*Пролетна испанска тема*

• 37 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
здравейте! Heart Eyes
elisalou съжалявам за случилото се,но казват че бедите ни правят по-силни,така че ти смело напред и пази леглото,почивай активно и ще чакаме снимки на теб и бебка на плажа Heart Eyes Heart Eyes
Гери-честито ви ново теле Heart Eyesи весело изкарване с близките ти!!
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НЕ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ!!

# 91
Привет,момичета  bouquet
elisalou една голяма  Hug от мен, много мъчно ми стана от това което прочетох  Cry бъди силна,сега малкото същество има нужда от това,важно е разбира се и за двете ви,стискам силно палци занапред да няма повече проблеми  Peace Praynig лежи си и си почивай,както са ти предписали,когато можеш и имаш желание се разписвай  Hug
bobito89 стиснати палци и за вас с малкия сладур Денис  Praynig fingerscrossed мога да си представя как ти се е свило сърчицето сега,но всичко ще е наред,ще видиш  Peace една голяяяма  Hug и за вас  Hug Hug Hug
geripetrowa хайде,честита ви нова тв придобивка   bouquet със здраве да си го ползвате  Hug
Лунна самодива ще си поджиткате вие из Европата значи  Grinning и на мен ми се иска макар и една мъничка обиколчица ама нямааа  Laughing да снимаш лалетата и да качиш снимки после  Simple Smile успех на защитата на твоята половинка  Peace

аз се захванах да правя козунак,тази година ме хванаха мераците,след цялото внимание което му отделих /почти цяла сутрин се занимавам с него/ме изтощи козунака му с козунак Twisted Evil,та сега го оставих да втасва на топло и да си почине малко от мен,че след това пак го почвам  Mr. Green яйцата ще ги боядисвам утре,тогава ще е голямата цапаница вкъщи, понеже ще се включи и малкият художник  та ще стане весело  Laughing
ако не успея пак да се разпиша ви пожелавам хубав и весел Великден  easter

# 92

elisalou,много кураж ти пожелавам.И аз така го лежаш моят син почти цялата бременност и знам колко е неприятно,но резултатът си заслужава.Късмет  Hug
И ние утре ще боядисваме яйцата,дано не се изложа,че смятам да нося и тая година в училището на Влади.Миналата година ми се пукна само 1 яйце като ги варих,а цветовете бяхамного хубави,поне според нас де.Децата в училище бяха много изненадани и щастливи.Даже мепитаха как съм направила шарените яйца  Laughing

Весело изкарване на празника на всички!!!

# 93
  • ES
Здравейте момичета,

да се запиша и аз в новата тема предвеликденски.

Ели, не се отчайвай мила, все пак е останало едното бебе. Казват, че на човек се случват само неща, които може да понесе, щом е трябвало така да стане, значи е било по-добре. Добре, че са го открили на време и спешно са взели мерки. Сега се пазете двете много и късмет до раждането.

Мини, значи сте определили училищата. Това лято ще е в БГ Алекс, ами после как ще се справяш с хораиото есколар?! Митето и той е вече първа писта с купен билет за БГ през лятото. Сърцето ми се свива не само и от факта, че няма да го виждам известно време, но и от това как ще се справят нашите с него, много е буен. Учителката вече спря да ми се оплаква, може би и защото не го водя и взимам от училище аз, но в нотата за края на триместъра е писала, че напредва с активидадите, но трябва да поработи върху отношенията си с другарчетата си. А сега ми говори на българо-испански и го наричам Защотко, защото всяка втора дума му е защо.

И аз като работните булки утре ще боядисвам яйца и ще меся козунаци. Кажете един трик да не ми се пукат яйцата, че тукашните са с много тънки черупки и много малко оцеляват. Слагам ги в марля, варя ги на бавен огън, предварително са били извадени от хладилника и пак се чупят много. Боя купихме от бг магазин и ще видим дали ще станах хубави.

Поздрави на всички и весели великденски празници.  Hug  easter

# 94
gery_to , ето в  тази  тема има май че всичко за варенето на яйцата.Успех  Peace ! Мите ще е с характер,а Mr. Green?Няма да се дава като Иво.Аз пък бих искала Иво да е малко по-"отворен",но....все гледа да не се бута в боя Laughing.

# 95
 Здравейте мили момичета!  bouquet easter
От сърце и душа благодаря на всички за подкрепата и милите думи!
Ще пиша, когато мога!Прегръщам Ви и весел празник! easterЗдраве,усмивки и късмет за всички! Hug

# 96
  bouquetЗаписвам се,защото Ви чета редовно,въпреки че съм в България.

# 97
  • София
Здравейте,
Първо да пожелая хубави празници на всички!
Не знам дали е удобно тук да задавам такива въпроси, но имаме билети за Мадрид и сега гледах за хотели. Явно има нещо в края на май, защото цените са двойни. Гледах в нета, но не виждам нищо. Можете ли да ме ориентирате, какво има тогава, защото явно ще трябва да си сменим датите.
Поздрави и много благодаря предварително!

