*Пролетна испанска тема*

• 37 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Specialno za Gabi, ako ne se zasechem

iMilichka, uspeh wuw wsqko edno nachinanie, zdrawe i shtastie na cjaloto semejstwo.

bouquet  bouquet  bouquet

Yana, blagodarq za kliukata Wink

# 706
  • Сопот, Пловдив
Лунна самодива , мерси много!  Heart Eyes

# 707
здравейте момичета,ние вчера посрещнахме моето момче и сега му се радвам за малкото дни които ще прекара в българия.ще оправяме документите му,че нали ги загуби в испания. събота е кум на една сватба в софия и понеделник пътува отново за испания,за сега това е при мен пожелавам на всички ученици успешна чебна година и да се справят по възможно най добрия начин  ,на майките пожелавам да стискат здраво зъбите и нервите-каквото и да правят дечицата ,знайте ,че тия години минават толкова бързо и докато се усетите -те вече са пораснали и тогава тия ядове ше ви се виждат толкова смешни,че няма и да се сетите за тях,казвам го от личен опит.

# 708
Честит Имен ден на всички носещи името София, Вяра, Надежда и Любов! Честито да ти е името Наде! Много здраве, късмет и любов! Само радост и хубави моменти ти пожелавам!

# 709
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Честит празник на именниците.
Да живи , здраве , весели , щастливи.
Хубав празник!

# 710
Момичета, продавам билет за Валенсия.
за 24.09
на значително ниска цена го давам..по договаряне.ще се направи единствено промяна на име.
Коректна съм и ще оставя всевъзможни координати за себе си на човека, който иска да вземе билета..за да е сигурен за мен.

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 13:29 от merilin80

# 711
Привет и от мен.
Как сте момичета,честит имен ден от мен на именниците. Да са живи и здрави.  bouquet

Ние сме добре,Мила тръгна на училище,но ...големи ревове,голямо чудо.1 ден ходи,виснаха й сополите,2 дена в нас излекувах я ужким,днес пак беше обае голям рев.Водя я в 12 ,разделиха го по 12 деца сутрин после си тръгват и влизат другата половина ,за да посвикнат и да няма голямо натоварване на учителките явно. Мила обаче не е обядвала,не пипвала нищо,мъчели се да я хранят но не искала нищо,дори вода не е пила.А като отидох да я взимам се стискаше ,изпиша се аз като я заведох.Как ще я караме незнам.Ще свикне ,ама дотогава бая има да я мисля.

А онзи ден я заведох на лекар,защото беше доста настинала,много й течеше носа и очите й сълзяха много,не спи,не може да диша от сополи.Но аз я метнах с хомеопатични,които си нося от Бг и беше по-добре на прегледа.Та исках да се оплача от държанието на докторката.Влизаме в кабинета,само добър ден казва и си пише нещо в компютъра.Какво й има,без да ни поглежда,обяснявам така и така.Сложете я на кушетката вика,слагам аз,преглежда през цялото време мълчи,сериозна,само й каза на Мила да си отвори устата и да си изплези езика.Значи идваше ми не знам,нито усмивка,нито как се казва детето на колко е години,казах че давам хомеопатично,антиалеегично и витамни,дори не ме попита как се казват лекарствата и какви дози давам.Нищо й няма вика.Абе каква беше тази лекарка ,нито отношение към детето,мълчи като пукъл,за 2 мин ни претупа.Нито говори,ще кажеш ,че е станала с г..а на горе. Май ще я смяним.Дано не се налага пак да идем де.
Че такива ми ти работи.

кристиденка-честито ти гости,радвай му се на детето .

# 712
Да,тук съм отново ... благодаря Янче  Hug ...Гери  Hug Hug

Приятно ми е да се запозная с всички нови момичета !  Hug Hug Hug

Голяма,голяяяяма прегъдка и много целувки за старите ми приятелки  Hug Hug Hug Hug !

Добре сме ...малко като паднали от небето ,но ще се оправим... Grinning Все едно машина на времето ни е върнала 8-9 години назад ....с единствената разлика че сега по-добре се оправяме с езика Grinning В Мурсия сме /Алкантариа...но се надявам да е за кратко ...първите ми впечатления за района не са много добри ...Квартирата ни е полупразна...взехме от Икеа възглавници,завивки и посуда ...но с обзавеждане не ми се разправя... така по лесно ще си намеря друго жилище  Wink Най ме мъчи липсата на пералня...но тъкмо ще позаякна в ръцете  Mr. Green

Много искам да ви видя ...но все още не съм научила разписанието на автобусите ..а кола няма...но дай боже скоро да има...ако ми дойдете на гости ще трябва по земята да ви слагам да сядате  Grinning Grinning  Утре сме в Мурсия на разходка .... само кажете място и час и ....ще ви напрегръщам,поне тези,които сте ми наблизо  Hug

Гого работи наблизо,Стоян остана в Елче на работа ... ние искахме да вземем малко барче ,но и това ще почака,докато успеем да се върнем в Кампейо ...Додо започна училище ...много е щастлив ..малко по малко си припомня испанския ... Учителят изглежда свестен ...дано не му побелее главата от синковеца  Simple Smile

Това е на кратко ...Чувствам се добре ,щастлива съм ...дребните неуредици ,за които не си струва човек да се ядосва ще се оправят...а колко евтино ми се вижда всичко,не е истина... след 11 месеца в България.

