Звездни компромати- 61 част

• 80 746
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
 Снимката е доста стара. Тук е с някакъв пластичен хирург (явно му е рекламно лице Laughing).
Джулия Бул

# 466
Снимката е доста стара. Тук е с някакъв пластичен хирург (явно му е рекламно лице Laughing).
Джулия Бул

Бъзикаш се за рекламното лице  Laughing

# 467
Ха сега да каже пак Ангел Енчев, че симетрията е красота Mr. Green

# 468
  • София
Ха сега да каже пак Ангел Енчев, че симетрията е красота Mr. Green
Това с красотата и симетрията не знам кой му го е измислил на тоя Енчев, ама е пълна глупост  ooooh! Както беше казал някой: "красотата е хармония"  Peace

# 469
  • Sofia
Джулия Бул

hahaha hahaha Joy Joy       smile3544

# 470
  • София
Винаги ми е било любопитно г-жа Бул откъде се снабдява с тези шик тоалетчета  Mr. Green

# 471
Винаги ми е било любопитно г-жа Бул откъде се снабдява с тези шик тоалетчета  Mr. Green

Всъщност всички тези тоалетчета, за маркови. Днес показваше свои дрехи в Станция Нова, всичко беше на водещи дизайнери.

# 472
  • София
Авче, аз изобщо не съм и допускала, че бабето не е с маркови дрешки  Peace Тя не е за подценяване. Лили Иванова ряпа да яде  Mr. Green

# 473

Всъщност всички тези тоалетчета, за маркови. Днес показваше свои дрехи в Станция Нова, всичко беше на водещи дизайнери.

Маркови, ама май са от преди 50 години, та и повече, така че мноого важно Confused
Днес в предаването приличаше на шут, даже се позамислих да не е част от цирк "Балкански", които бяха точно преди нея гости.
Ако ще и 800 000 евро да й струват дрехите, достойни са само за маскен бал.

# 474
Джулия Бул
Тя за кое го държи този пластичен хирург newsm78 Crazy...Загледайте се в лявата й ръка,точно в скута му,баси!

# 475

Маркови, ама май са от преди 50 години, та и повече, така че мноого важно Confused
Днес в предаването приличаше на шут, даже се позамислих да не е част от цирк "Балкански", които бяха точно преди нея гости.
Ако ще и 800 000 евро да й струват дрехите, достойни са само за маскен бал.

Аз да съм казала, че са хубави, или че тя изглежда добре? Rolling Eyes
Просто Тони се пита откъде ги намира, аз отговорих.
Иначе и аз в една тема днес я оприличих с палячо от Балкански.

# 476
Джулия Бул
Тази женица,като в приказката " Царят е гол".
Ама са лицемери,самозванците от т.нар.хай-лайф,начело с Евг.Минч. Tired
Хирурга и той е намазал,нЕма начин!

# 477
И аз мярнах днес Джулия Бул по телевизията.
Напомни ми за друга героиня , Нора Нова.
Да си призная са ми много смешни тези жени, които все са 'покорили' светските среди , докато ние не сме знаели Simple Smile Третата героиня ( и тя покорила, но този път Холивуд през 40тте) е Надя Ножарова. И трите са ( с извинение) били печени шаврантии, днес чухме чудната история на Джулия Бул и свекърва й Мами Блу ...а Ножарова ако не с ролята си е известна с това, че се е хвърлила под минаващата кола на известен милионер, който й е платил милион долара обезщетение за предотвратената й кариера..
Изобщо едни такива интересни жени, не им липсва артистичност, факт, но са нелепи, сякаш сме някакви туземци, на които к-венското им минало ще ни убягне, докато ахкаме пред марковите им тоалети и френски обноски.  Или пък барон Гендович, чиито наследници сега си показват къщите в списания за обзавеждане и са някакви светски 'лъвове', а самият барон всъщност е  известен сводник ... държал е бели робини в мазето на къщата им и е имал първата организирана мрежа за трафик на жени у нас ...
та така за светските ни личности.

# 478
Последният  коментар ми отвори очите в какво еволюират златките като остареят:).

# 479
  • София
и снимка на Майкъл Сколфилд от Prison Break - преди и сега
http://www.arenabeauty.com/offer_images/offer_V1fbQ_Wentworth-Miller_1.jpg

Не мога да повярвам  Shocked
А какъв сладур беше  ooooh!
Не знам дали снима нещо друго, но дано да не си остане само с Призъна, защото си беше доста силен старт.

п.п. за косата - той май имаше негърска жилка, затова му е такава  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт