*Пролетна испанска тема*

• 37 594
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • La casa de Mickey Mouse
не няма проблем не правят справка тъй като сме чужденци (виж друг е въпроса ако бащата е испанец), после тази справка се прави в посолството при издаване на акта за раждане, за това казах, че там вече ще има проблем
мъжа ми е разведен, не го е споменал при издаването на документите си тук, пропуснал е просто, при записването на Алекс нямахме проблеми, но после а изкарване на акта му за раждане в Бг са искали решението за развода, за какво им е било не знам, няма бившата му жена да стане майка на малкия ама както и да е бюрокрация

# 61
  • Murcia, Spain/Ruse
Привет Hug
МиШонка много се радвам за вас и ви чакаме на испанска земя Hug
Момичета,сноЩи се чухме с Рози,не ви е забравила,просто в момента сменят компанията и  нямат нет,праЩа на всички  много  love001каза че скоро Ще пиШе Peace
Янче,забравих,пусни ми и на мен името ти във Фейса Hug
Мини,честит имен ден и на твойта майка  bouquet
Лек ден Hug

# 62
  • Ispania
Мишонка,как ще сме те забравили,знаеш ли колко сьм ви мислила Joy.
Има 4астни микробуси,които прекарват багаж от БГ до Испания,взимат ги от дома и ги карат до дома Laughing.Заплащането беше нещо от рода на 10  евро на 4анта или нещо такова Thinking.Имаше тук някой вьв форума ,който беше използвал подобна услуга.
Миналата година една позната така си прибра багажа в БГ и за страшно много 4анти плати нещо от рода на 100/120 евро.
А с Изи Джет,ако са само 3/4 куфара като правите резервата ги 4екирайте и тях.Ако не се льжа на куфар излизаше 11 евро.Но там пьк има граници в теглото на багажа.

evterpi ,ве4е и да искаш така бьрзо няма да се разведеш Confused,още пове4е ако бившият ти сьпруг не ти дава развод Confused!Ако настоящата ти половинка е испанец да отиде и да разпита хубаво в районният ви сьд по най/бьрзият на4ин.Зная 4е имаше някакьв на4ин да се запише детето на бащата(испанец),защото при нас имаше иденти4ен слу4ай и след много ходене насам /натам ,записаха детето на таткото.Хванаха се за каузата,4е детето е испански гражданин.Не мога да ти кажа сьс сигурност ,но това може да ти го каже само адвокат.Пак казвам ако половинката ти е испанец,оправяйте вси4ко тук.НЕ В БЬЛГАРИЯ.За детето става вьпрос,ти така или ина4е трябва да се разведеш в БГ,тук не можеш.
Ако пьк таткото е бьлгарин се пригответе за хиииляди разигравания и 4удесий Confused,и задьлжително се информирай добре!От посолството ще ти кажат,4е те нищо не могат да направят ,така 4е зареждай се сьс сили и смело напред,няма да го вьрнете сега това дете я Wink.
4естито!!!

Моми4ета,благодаря ви за хубавите и окуражителни думи Hug
Днес бях на зьболекар и още ми е схваната половината 4аст от лицето Confused.Как мразя тези моменти #Cussing out.Уффф,оба4е няма как.Сега и Алекс искам да водя на контролен преглед ,но като знам какво е гадно и не ми се води детето още от сега.

# 63
Моми4ета благодаря ви.Като си подавах документите за престоя май никьде не ми искаха 4е сьм омьжена,само имената на майка ми и баща ми.Лунна самодива мисля 4е сьпругьт ми като разбере май ще стане още по голяма данданията но ще трябва да го преживея.Той не пуска сина ми тук даже има претенции за правата макар че приятеля ми се грижи финансово за него и маика ми.Mini Mouse,kакво значи 360 дни котизация за целия вида лаборал,извиняваи за глупавия вьпрос но несьм наясно.Живея много затворено и бавно напредвам с езика.

# 64
означава, че ако е работил 6год., но не постоянно за тези 6 год. трябва да се е осигурявал 360дни, т.е. 12 месеца

# 65
Аха,разбрах.Ми той има 6 години тук,последните 3 от които без прекьсване.Много благодаря и приятна вечер желая на всички.