Отивам да си направя кафе ...не на терасата ще го пия,че улицата ухае на ....не много приятно ...ще си го пия на масата ,гледайки стари снимки ...пък дано скоро ми замирише отново на море  ...

Стоян ни беше рожденик на 14-и,но днес го чакаме да дойде ... мама ще му направи тортичка Heart Eyes

Обичам ви много   bouquet!

# 713
Аз наминавам да ви се похваля, че имаме квартира вече. На 9 пътувам с детето и вече се приготвям психически, сигурна съм, че ще ми се стори тесен самолета като се разбеснее дребната. Дано само не кацнат аварийно, за да ни изгонят от самолета.  hahaha  Време е да си поприпомням испанския май, пък и да понауча нещо ново, ама все не ми остава време. Май ще е в движение.
Габи С, и аз разбрах, колко евтино е било в Испания, чак като се върнах в България. Е, не говоря за наеми, де, ама по магазините тук си е скъпотия голяма.

# 714
  • Murcia, Spain/Ruse
Габи,ха добре сте доШли отново и дано е завинаги Praynig HugЩе се видим значи ,но не утре че Елиа ми е рожденничка и Ще имаме гости WinkНо може да се разходим до Алкантария другата седмица GrinningНие сме в Алберка,не сме много далеко WinkЧестит ти рожденник,жив и здрав да е  bouquetСподелям мнението ти за градчето,не е от най..най,но Ще свикнете няма начин Hug Hug Hug Hug

# 715
дравеите.Габи много се зарадвах као жидях поса добре до6ли в испанско Hug.Кобрети  хаиде и теб 4акаме Peace.днеска имахме маистори банята стана приказна 6те ка4а снимки после Peace.Вени зна4и не се в Мурсиа ве4е newsm78.хаеде целувки и лека Hug

# 716
Габи, ще се видим утре в Мурсия, ще ти звънна по телефона към обяд  Wink Виж си в Бука, моя мъж ти писа-поне аз така му поръчах де  Wink Еха-утре ще се наговорим   bouquet

Корбети, стискам палци да мине всичко както трябва в самолета  Grinning И после по скорошно свикване  Wink

Вени и с теб май ще се видим утре  Joy

Рози, хайде качвй снимки на банята, тя и нашата е за ремонт, ама май ще почака  newsm78 Нещо много пари ще струва това, което съм замислила, та сега няма да е-на дневен ред е пътуването до БГ, пък като си дойдем, ще видим-дали кухня-дали баня, ама май повече клоня  към кухнята  Heart Eyes Как е малкия Хектор, как е в училище-сигурно е много щастлив да си види пак приятелчетата  Heart Eyes

Момичета, момичета, започна учебната година и всичко леко по-леко влиза в релси, само дето ми скъсват шушонките от работа, ама не се оплаквам  Laughing Само да се похваля с най-доброто дете на света-милата малка Елеана забелязала, че когато стане време да закусват в училище, всички вадят закуски от торбичките, само учителя им нямааааа и решило нашето дете-в понеделник ще му носи кифличка, защото така някакси гледал те как ядат, пък той не ядял-сигурно не му слагали в торбичката у ях  Mr. Green Ей това е-айде сега някой да ми каже, че не ми е грижовно и добро детето  Mr. Green

# 717
  • E-CLM & CH-VD
Ей това е-айде сега някой да ми каже, че не ми е грижовно и добро детето  Mr. Green

Taка като те гледам, направо си готова за третото Mr. Green, толкова грижовна сестра надали ще има   Twisted Evil

Габи, добре завърнала се!!  Hug Hug Hug

# 718
Ей това е-айде сега някой да ми каже, че не ми е грижовно и добро детето  Mr. Green

Taка като те гледам, направо си готова за третото Mr. Green, толкова грижовна сестра надали ще има   Twisted Evil

Аааааа, опитваш се нещо да ми намекнеш лииииии  Mr. Green Нидей споменава  Mr. Green  Чек да видим как ще е занапред, пък тогава ще говорим  Mr. Green
Вес, ти още ли не си на испанска земя, айде придвижвайте се, че започват някакви хладни дни тук, гледам на север вече е захладняло, направо си  есен.

# 719
Честит Рожден ден на малката Елия, на Венелина!Да е живичка и здравичка и много, много щастлива!Весел празник и много подаръци!
  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт