звездни компромати- 61 част

• 80 819
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ЗлаВещица, права си  Peace
Но тъй като доста се пише за капризите на "звездното" дете Сури, затова и коментарите за него са по-различни  Wink Всъщност всички знаем, че родителите са главните виновници. Не в частност, а по принцип (да не вземе някой да си помисли, че съм тръгнала да обяснявам на Кейти и Том как да си възпитават отрочето  Grinning).

# 241
# 242
# 243
  • В страната на бурите
Аксиния с къса коса, с руса коса и с дълга прическа - промените й във времето от Music Idol до сега - на мен ми харесва най-много с къса коса! Само да не правеше тази физиономия с устните.

http://www.arenabeauty.com/звезден-имидж/трансформации/1/792/Акс … ондинка-и-обратно

# 244
# 245
  • O.A.E./ Пазарджик
Е, има и достатъчно снимки където върви. Така че не можем да си правим изводи, че само я носят, просто ги хващат и в такива моменти. На всеки се случва да си носи детето.
Peace Истината е, че не са "всеки". И мен да ме заобикалят  агресивни папараци, щракащи снимки на сантиметри от детето ми и аз ще го нося непрекъснато. Това е жест на майчина защита, не на лигавене.

# 246
  • O.A.E./ Пазарджик
една изненадваща раздяла http://x17online.com/celebrities/jim_carrey/jim_carrey_and_jenny … ship-04062010.php

# 247
# 248
Анджелина какво е правила там, при тези баби? Снимката е адски мила, наистина!

# 249
Посетили са лагер на бежанци, срещали  се с  хора останали без домове след военните конфликти в Босна.

# 250
Заприлича ми на България и за малко щях да попитам, кога Анджелина и Брад са били в България  hahaha

# 251
  • София
Страхотни са тия снимки на Бранджелина, толкова готини и нормални изглеждат, а това тоооолкова да прилича на БГ, че още по-драго ми стана Grinning

# 252
  • София
Харесвам я тази жена! Има голямо сърце!

# 253
  • Балчик
Анджелина може и да знае символа на боядисаното яйце , но бабите дали знаят коя е тя  Laughing много забавно

# 254

Общи условия

Активация на акаунт