# 98
Само,ако знаете Испания колко ми липсва! newsm45Голяма грешка,че се върнахме.Рали,как върви бременността?Не можах да схвана каква е причината Мимки да се оттегли,но дано всичко е наред при нея! HugПоддържайте се в Испания,че тук е голямо разидинение.Всеки се озлобил и това,което виждаме в Биг Брадър си е жив балкански манталитет.Наистина при 100 процента почти от моите приятелки живеят с такива мъже.А за подкрепа в БГ и дума не може да става.
Желая на всички само хубави преживявания и ще Ви следя с интерес,дори и на 3000 км разстояние! Hug

# 99
Мили мои, пожелавам ви весел празник и да сте здравички, много щастливи и много, много любов да витае покрай вас и вашите близки!!!Христос Возкресе!

Криспин, нидей рива  Naughty Ами събирай де що са ти останали сили и възможности и обратно тук  Hug Не се отчайвай, в Бг нещата винаги са били такива, само сега дето кризата ги поизостри.Хайде, чакаме те скоро тук  Heart Eyes

elisalou, покойствие и само спокойствие, имало е да става, това е, сега горе главата и се дръж на положение, накрая да ни изненадаш с една прекрасна госпожица, която да радва всички ви  Heart Eyes

Герито, да оставите човека да се развива правилно.По добре така, отколкото него да тормозят  Joy Оправно дете,ей, сладур.  Hug

Бобито, стискам палци всичко да мине нормално и бързо.Само спокойно, ще видиш ще се оправи малчо и няма и да си спомняте после  Heart Eyes Отивам да гледам снимки във ФБ  Grinning

Гери, Честито ви нов телевизор  Simple Smile Със здраве да си го зяпате  Grinning

Аз какво да кажа за нас-тия дни от сряда все меся козунаци, двойна доза правя всеки ден и всеки ден ми изчезва по един от козунаците, абе едва опазих толкова, че да разменим с приятели утре на пикника  Mr. Green Тази година експериментирах и ги правих с портокали, просто защото имаше  повече в къщи и не можахме да ги изядем. Ама хубави станаха де, щом вече и поръчки почнах да получавам  Mr. Green Иначе утре ще празнуваме на теферич, защото се оказа, че времето може и да е хубаво, тук наблизо ще е, защото сме малко без  кола, че трябва пак да се прави и сега сме пак с малката  Mr. Green Ама и късмет, дойде ли Великден оставаме винаги без кола  Joy И това е, утре след купона ще кача снимки във ФБ, Хайде весел празник утре и да не изпукате всички яйца  Joy

# 100
4естито Възкресение Христово моми4ета easter
Много лубов и щастие пожелавам на вси4ки , да сте живи и здрави вие и семействата ви.

Останах без комп.... Сега и него ще трябва да сменяме..... дано да е по скоро, освен ако не успеем да го реанимираме по някакъв на4ин.

# 101
  • Euskal Herria
Христос Возкресе! Здраве, мир, любов и благодат на семействата ви, мили момичета!
ГериП, тъй и тъй си почнала ремонт и обновяване, сменяй и компа, та да се включваш редовно!
silrai, аааааа, и аз искам от твоите козунаци - чак тук ми замириса на портокалови корички  smile3521 На мен силата ми са декорациите, украсите и все такива неща.  Не че не се справям що-годе прилично с курабийките, но в никакъв случай не мога да се меря с теб.
Момичета, весели празници на всички!  Hug

# 102
  • Ispania
Во истина Воскресе!Бьдете здрави ,оби4ани,щастливи и много усмивки да не излизат от вашите домове.Това е прекрасен празник,празнувайте го подобаващо,в тези времена на криза и проблеми може би само такива моменти могат да ни вдигнат морала.
Щом аз омесих козунак,зна4и вси4ко е вьзможно Joy.Благодарности на Тони,хиляди Mr. Green,тя ме освети в правенето му.Най/интересното е ,4е стана от пьрвият пьт Thinking,още не вярвам,утре докато не го нарежем няма и да повярвам.

Криспин,не можете ли някакси да се вьрнете насам пак.Наистина в БГ е много ужасно положението,в това спор няма.
Аз този Биг Брадьр не сьм го гледала,но мога да си представя Confused....

МОга да се опла4а ,4е днес ядох баница и сега естествено много сьжалявам Embarassed,но кьсно ве4е....Половин година следва без никакви забежки сега Joy
Едно голямо гуш за вси4ки Hug

# 103
Ох, Вал да ти имам нервите и волята  на следващата среща ще те търся под номера на колата там ще можеш да се скриеш

# 104

Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

Рева,защото на съпруга ми работата тук му харесва.Аз работя на граждански договор кредитен консултант и към Великотърновска фирма съм финансов посредник пак на граждански договор.Каквото изкарам после май ще го върна на държавата под формата на данъци.До края на април трябва да подам данъчна декларация за миналата година.Сега се регистрирах на Борсата,но и там шансовете за трудов договор са минимални като имам 2 малки деца.
Колко пъти съм сънувала и мечтала за морската алея,където живяхме,но май ще си остане един хубав спомен.
Тя кризата в БГ не ни е оставяла.А как ми се смяха в Бюрото по труда,че висшист се регистрира.И на мен ми е смешно,но такова е положението.Липсват ми вече испанските о дрискани кенефи Joy,които чистих.Весел празник на всички!
Да Ви предложа и аз нещо,което е лесно и става страшно вкусно!
Направете го с това тесто.Става многолистно, а по оригинална рецепта тестото 2 пъти става много твърдо.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434028.0

Рецептата за пая е на 9 страницаhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=270765.120

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 08:47 от Krispin

Общи условия

Активация на акаунт