# 66
Здравейте мацки,
казах ви аз 4е има дни в който може да се разпиша 16 пъти и после да не се вясна с дни.
Първо 4естито на патерици на вси4ки имали именни дни и благодаря за пожеланията към мен.
evterpi бащата няма право да вземе цялото май4инство. То е 16 седмици от които 6 седмици са задължителни за майката след раждането. Т.е. той може да вземе само 10 седмици от твоето май4инство. А относно бащинството мацките които разбират пове4е са ти отговорили. Лека бременност ти желая  Hug
Мини Маус да ти кажа каквото и да правиш когато изпратиш Алекс в Бг ще ви е много мъ4но. Първите дни оба4е са най тежки, после се свиква. Но за сметка на това пък той ще понесе раздялата много по леко от теб, поне така беше при нас. Ако питаш Ния би си стояла и това лято на Бг, но няма как.
Вал съ4уствам ти за това което преживяваш, и ние преди една седмица загубихме близък и не е лесно, но такъв е живота. Жалко е за хората които се отиват, защото тези които оставаме рано или късно ще продължим да живеем, дори и без тях Cry.
При нас нищо ново. Уикенда беше доста натоварен, но за сметка на това Ния беше много щастлива.
Оставям ви, 4е е време за закуска  Crazy

# 67
рали аз за него не се притеснявам, той ще е най щастливият на света, а и толкова много развлечения и занимавки ще му измислят нашите, но аз как ще издържа там е проблема, не съм се делила от него нито за ден, не знам дали ще издържа или просто ще отида и ще си го прибера преждевременно
мен ако питаш най добре да дойдат родителите ми тук и да го гледат тук, но не могат работят, ох не ми се мисли направо, че се разстройвам от сега
то бива привързаност, но моето май не е много нормално

# 68
Привет от мен! Ходихме на доктор и се оказа 4е тези топ4ета са от преболедувано нещо и ще си останат но ще се скрият след време и няма да си ли4ат ина4е мал4о е добре.Утре сме за топ4иците му 4е нали са надути и после след седмица сме за шума на сърчицето бе все неприятни истории ни 4акат.  Sad
Rally_Y гледах снимките в ФБ Ния е голяма сладурана  Hug
Имам още профили да преглеждам и да ви кажа малко се пообърках сега правя връзка м/у профил и ник тук така 4е по късно ще коментирам.  Mr. Green
Mini Mouse все някога трябва да го пуснеш така ще ти е по лесно след време като се отдели за постоянно а вси4ки знаем колко бързо лети времето  Hug

# 69
amiga мисля 4е ти си Маргарита дано не сбъркам  Embarassed той твоя младеж цял мъж си станал и то доста хубав сигурно разбира сърцата на младите испанки  Laughing
MG Мими Иви е голям сладур  Hug
elibg Доби също е голям красавец  Hug
имах още да пиша вси4ки са мн хубави и разглеждам с голям интерес но Денис се събуди нз защо това детенце ми вика ПУ  newsm78

# 70
MG Мими Иви е голям сладур  Hug

Мерси,мерси,Боби,същото мога да кажа и за малчо Денис.До скоро го гледах само на снимчицата от лентичката,но сега от общата ви снимка се вижда колко е променен.

Че се сетих...

Вес , Саби , ако сте се чували с Мимки,кажете само добре ли са всички?

# 71
  • Ispania
........... малко се пообърках сега правя връзка м/у профил и ник тук така 4е по късно ще коментирам.  Mr. Green
Зна4и мен няма шанс да ме свьржеш с ника ми Joy.Аз пьк те обьрках с лелята,която не ти е сестра а е братов4едка на..... Laughing Joy Wink

Мини,и на мен пьрвата година ми беше много кофти без детето...всеки ден се обаждах по няколко пьти да видя добре ли е ,какво прави,слуша ли.....Той пьк от своя страна си беше нау4ил репертоара и като хванеше слушалката казваше@Мамо оби4ам те@ и зарязваше телефона бягайки да си играе Laughing. hahaha

Вес , Саби , ако сте се чували с Мимки,кажете само добре ли са всички?
Добре са Hug

Рали,на лятно у4илище ли мислите да записвате Ния?

# 72
вал и при мен сигурно ще е така, ама на егоист съм си, искам си го само за мен
боби колко си права, бързо минава времето, не ме вкарвай сега и ти в допълнителни филми, до като дойде времето да се отдели от нас аз ще съм се ментализирала, надявам се, за сега даже и не си го и помислям
да ви кажа на моменти си мисля, че нещо не ми е наред, с тази моя привързаност и с това, че не искам да го давам никой да го гледа

# 73

да ви кажа на моменти си мисля, че нещо не ми е наред, с тази моя привързаност и с това, че не искам да го давам никой да го гледа

Споко,Мини Маус, вече сме 2 Grinning.Същата съм,но така свикнах откакто се роди,защото никой не ми помагаше,сами с мъжа ми си го гледахме.И сега стой та гледай,като се наложи да го оставя за 3-4 часа,че да работя.А като си беше за 4 месеца в БГ преди 2 години...мадре мия.Почупвах се да звъня.После се свиква,но не е лесно.Не се притеснявай,все някога трябва да го оставиш за мъничко и на баби и дядовци,и те деца са гледали.Че няма да е като при теб,е ясно,но...

Вал, Hug,благодаря.Сещам се всеки ден за Мимки,защото наистина звучеше много тревожно.Щом са добре...супер.А ти как си?Не са лесно нещо загубите на близки,но е част от живота ни за съжаление.Съболезнования за загубата ти Confused.Мина ли зъба?

# 74
ААА Val сетих се аз  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт